Harta expedition 2

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de Astralhinge, 1 Aug 2025 la 10:17.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Salutare,

Ma poate ajuta cineva ? Unde se afla harta expedition 2?

2. Althea

Althea Board Administrator Team Darkorbit

Salut,

Ce hartă este aceea? Unde ai văzut referire la acestă hartă?

3. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

la misiunile astea noi de sezon misiuni saptamanale

4. Cred ca se refera la misiunea din permisul de sezon " Provoaca daune NPC-urilor! - pe harta Expedition 2,"

5. Althea

Althea Board Administrator Team Darkorbit

Voi verifica imediat.
    În mod normal, harta respectivă ar trebui să fie a doua dintr-o serie de hărți legate de firul poveștii misiunilor.

L.E. Pe un canal Discord s-a sugerat de către un utilizator că ar fi vorba despre Ecouri în spațiul profund. Nu am apucat să testez, însă dacă are cineva oportunitatea de a testa și confirma înaintea mea cu atât mai bine.

Modificat ultima dată: 1 Aug 2025 la 15:02
  6. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Dupa cum a spus Timbaland, harta se afla pe X1 dar numai pentru aceeia care joaca pe Unity,am reusit sa ma conectez pe unity( dar pentru scurt timp,pentru ca am probleme cu unity ) ) si am vazut portalul. Deci pentru aceeia care joaca pe versiunea veche portalul este inaccesibil :(

-DarkKnight69- apreciază asta.