GG

Discuție în 'Probleme generale' creată de ЯΣPŁŁIKA-ţħέ-ØNΞ, 1 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. salut,din ce poarta ar putea sa pice designu SURGEON???

2. relax

relax User

"Iată ce puteți câștiga:
    • Poarta Delta: Bucuria colecționarului - Chimera și Phantom
    • Poarta Epsilon: Bucuria colecționarului - Mirage și Enigma
    • Poarta Kuiper: drone superbe
    • Poarta Lambda: Bucuria colecționarului - Chimera și Phantom
    Conținut pachete Ai șansa de a câștiga una dintre următoarele recompense din pachetele corespunzătoare.
    • LF-4: un LF-4 sau 10,000 UCB-100
    • Drone superbe: design de drone Havoc, Hercules, Elite Demon sau Silver Demon
    • Bucuria colecționarului - Chimera și Phantom: un design de drone Chimera sau Phantom (roșu, portocaliu sau verde) sau un pachet de 10x Phantom roșu + 1 design drone Chimera roșu
    • Bucuria colecționarului - Mirage și Enigma: un design de drone Mirage sau Enigma (roșu, portocaliu sau verde) sau un pachet de 10x Enigma portocaliu + 1 design drone Mirage portocaliu
    • Pachet surpriză Goliath: Un design Centaur, Peacemaker, Sovereign, Vanquisher, sau Surgeon Goliath. (Vă rugăm să rețineți că dacă dețineți deja unul dintre aceste designuri, nu veți primi un design identic.)"
    Deci la evenimentul actual nu cred ca se poate obtine design-ul surgeon... sper sa nu ma insel. Stiu doar ca sunt mai multe tipuri de evenimente cu recompense speciale.

3. asta am citit si eu,dar nu inteleg ar putea sa pice din cela 4 porti?

4. relax

relax User

Pai: Chimera și Phantom, Mirage și Enigma, design de drone Havoc, Hercules, Elite Demon sau Silver Demon. Deci nu surgeon... daca la asta te referi. Nu este pachetul cu nave Goliath activ.

5. Cu ocazia eventului "M.A.S.Q.U.E. SpaceTech Summit" din aprilie a.c., a fost organizat un sfârşit de săptămână cu recompense speciale la porţile galactice Delta, Epsilon, Kuiper şi Lambda.

Recompensa porţii Epsilon putea fi un "pachet surpriză Goliath". Pachetul surpriză putea conţine un design Centaur, Peacemaker, Sovereign, Vanquisher sau Surgeon.

De asemenea, în cadrul eventului organizat cu ocazia introducerii caracteristicii "Asamblare", se putea asambla şi design-ul Surgeon.

6. mobob

mobob User

::))
    deci,cuvintele cheie sint "putea fi" si " se putea"...

in acest moment,nu poate pica din nici o poarta...poate pe viitor....

7. -lady_M-

-lady_M- User

Buna ziua ,sunt unul din playerii care trebuiau sa intre in posesia unui Surgeon,stiti problema cu eventul cu design-uri
    ,s-au dat duble cand trebuia sa dea Surgeon ,am un raspuns ca dezvoltatorul va oficia recompense celor nedreptatiti,va rog sa-mi raspundeti ,cand Dezvoltatorul va da celor ce nu au primit Surgeonul,recompensa?

*N!NO* apreciază asta.
  8. sincer sa fiu , eu am luat surgeonul la oferta , dar sansa ca el sa pice recompensa din porti ar cam fii asemanatoare cu harta secreta .

9. Vă rog să solicitaţi răspunsul la întrebarea dvs. tot de acolo de unde vi s-a pomenit de vreo recompensă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.