Hangar

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de z.marius^, 26 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. z.marius^

z.marius^ User

Am cumparat al doilea hangar la care am alocat o nava spearhead. Pe spearhead am pus 3 lf3, 2 lf2 9 generatoare de viteza 3 generatoare scut, un lansator si niste extra (SO1-CPU REP3 MIN-TO2 JP-2 CPU) iar pe drone 5 AO3 si NC-RRB CPU si RD-CPU pe AMBELE configuratii. Cand intru in joc si incerc sa atac primesc mesajul: "Your ship doesn't have any laser cannons. That's why you can't attack." vreau se repar nava si dau pe repairbot: CPU not equiped. Pe o configuratie scutul nu se regenereaza, viteza este 370 iar cand vine vorba de lansator: "Attrention: No launcher equiped"
    Nu stiu de ce se intampla acest lucru. Am dat reload la backpage am schimbat hangarele (prin toate metodele) fara nici un rezultat. Amers primele 10 minute, s-a sincronizat am folosit repairbot-ul, am folosit laserele generatoare, dar brusc nu au mai mers.

User ID: 72015020
    Server: GB2 (Marea Britanie 2)

2. MaDLuCk

MaDLuCk User

Ai echipat amandoua configuratii?

3. z.marius^

z.marius^ User

Da

4. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

dar ai si activat nava pe care vrei sa pui itemurile ?

5. z.marius^

z.marius^ User

Da. Oricum acum merge, deci se poate inchide.

6. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.