harta 5-3 e varza

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de vagabontul1, 18 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. nu mi se pare corect ca pe o asemenea harta cei cu nave mai putin puternice sa nu poata sa culeaga paladium,aceasta harta favorizeaza doar un numar de jucatori care pot sa faca ce vor pe aceasta harta.jucatorii puternici vor fi si mai puternici iar jucatorii mici pot sa uite de aceasta harta.degeaba poti sa joci cinstit si sa bagi bani in acest joc deoarece cei mici nu au sanse.
   
 2. Apophis

  Apophis Guest

  Dinamica jocului nu limiteaza jucatorii doar la harta 5-3, exista si alte moduri de a evolua. A se tine cont ca hartile de pirati sunt harti PVP. Spor la joc !
   
 3. LeGIoNsS

  LeGIoNsS User

  Interesant! Eu stiam ca acele mape sunt pentru paladium la care au acces toti playerii nu doar cei "puternici" si cu obrazul gros! Atunci cum ar trebuii playerii mai slabi care nu au bagat sute de euro in joc sa deschida si ei portile pentru a devenii mai buni ?
   
  Seth[RO] apreciază asta.
 4. Dar de ce ati inchis aea ca sa nuti mai ea scutul in 5-3 ca nu mai aveati bani si vreti sa cistigati mai mult ? chear ati ajuns atit de departe ?
   
  Seth[RO] apreciază asta.
 5. P!x3lL

  P!x3lL User

  Se vede ca nu ai prins ''vechiul client'' cand nu exista paladium.
   
 6. LeGIoNsS

  LeGIoNsS User

  Nu conteaza ce am prins si ce nu am prins ! In plus ideea este ca atunci nu exista paladium "for everyone" ! Acuma se pare ca exista paladium doar pentru cei cu card !
  Din cate pot observa au pus monopol pe paladium clanurile mari si astronavele "puternice"! Daca tot este asa sa le fie naibi interzis celorlalti sa intre pe harti celor care nu au donat macar cateva sute de euro , in rest toate conditiile sunt indeplinite doar decizia/anuntul oficial al BP lipseste ! trist :(
   
  Seth[RO] apreciază asta.
 7. P!x3lL

  P!x3lL User

  Nu scrie absolut nici unde ca paladiumu este pentru toata lumea, accepta situatia ! Pe eg3 de exemplu MMO domina 5-3 lupta pentru acea harta si doar MMO culege paladium.
   
 8. jocul nu se rezuma doar la ,,donat ,, euro,poti creste si fara bani ,asa cum am facut io.doar vreo150eur atat am bagat in joc
   
 9. O dezbatere inutilă, atâta timp cât ideea de bază a jocului este aceea de a vâna şi distruge nave spaţiale, indiferent de harta unde se întâmplă acest lucru.

  Vă puteţi orienta spre jocuri unde "farming-ul" este baza jocului, în acest sens chiar şi Bigpoint oferind un asemenea joc.

  Temă închisă.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta