goli plus

Discuție în 'Probleme generale' creată de motanu_1990, 6 Sep 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. am si eu o intrebare.imi puteti da unde gasesc sau sa imi spuneti ce designuri de goli plus dau ceva avantaje?nu gasesc nicaieri acest subiect cu designuri care ajuta la performante goli plus.inca ceva,in descrierea navei spune ca are ceva abilitati in plus,eu nu vad ca are abilitati deloc si poate ma insel.o descriere mai amanuntita ar fi buna.de exemplu ca la cyborg ca are un damage in plus de 5% ,sau ca are scut plus cu 10% ca alte nave,etc.multumesc anticipat

Modificat ultima dată: 6 Sep 2025
  2. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Salut,

În prezent, Goliath Plus nu are design-uri standard care să ofere bonusuri de performanță, așa cum se întâmplă cu Goliath original (de ex. Bastion +10 % scut, Enforcer +5 % daune, etc.). În schimb, Goliath Plus beneficiază de pasiva HEAT Enhancement, ce oferă un bonus variabil între 1 % și 5 % la abilitățile P.E.T. 10 și statisticile navei, în funcție de nivelul HEAT al P.E.T.-ului (atunci când pet-ul este deschis).

De asemenea, există un mecanism de combo-design: dacă design-urile Amor și Psyche sunt ambele active pe aceeași hartă în aceleași grup, bonusurile sunt aplicate indiferent de navele pe care sunt echipate (ex ai Goliath Plus cu designul Amor și ești in grup cu un Solaris cu Design Psyche) atunci când bonusul este activ apare un efect de strălucire în jurul navei.

Când design-urile Amor și Psyche sunt echipate pe nave aflate pe aceeași hartă, acestea activează următoarele bonusuri suplimentare:

• Amor: +10 % la scut și +5 % la HP
    • Psyche: +10 % la daune
    Designul Amor Goliath plus se putea obține la schimb cu cheile permis de bătălie în cadrul evenimentului Uniunea nemuritoare 2025.

Mai există și designul Prometheus Goliath plus care are următoarele efecte vizuale:

Efectul Distrugeri în lanț

Efectul Distrugeri în lanț se activează după 15 distrugeri consecutive în care nu pierzi sau te deconectezi. Efectul durează 15 minute. Dacă un jucător activează Efectul Distrugeri în lanț, îl folosește timp de 5 minute și obține a 16-a distrugere consecutivă, cronometrul efectului se va reseta la 15 minute. În cazul în care jucătorul pierde în timp ce Efectul Distrugeri în lanț este activat, efectul este eliminat.
    Rețineți: nu există niciun cronometru vizibil care să arate durata efectului. Efectul Distrugeri în lanț este numai vizibil și nu are niciun alt impact.

Efectul Contorizare distrugeri

Atunci când un jucător încasează o distrugere a uneia dintre aceste designuri de navă, acesta va vedea un scurt text informativ care îi arată câte distrugeri a încasat pentru designurile de navă respective. Textul va apărea chiar deasupra navei jucătorului și va fi vizibil pentru toți.

3. Practic e mai slab decat solace plus ,solaris,etc.celelalte nave au primit bonusuri si poate au si designuri cu bonus .cumva goli plus a ramas in urma .e mai bun doar ca navele simple iar din navele plus este cel mai slab .macar daca se scotea si un design cu un bonus ceva sa egaleze sau macar sa se aproprie de performantele celorlalte nave.multumesc de raspuns

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.