Galaxy Gate - Details

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de MidNight_Striker, 26 Iun 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Credeti ca adaugarea acestor informatii ar imbunatati experienta de joc ?

Sondaj închis pe 6 Iul 2017.
  1. Da

16 vot(uri)
    64,0%
  2. Nu

6 vot(uri)
    24,0%
  3. Indiferent

2 vot(uri)
    8,0%
  4. Ideea ar putea fi imbunatatita

1 vot(uri)
    4,0%
  1. Tot jucand acest joc am observat ca nu exista detalii in-game legate de portale,acestea fiind mai degraba disponibile pe darkorbit wiki sau in formuri.Propunerea mea pentru Galaxy-Gate-uri ar fi urmatoarea

a. Cand cursorul este deasupra icoanei de salt ar trebui sa apara Progresul (15/17)
    b. Sub progress,ar trebui sa apara continutul Waveu-lui(similar cum sunt afisate in misiuni,5 Kristallon,5 Kristallini)
    c. Sub continutul wave-ului,ar trebui sa apara timpul estimative de completare al wave-ului avand in vedere damage-ul mediu al navei repective.De exemplu daca as fi pe cale sa sar in portalul Alpha wave-ul cu 16 Kristalloni,timpul estimativ ar avea in vedere cat timp mi-a luat sa dobor ultimul Kristallon * numar in wave*multiplicator putere(Boss(x4),Uber(x8)).Acelasi calcul ar surveni si pentru variantele Boss,Uber.
    d. Avertizare FPS.In cazul in care utilizatorul are o performanta de joc slaba in cadrul zilei,va fi avertizat inainte de a sari printr-un mesaj prin care sa confirme ca vrea sa continue desi are performante slabe.
    e. In desfasurarea portalului,ar trebui sa existe un indicator care sa arate numarul de alieni ramas pe harta

Avantaj Dezvoltator : Player-ul fiind mult mai informat,va petrece mai putin timp pe form-uri/darkorbit wiki si va petrece mai mult timp in-game.De asemenea vor fi mai putine plangeri legate performanta slaba(lag) in portale intrucat player-ul,prin fereastra de confirmare,devine singurul responsabil de succesul/esecul portii.De asemenea,un player,fiind mai bine informat,va fi mai bine pregatit pentru galaxy gate si nu va mai raporta probleme legate de portal.

Dezavantaj Dezvoltator : Efort tehnic,cel mai probabil timpul mediu de distrugere va fi stocat in mod similar cu numarul de alieni ucisi la fiecare tip.

Avantaj Player : Fiind mai bine informat,fiecare jucator va aloca resuresele timp pentru pentru pregatirea echipamentului necesar precum si isi va pregati ziua respectiva astfel incat sa dispuna de timpul necesar finalizarii hartii.Stiind cand va dispune de performanta de joc optima,acesta va avea o experienta de joc mult mai placuta.

Dezavantaj Player : Nu exista.Daca sunt,va rog specificati in comentarii

2. mobob

mobob User

ideea ta este buna,un "da" de la mine.
    desi ,tehnic vorbind,jocul este deja destul de incarcat,si merge cu "hopurile" de rigoare,si probabil ca implementarea unei asemenea modificari le ar scoate peri albi programatorilor....dar ,poate ca pe viitor cind se vor rezolva 'hopurile"...

3. Veneficus

Veneficus User

mai degraba propunerile...

incarcare inutila a jocului...si asa merge destul de greu...nu inteleg cu ce te ajuta o asemenea informatie...oricum intrii in portal sa distrugi toate npc-urile...

exista FAQ in forum pentru aceste informatii...

experienta de joc te ajuta sa cunosti informatiile mentionate de tine mai sus... de ce vrei sa eviti placerea de a descoperi cat esti de capabil?...ar fi mai usor?...

in pagina de joc apasa tasta "F" si vei afla fps-ul care-l ai...

