Sugestie generația ”genială”

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de WIΖΛΓΔ, 7 Iun 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

Space Cup 2018

întreb și io, nu dau cu paru' !

pe cînd om avea și noi un event anunțat cu vreo trei patru ani înainte ? asta ca să avem timp să ne luăm licența în matematici aplicate (nu știu ce-i aia da sună bine și pare important). poate așa, licențiați, om pricepe ceva din FAQ-urile SF elaborate de do ! :):eek:

2. Veneficus

Veneficus User

hmm...
    "larga" e matematica asta DO... aplicata... unora...
    nu esti singurul nelicentiat... nici eu nu am priceput nimic... e prea "larga" pentru mine, las pe altii...

SELF, dorina7819, _^MATRIX^_ și alți 3 apreciază asta.
  3. mobob

mobob User

::))
    nici nu prea merita sa va bateti capul cu calcule elaborate....oricum e un alt event cu dedicatie...doar nu va faceti iluzii ca muritorii de rind vor putea sta in 4.4 mai mult de citeva secunde pe toata perioada eventului....

4. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Cine stie ! poate o sa fie un lag de nici nu o sa poti sarii pe 4-4 :))) in do.. totul este posibil :)))

Veneficus apreciază asta.
  5. pe globala 5 KILL si aliantele sale domina eventurile de grup si hartile aferente
    sansele sunt 0 pentru noi ce nu folosim anumite aripioare sa ne ridicam la rangul lor
    programelele nu lipsesc nici la eventul space cup 2018 care din ne fericire ne da de furca noua celor ce inca nu am instalat acele programe pe pc
    poate o sa ne indrume un anumit admin / moderator si sa ne ia de mana sa ne duca langa mingie si sa zica ''dai in ea'' ... poate atunci de frica adminului o sa ne lase codatii in pace .

BROSCOIUL și Veneficus apreciază asta.
  6. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Codatii ???? mai OMULE, aia sunt FRUNTASII :)))) cadadii suntem noi aia fara programe si ne rugam sa se inchida cercul macar sa avem si noi o satisfactie :)))

7. cum asa suntem noi codati ?? nu de alta da parca vad ca o sa ne ia astia la intrebari ":))

8. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

codadii are 2 intelesuri !! codati sau codasi, noi suntem codasii !! si cand se inchide cercul poate ai sa razi si tu :))

9. aha .... inca plang

BROSCOIUL apreciază asta.
  10. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

11. Salut! Ma bag si eu in seama in topicul asta pentru ca nu ma pot abtine. Am ras singur vreo 10 minute in fata calculatorului dupa ce am citit asta:
    "Obține muniția Clasa cosmică G, amplificată de succesul Belgiei, Angliei, Panamalei sau Tunisiei în competiție!"!
    Nu stiu cine face traducerile din engleza sau cine face anunturile astea in limba romana, insa putina atentie nu ar strica. Oricum, multumesc pentru buna dispozitie pe care mi-ati dat-o cu sau fara voia dvs.!

Si ca sa fiu si on-topic: Nu ma intereseaza evenimentul ”Space Cup 2018”!

12. mai sunt si eruori din partea translatorului D.O. , asta o poti vedea nu numai in acea sectiune de joc ci in mai mullte daca nu esti asa de ager la citit si nu anticipezi cuvantul :) eu unul cu toate eruorile de text din joc citesc si inteleg in limba mea ce scrie, chiar de acolo sunt alte cuvinte :)

13. vladut2015

vladut2015 User

Rau de astia care rad fara motiv, cred ca nici ei nu-s fericiti de starea lor. :oops: Eu zic sa te mai uiti o data si daca te ia rasul din nou, eu zic ca locul tau nu-i pe forum.

14. Poti sa explici, te rog, ce ai vrut sa spui! Eu zic ca esti prea "adanc"! Sau poate nefericit de starea ta...o_O

15. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

acuma, în dex-ul nostru substantivul ”panama” este definit printre altele ca ”Afacere frauduloasă de mari proporții, escrocherie în stil mare.” și culmea, indică și proveniența acestui substantiv feminin ca derivație din ”n. pr. Panama”. de aici și pofta noastră de rîs... :D:eek:
    dacă tu ai cumva o cît de mică legătură cu staff-ul do te înțelegem și-ți iertăm intervenția însă trebuie să subliniem că în limba română, declinarea otova și în neștiință de cauză, poate să de naștere la surprize neplăcute. în cazul de față cuvîntul cu pricina ar fi trebuit înlocuit de sintagma ”statului panamez”.

16. Ai dreptate, dativul si genitivul (articulat/e) pentru substantivul comun "panama" (o palarie de paie, conform DEx) sunt "panamalei/panamalelor". Insa substantivul propriu (nume geografic) "PANAMA" nu poate avea, parerea mea, declinare la dativ si genitiv. Asa cum spune mai sus si WIZARD, trebuia gasita o alta varianta... ;)

Veneficus și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  17. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

in gramatica ramaneasca - panama - nu se declina !

18. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

si daca incercati sa declinati panama atunci incercati sa declinati si Piatra Neamt

19. chiradal

chiradal User

20. chiradal

chiradal User

corect e: pana mea

WIΖΛΓΔ și steff9999 apreciază asta.