Hangar nou

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de —«H∙Λ∙Ð∙Σ∙S»—, 14 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Am cumparat un hangar nou si am pus si nava pe el spearhead dar nu pot pune deloc extra pe ea. De fiecare data imi zice Itemul nu poate fi echipat in acest slot. Pe nava initiala ma lasa sa pun dar pe a 2 a nu ma lasa deloc. Am incercat si sa aduc amblee nave la baza dar la fel imi zice. De ce nu pot sa pun Cpu la extra?

2. Şterge configuraţiile şi echipează-le din nou.

3. Am descoperit ce trebuie sa fac. Am pus cpu extra slot pe drone si apoi am putut sa pun si restul cpu la extra pe nava.

4. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Incorect!

Vezi ce ti-a spus colegul meu in postarea anterioara.

Adica foloseste pe ambele configuratii ale navei pe care nu o poti echipa, butonul 'Sterge configuratia actuala'. Apoi incepe echiparea pe ambele configuratii cu CPU de SLOT.

In modul prezentat de tine, pierzi un slot de pe drona!

5. Buna seara!
    Aceeasi problema am si eu . Am sters configuratia actuala dar tot degeaba , nu merge .

6. Folosind butonul "Sterge configuratia actuala"?

7. Silviu

Silviu User

E un bug pe care eu îl ocolesc folosind următoarea metoda:
    1. Pune CPU de Slot pe una din drone, iar acum vei avea mai multe sloturi pe navă.
    2. Pune un CPU oarecare pe navă.
    3. Scoate CPU de Slot de pe drone.
    4. Scoate CPU-ul ce l-ai pus pe navă.
    5. Pune CPU de Slot pe navă.
    6. Echipează pe navă restul CPU-urilor. Repetă pașii și pentru cealaltă configurație.
    Ca să nu mă mai confrunt cu această problemă, eu mi-am cumpărat câte un set de extra pentru fiecare hangar.

~~Dark~Star~~ apreciază asta.
  8. Da !

Pana la urma cred ca sa voi face si eu :D

9. Adresează-te suportului, explică-le problema pe care o ai şi faptul că ai încercat tot ceea ce ţi s-a sugerat în cadrul forumului.

Roagă-i şi pe cei de la suport să verifice despre ce ar putea fi vorba.

10. aceeasi problema am si eu .merge sa pun cpu slot pe o configuratie iar pe cealalta nu,cica nu pot echipa cu acest item

11. Silviu

Silviu User

Echipeaza-l pe drone, apoi il scoti si il pui pe nava, e un bug care desi a fost raportat de nenumarate ori, nu a fost rezolvat.

~~Dark~Star~~ apreciază asta.
  12. Nimic din ceea ce s-a recomandat / discutat mai sus nu funcţionează la tine?

13. Nu ați încercat să dați reload/refresh?Că ăsta se mai întâmplă și la mine și am dat refresh și apoi a mers bine dacă nu ați încercat și mai încearcă că o să meargă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.