tu vrei sa stii cate NPC-uri sunt in valul hartii pe care urmeaza sa o accesezi iar daca ai uitat sa-ti administrezi doza de lecitina sa faca un amar de bine domnii de la BP sa-ti aminteasca dupa fiecare npc distrus cate au mai ramas in harta...
    aiurea...

dupa imparteala ta playerii sunt de doua feluri: informati si neinformati...tu din care categorie faci parte?

cred ca efortul tehnic al dezvoltatorului e necesar in alte directii mult mai acute decat sa scuture din pom para malaiata la utilizatorii care au ramas gura casca la obtinerea unui portal...

fara suparare insa pe mine nu ma avantajeaza nici macar una din ideile tale expuse in acest sondaj...

unul dintre ele e incarcarea clientului de joc cu inca cateva bazaconii inutile (nu ca nu ar fi o moda in do) care sa ingreuneze si mai mult cursivitatea jocului...

bibicU[HQ] apreciază asta.
  4. Avand in vedere faptul ca exista probleme legate de performanta jocului si nu numai care inca nu sunt rezolvate, votul meu este "indiferent"

5. a. Incarcarea nu este nici decum semnificativa,avand in vedere ca ceea ce este modificat sunt datele care sun disponibile in backgoround.Consider ca a genera un nou event darkorbit,cu NPC cu grafice diferite,cu care te vei confrunta odata pe an / pe server / toata durata de joc incacrca cu mult mai mult jocul decat ar trebui.

b. Da sunt disponibile in FAQ,dar ar fi mult mai la indemana jucatorilor noi.Stii cu ce te vei confrunta si stii de ce ai nevoie.

c. Acum in gluma,despre portalul nou,cat ti-ar lua sa dobori 16 UberKritalloni,1Devourer si 20 Sibeloniti la Tunnel of Terror ?
    Posteaza raspunsul si zambeste :D."Estimate"

d. Sincer sa fiu,cred ca dezvotatorii stiu mai bine ca jucatorii cand FPS devine in problema.Acum nu ma refer doar la portile galactice,dar ce s-ar intampla daca ai avea sub 30 FPS la Ultimate Jackpot Arena iar tu intrii increzator ca jocul no sa-ti faca probleme.Astept raspunsul in comentarii.Sincer as vrea sa fiu intrebat daca vreau sa continui si daca da,o fac pe raspundere proprie."Think safe"

e .Indicatorul trebuie sa fie similar cu cel de la misiuni insa sa apara sub forma de meniu in timpul portii glactice si sa afiseze alienii ramasi.Nu trebuie sa tina evidenta a ce este pe harta.Trebuie sa tina evidenta a ce omori tu si ce a fost initial."Think efficent" .

Nu am impartit playerii in categorii.Vorbeam despre experienta de joc a fiecaruia.In loc sa ma bazez pe "Experienta" si sa fac spre exemplu : Alpha Gate ,pe darkorbit wiki,wave ??,16 NPC,mie imi ia y timp sa dobor acel mob,inmultesc cu ce ceea ce este cu un calculator de mana.Asta cam suna a experienta de contabil,don't you think ?

Efortul tehnic reprezinta mereu un obstacol si cum lucrez in astfel de domeniu o stiu prea bine.Lucrurile simple pot sa se complice foarte repede si pot deveni impractice.De aceea am postat la rubrica "Actualizari si Idei",pentru ca sugerez ca noile imbunatiri sa fie directionate pe imbunatatirea experientei de joc.

Singurul avantaj care il prezinta aceasta propunere il reprezinta imbunatatirea experientei de joc,si nu a jocului

.Trebuie sa cunostinte de programare minime in ,Jquery, daca nu ma insel,ca sa intelegi felul in care incarca aceasta implementare clientul de joc variaza intre 12 si 50 biti si o fractiunie de secunda :D.​

6. mobob

mobob User

Veneficus,e dreptul tau sa respingi propunerea din motivul ca tie personal nu iti e de nici un folos...
    Dar de ce uiti ca nu toti playerii pot face o poarta intr-o jumate de ora ?
    Mai sint si unii care se chinuie si zile la rind cu o alfa....aceste propuneri le-ar face lor viata mai usoara....
    Oare de ce simt in postarea ta sintagma "dupa mine potopul"?

