harta secreta cubikon

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de •яσ¢к•, 30 Ian 2026.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut.
    Se mai poate ajunge in harta secreta cubikon?

2. Cimitirul Cubikon
    Există 3 moduri de a ajunge în cimitirul Cubikon:
    • Utilizați CPU-SALT1 sau CPU-SALT2 (Teleportat la fiecare 1.000 de salturi ale tuturor jucătorilor)
    • Utilizați Portalul ascuns în 4-5 coordonate 145/130 (Poti fi teleportat pe ori ce harta mai putin BL si pirati , x-1 ? )
    • Puteți fi teleportat de către Administrator
    ASPECTNUME HPSCUTCREDITEURIDIUM
    [​IMG]Protegit-ul Uber400.000320.000102.400 [​IMG]128 [​IMG]
    [​IMG]Cubikon2.600.0001.200.0001.638.400 [​IMG]1.024 [​IMG]

Modificat ultima dată: 31 Ian 2026
    Tibles, BROSCOIUL și •яσ¢к• apreciază asta.
  3. MARWEL

MARWEL User

Am incercat teleportare din 4-5...aleatoriu, toate hartile, insa pierzi ff mult timp cu revenirea asa ca nu e rentabila.
    A ramas cea cu saritul din 2-2 cu cpu pe credite. Bun. Ideea este ca prima zi am sarit de 400 ori, a doua zi vreo 180, a treia vreo 240 iar ieri, duminica peste 600....si Nimic!!
    Azi, inca 3-400 salturi. Am reusit!!.. am facut misiunea, insa cam prea mult!!.Practic, de 5 zile incerc.

Modificat ultima dată: 9 Feb 2026
  4. Tu nu ai inteles ca doar saltul nr. 1000 te da in harta ? Daca ai '' norocul '' sa faca altcineva saltul 1000 incepi de la 0 .
    Ma bucur ca ai reusit .

5. MARWEL

MARWEL User

Dar tu ai inteles asta "insa cam prea mult!!.Practic, de 5 zile incerc." ?

6. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

eu cand am inceput jocul acesta (cu multi ani in urma) am reusit sa cumpar un veng. Ca sa nu mai fug pe harta pana la baza am activat CPU,ul de salt pe harta proprie. In loc sa ajung la baza am ajuns pe o harta cu multi cubi si plina de protegiti.Am facut ochii mari si am luat-o la fuga :))))) Cautam si eu un portal ca sa pot sa sar pe alta harta dar nu am gasit :))))
    Am avut si eu un veng cu lf2 si protegitii fugeau mai repede decat mine :)))
    Dupa ce an ajuns iarasi la baza am aflat si eu pe ce harta am fost :)))
    Am mai incercat cu o gramada de CPU,uri sa mai sar din harta x1 dar nu am mai reusit decat din portalul din 4-5
    Spor la salt :)

-Anunaky- apreciază asta.
  7. Daca ar fi facut salt toti jucatorii activi probabilitatea sa ajungi pe harta era mult mai mica .

BROSCOIUL apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.