Goliath Plus

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de VânătoruIl, 29 Mar 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Care sunt modulele de atac pentru nava goliath plus? Ma refer la denumire. Care este procentul maxim pe care il poti obtine. Multumesc!
   
 2. Ai odata DMG-GP01 cu 10% pvp dmg; DMG-SG01 cu 5% dmg general. Maxim? 24-26% la module instabile, de ex: eu am prins unul cu 19%.
   
 3. Neumarkt

  Neumarkt User

  salut
  ai putea sa-mi numesti modulele instabile la Goliat plush
  te rog
   
 4. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  pentru goliath plus, ca și pentru celelalte nave procentele de modificatori încep de pe la minus și cresc pînă undeva la puțin peste 30%(spun legendele urbane de pe chaturi și discord) însă eu, procent atît de mare, n-am întîlnit. este inutil să încerci să afli numele tuturor modulelor instabile pentru daune (cred că nici stafful b. p-ului nu-l cunoaște) mereu se inventează unele noi cu valori complet nesemnificative pentru ca noi, jucătorii, să avem pe ce cheltui puținele resurse.
   
 5. m3m31

  m3m31 User

  corect! daca pot sa iti ia tot ce ai! de aceea multi pleaca la alte jocri! un exemplu: pe state of survivor, pentru 5 minute cand nu iti merge jocul primesti bonusuri! aici, din an in pasti si, cand iti dau bonusuri, se uita cum sa le pierzi mai repede! nu e de mirare ca multi migreaza spre alte jocuri!
   
  ==H*Y*P*E*R*I*O*N== și BROSCOIUL apreciază asta.
 6. m3m31

  m3m31 User

  nu stiu decat sa posteze ca blocheaza conturi! aiurea! sunt conturi cu bot de ani de zile neblocate! probabil lucreaza pe bot facute de cei din staff platite! trebuie sa scoata cumva bani, de cand nu mai baga lumea! mie mi au blocat cont fara sa folosesc un minut bot si, cand am scris la suport, se fac ca ploua! halal joc!
   
  ==H*Y*P*E*R*I*O*N== și BROSCOIUL apreciază asta.

Distribuie pagina asta