Bismut apreciază asta.
  7. Veneficus

Veneficus User

dar este...

tu vrei sa fii sofer fara sa inveti codul rutier si fara sa faci ore de conducere cu instructorul langa tine...

am intrat la valul in discutie fara sa am nici o informatie despre el pentru ca asa a dorit BP , am terminat portalul in 4 ore iar valul respectiv in aproximativ 1 ora...

mda...si ulterior vom vedea in forum reclamatii de genul:
    "am intrat in UBA la recomandarea BP ca nu scade fps si am murit din cauza ca BP a mintit si am avut lag... "

si la ce ajuta in terminarea acelui val din poarta o asemenea informatie? poti cumva sa pui pe pauza pana te odihnesti putin sau bei o cafea de revigorare???

ai impresia ca daca se implementeaza ce ai expus in acest sondaj un utilizator incepator va reusi sa sara peste pasii necesari pentru a dobandi un anumit grad de experienta in joc ?

raman la aceasi parere...implementarile dorite de tine sunt inutile si nu ofera nici un avantaj...

daca pui asa problema...nu ar fi corect fata de cei cu vechime pe joc care la rândul lor nu au avut o "viata mai usoara"...cu toate ca(ma repet) nu vad avantajele oferite de implemetarea ideilor de mai sus...

8. bibicU[HQ]

bibicU[HQ] User

*^*NEMESIS*^*RO*^*! apreciază asta.
  9. mobob

mobob User

::))
    sa o luam pe rind....
    intii cu "nu ar fi corect fata de cei cu vechime"....
    dupa logica asta (si legindu-ma putin si de exemplul tau cu scoala de soferi si condusul) ,tinind cont ca de faptul ca noi astia care am inceput sa conducem mai demult,sau avem masini fara prea multe dotari (abs,directie asistata,ac ,clima,etc) ar trebui sa sustinem ca nu e corect ca cei care intra acum in viata de soferi si isi iau masini mai noi sa le aiba,dearece noi nu le-am avut.... (capra vecinului?...)

apoi,avantajele....mai pe la inceputuri,cind inca nu stiam succesiunea valurilor prin porti pe de rost,il luam la intrebari bineinteles pe domnul google vis a vis de ele...si stateam cu inca un tab deschis la browser,sau cu inca un browser deschis (pentru ca pina la urma e un joc,si nu subiect de examen sa stau sa le invat pe de rost teoretic)....asta insemnind,bineinteles,incarcare suplimentara,si ,evident,fps-uri mai putine (mai ales la un pc mai "subtirel")...daca se poate evita asta,prin introducerea acestor informatii direct in client,de ce nu?

10. Veneficus

Veneficus User

pe rand...sau cum vrei tu... oricum logica iti apartine...
    eu consider ca nu merita sa aiba permis de conducere (ca tot te-ai luat de exemplul meu) o persoana care nu cunoaste codul rutier si nu a facut practica necesara pentru a dobandi abilitatile conducerii unui autovehicul...indiferent ce parc auto are acasa...(capra ramane a vecinului...)

in rest fiecare cu parerea lui...insa pentru mine tot inutile si inadecvate raman ideile asternute de initiator in aceasta tema...

11. mmm, dap all ,dar,
    pe langa faptul ,a stii ,ce ne astepta in gg-uri ,erau unele ,sa zic ,neajunsuri ..
    sa pierzi la lici ..goli ,cu 50 mil credite,apis ..peste 200 mil,sa faci conversie ..uri pe credite..sa aduni cv uri in x-1 cu cv noroc ..daca nu erai distrus de inamici sa ajungi la lvl ,in a urca in harti superioare ..sii multe altele
    atunci ,era dacia ,cu schimbare manuala a vitezei ..acum ..cutie viteza automata,consum putin,)))
    de aceea nu pot ,nu vreau ,nu am cum , IN A VOTA da
    experient De joc ,PE joc se dobandeste NU SE CASTIGA

