Haos muzical

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de -ak47puma-, 18 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. -ak47puma-

-ak47puma- User

Salutare!
    Am o mare mica problema... au inceput toate melodiile in client si nu se mai intelege nimic. Nu e prima data cand patesc asa ceva. Stiu ca unii din voi vor spune sa opresc volumul dar eu nu pot juca in liniste totale!
    Multumesc!

2. bubuletz

bubuletz User

Eu personal,prefer sa ascult muzica in timp ce joc (nu cea a jocului). Dar iti recomand sa reglezi treptele de volum,la fiecare in parte,astfel incat sa nu reiasa o cacofonie de sunete.De exemplu,ce preferi mai mult,muzica din joc ,sau efectele sonore?Mai redu din treapta de volum a categoriei mai "defavorizate" , volum computer de bord nu cred ca iti trebuie la maxim..etc.Ajusteaza-le pana esti multumit..

3. -ak47puma-

-ak47puma- User

Nu ma refer la cele de la joc si cele de la laser! nu ma deranjeaza....
    Stii melodia aia cand te ataca cineva? aia si cu cea de fundal ruleaza amandoua odata!

4. bubuletz

bubuletz User

Nu .Imi pare rau,eu am oprit sunetul la joc.Nu pot sa te ajut.
    Update : Desi,incearca sa debifezi "muzica speciala de lupta".

5. Cum nu s-a revenit....

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.