GG

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de swatter, 8 Sep 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. swatter

  swatter User

  Salut, ma intrebam daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi in legatura de poarta GG Alpha.
  Nu sunt sigur daca o sa reusesc sa o fac momentan.
  Am goliath, 19 lf-3, 1 lf-4, 5 flax, si pet+kamikaze lvl 1
  Nu sunt decis daca sa fac poarta Alpha sau Zeta.
  Vreau sa mentionez ca nu o s-o fac acum, ci cand mai strang niste resurse (ex: lf-3, iris, generatoare viteza/scut etc)
   
 2. mobob

  mobob User

  Fara nici o ezitare,mergi pe zeta.E cea mai profitabila.In ce preveste partea cu "nu sint sigur daca pot sa o fac",stai linistit,poti sa le faci pe amble...tot ce ai nevoie e sa ai rabdare,si sa nu ai lag .la npc-urile cu damage mai mare,te apropii full la viata,pui clickul pe unul,te indepartezi,apoi tatonezi distanta de la care poti da in ei fara ca ei sa poata da in tine.cind "receptionezi " damage ceva mai mult si iti scade viata,nu risca,indeparteaza-te pina te repari,apoi revii la atac.
   
 3. swatter

  swatter User

  Multumesc mult pentru sfat si pentru timpul acordat.O sa ma focusez mai mult pe zeta.
   
 4. Bismut

  Bismut User

  Un alt sfat ar fi sa ridici pet-ul pana la nivel 8 dupa care sa cumperi kamicaze nivel 3 si formatia de drone molie, dupa asta strangi uridium si faci numai zeta duminica cand sunt recompense duble ;) Daca joci pe Europa Globala 6 te pot ajuta cu niste boss kristalloni.
   
  Sтєρнαη apreciază asta.
 5. swatter

  swatter User

  Multumesc mult pentru sfat, din pacate nu joc pe EG6, dar o sa ma descurc. Inca o intrebare Kamikaze-ul nu e bun si la nivel 2 ?
   
 6. Veneficus

  Veneficus User

  sfatul meu e sa ai rabdare pana poti achizitiona de nivel 3 si sa faci aceasta achizitie doar daca ai de gand sa cumperi pachetul premium,altfel reparatia pet-ului costa mai mult decat castigul de pe urma distrugerii sale ...
   
 7. Bismut

  Bismut User

  [​IMG] - Cooldown 60 secunde
  [​IMG] - Cooldown 30 secunde
  Nu si daca ramane cu pet-ul la nivel 8.
  [​IMG]
   
  Sтєρнαη apreciază asta.
 8. mobob

  mobob User

  Pastrarea pet-ului la nivelul 8 este posibila doar daca il folosesti pentru colectare...daca il utilizezi ca arma,in special pe modulul kamicaze,el va creste ...inevitabil.
  mai lent daca ai grija sa il tii inchis in momentul primirii recompenselor de la porti sau misiuni,dar va creste.
   
  Veneficus și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 9. Bismut

  Bismut User

  Atata timp cat nu il folosesti pe modul de protectie caruia nu ii vad sensul, nici macar 1k dmg nu provoaca, nu are nici un rost sa deblochezi laserele si nu il deschizi imediat dupa ce ai dat kamicaze nu o sa faci 1 punct de experieta pentru el.
  Deci poti sta cu el la nivel 8 mult si bine.
   
  Sтєρнαη apreciază asta.
 10. mobob

  mobob User

  orice npc distrus cu modulul kamicaze adauga xp la pet. poate doar daca sa il folosesti pentru trimiterea in colt sa nu adauge.
  oricum,in timp el va creste .ca poti prelungi destul de mult perioada in care o face,asta e adevarat.
  insa folosirea petului pe kamicaze in porti necesita si sa ai un scut relativ decent,pentru ca pentru a fi eficient,trebuie sa stai pe loc si sa astepti npc-urile sa se adune in jurul tau inainte de a-l declansa...asa incit,eu personal nu il folosesc in portile "clasice"(alfa,beta, gama) decit la valurile alea de inceput,ca sa scap repede de ele,iar in restul mai deloc,mai ales ca nu folosesc premium.
  cel mai util item din porti eu consider ca este formatia de drone molia,pentru ca iti ofera un consum mai redus de munitie.
  revenind la pet...daca in ce priveste partea ofensiva a lui nu il folosesc excesiv de mult ,in schimb la capitolul colectare,aici isi scoate banii cu virf si indesat....
   
  Veneficus apreciază asta.
 11. Veneficus

  Veneficus User

  initiatorul temei e un incepator cu 5 flaxuri...nu il zapaci mai mult decat o fac cei de la BP...
  pe langa asta chiar cu pet-ul mentinut la nivel 8 costul de reparatie e 90 uri... pentru a acoperi costul de reparatie trebuie sa distruga 45 de lordachia sau 22 de saimoni cu o lovitura... ai testat treaba asta sau vorbesti din carti avand la baza teoria imposibil de pus in practica...
  repet bismut...fara premium modulul in discutie nu are prea mare valoare...
   
 12. Bismut

  Bismut User

  A intrebat daca poate face portalul alfa cu kamicaze lvl 1, i-am recomandat sa ridice pet-ul la nivel 8 sa cumpere kamicaze nivel 3, in alfa fara kiamicaze pentru el ar fi o problema kristalinii, sibelonitii si protegiti, in total sunt 6 kamicaze x90 uridium 540, it's worth it? Consideri ca daca are kamicaze sta pe harti si numara npc-urile pe care le adune si le poate pocni dintr-un singur kamicaze sa iasa pe plus ? Il folosesti doar unde este neaparata nevoie, in porti poate si la crazy cubikon unde sigur nu o sa iasa in minus... .
  Vorbesti doar sa te afli in treaba, ca de fiecare data.
   
  Sтєρнαη apreciază asta.
 13. swatter

  swatter User

  Cat m-ati ajutat voi cu sfaturie am reusit sa imi cumpar un iris, sa ma fac full lf-3 (nava si drone) si pet kamikaze lvl 2.Si daca am noroc voi mai castiga un iris de la licitatie. :D
   
 14. CapoHrx

  CapoHrx User

  Din pacate kamikaze 2 a fost cea mai proasta investitie...exact ce nu a recomandat nimeni.
   
  Veneficus apreciază asta.
 15. swatter

  swatter User

  Ca sa achizitionez kamikaze lvl 3 trebuie sa am petul lvl 8, ceea ce nu il am.
   
 16. Veneficus

  Veneficus User

  oare cum strange uridium pentru zeta cu kamicaze level 3 fara premium???

  pe viitor abtine-te de la ostilitati gratuite la adresa mea ...
   
  Modificat ultima dată: 10 Sep 2017
 17. Veneficus

  Veneficus User

  ...din 2010 pe eg4.
  satisfacuta?...curiozitatea...