12. mobob

mobob User

Dap...cu totii am trecut prin toate cele mentionate de waldemar...cu toate astea,cum ramine cu toate celelalte care nu erau cind am inceput noi ,dar sint acum?
    nu era pet,nu era kami,nu erau 10 drone,formatii de drone,etc....toti cei care au inceput DUPA noi,si le-au apucat ,au avut un avantaj...chiar nu inteleg acest unghi din care priviti aceasta problema....spuneti ca experienta trebuie dobindita,nu cistigata..ok,nimic de obiectat aici...DAR ... hai sa nu uitam ca si jocul era cu totul altul la momentul cind am inceput.nu avea nici 10% din nivelul actual de complexitate. cantitatea de informatii vis a vis de joc care trebuie "procesata" iin prezent e mai mare proportional...asa incit,eu nu pot sa imi reprim ideea ca e pur si simplu ipocrizie sa facem comparatie....noi am asimilat aceste informatii in mod progresiv,in ani de zile...noii veniti trebuie sa o faca aproape dintr-odata,tinind cont ca si viteza de dezvoltare a conturilor incipiente a crescut (ce era inainte un cont "full elite",acum se poate realiza in interval de saptamini,cu toate ca in din punct de vedere combativ nu mai inseamna mai nimic)
    pur si simplu,un nou venit in joc are atit de mult de asimilat incit efectiv renunta foarte repede...pe bune,citi ADEVARATI noi playeri mai sint acum in joc?
    joc care,a devenit o adevarata nebunie...sincer,poate vre-unul din voi sa enumere pe loc,FARA sa faca sapaturi prin FAQ sau mai stiu eu pe unde,numele si rolul fiecarei noi "materii prime " introduse in joc in ultimele luni?

de asta spun,ORICE propunere menita sa faca ceva lumina,sa simplifice cumva "navigatia" tuturor playerilor prin aceasta nebunie care a devenit dark orbit este bine venita.

13. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Te-as ajuta cu cea mai mare placere dar, dupa cum ai vazut si tu noi ne batem gura de pomana si stimatul DO implementeaza o gramada de purici in joc. Noi vrem sa facem jocul mai accesibil dar DO-ul .... ( din pacate ..NU )
    Chiar ca nu mai inteleg politica jocului caci: jucatorii vechi se lasa de joc si cei noi nu cred ca baga bani in joc ca daca te uiti pe hatile mici sunt o gramada de automobile care protejeaza mediul inconjurator :) nimica nu se pierde totul se transforma :)
    Si daca esti atent la evolutia jocului sper ca observi ca noi ne batem gura de pomana si do-ul implementeaza chestii care ei defapt de jumatate de an le-au testat si noi nici macar de un puric nu am avut parte !! uita-te numai la misiuni sa vezi ce materiale mai dau dar intrebarea este :pentru ce ? surprize negative o sa mai avem pe jocul asta de nu te vezi !!

14. rattyionut

rattyionut User

din cate vad eu do-ul numai ajuta pe nimeni cu nimic si nu stiu in ce directie o sa se indrepte in felul asta,numai badaie de joc.

15. mobob

yep ,te aprob in toate.dealtfel .sa nu uitam si faptul ,...
    cati players. au deschis noi conturi ,..sub alt id ,din diferite locatii,cu alt device ..pc ,laptop,tableta ,...cu ,,invita un prieten,,,sii
    atat am avut a scrie
    BROSCOIUL

surprizele ..au inceput cu introducerea pet ..palla ,nenumarate porti deschise de unii,cu ,pet ..palla ,sa zic ,fara numar,fara numar )))
    respect all ,
    cele bune ,ooo , dealtfel sa aveti ,un joc cat m-ai placut
    P.S
    in legatura cu postarea mea anterioara,gresala mea,..nu am fost prea explicit
    eu ziceam de experienta in a juca acest joc ,nicidecum de punctele de experienta,de numarul lor
    sorry,am iesit din tema,propunerea deschisa de
    MidNight_Striker

Modificat ultima dată: 10 Iul 2017