Sugestie Functie cautare grup

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de Deus_Inferni, 26 Mar 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vi se pare utila functia de cautare grup?

1. Da este utila

81,1%
  2. Nu

15,1%
  3. Ideea mai are nevoie de imbunatatiri

3,8%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Silviu

Silviu User

Ma indoiesc ca detalii precum membrii grupului si locatia lor ar fi publice. Cineva creaza o instanta de cautare de grup acolo, si acolo ar putea sau nu aparea creatorul, si cei ce vor sa se alature vor apasa un mic buton, iar cu aprobarea creatorului ei vor fi adaugati in grup. Si nu vad nicaieri vreo lista cu misiuni inclusa undeva in aceasta idee sau in acea poza postata anterior. Ma indoiesc ca in cazul in care ai alege "Distrugere NPC" la scopul jocului ar fi o informatie destul de detaliata pentru a afla locatia si lista de misiuni al unui jucator.

2. Hermes

Hermes Guest

De cate ori veti calca regulamentele de functionare ale acestui forum, "considerentele mele vor fi litera de lege" , iar abuzul este doar dinspre dumneaavostra catre restul comunitatii, crezand ca sunteti mai presus sau mai inteligent decat altii si aveti dreptul sa postati orice. E o credinta falsa, valabila poate doar in cercul dumneavoastra. La fel si "notorietatea mea", valabila in acelasi cerc mic...micut de tot, in care va invartiti ca un zeu. Nu va cunosc, nu am absolut nimic cu dumneavoastra sau interventiile dumneavoastra, din contra , apreciez fiecare interventie corecta si constructiva . Incercati sa nu mai judecati restul oamenilor , dupa chipul si asemanarea dumneavoastra, sincer nu sunteti nici pe departe un exemplu de urmat.
    Ca sa nu va mai alimentati inutil armele, penalizarea v-a fost oferita de catre un coleg , nu de catre mine, asta ca sa intelegeti ca actiunile si postarile dumneavoastra nu sunt urmarite de "aversiunea " mea.

3. LASERSMART

LASERSMART User

iată care este prezentarea iniţială a acestei idei şi de unde a plecat toată discuţia:

selectarea jucătorilor în funcţie de companie, nivel, tipul de navă, harta... implică informaţii suficiente pentru cineva care ar dori să termine o misiune cu nave, nu crezi ?
    nici măcar ideea ta nu funcţionează domnule silviu pentru că eu, care am o misiune de făcut cu npc-uri nu am să "cred" o solicitare de grup de la cineva necunoscut care poate să fie net inferior nivelului şi puterii mele de foc sau poate să fie un adversar care doreşte să mă atragă într-o ambuscadă.
    am mai spus-o, ideea asta poate să vină în sprijinul jucătorilor dar nu în forma prezentată.

4. Silviu

Silviu User

Interventiile mele in discutie se bazeaza strict pe ideea ce era in curs de implementare de catre dezvoltator.

5. andrei2134

andrei2134 User

Buna observatie, dar probabil se vor cauta playeri strict din compania din care apartii. Si nu ar fi rau sa caute si detalii gen putere de foc, scut, munitie, etc..

6. ar fi buna ideea...tocmai ce am acceptat misiunea Player 4, Press Start...ar prinde bine o asa imbunatatire...nu o sa mai stai pe chat si sa cauti toata ziua jucatori care au de facut aceleasi NPC-uri..e mult mai simplu asa...selectezi misiunea, compania, nivelul, si gata!

Deus_Inferni apreciază asta.
  7. Intodeauna vor fi misiuni cu nave asa e jocul creat si de acolo vine o buna parte din succesul sau . Asa daca ai juca doar sa bubui npc te-ai plictisi in cateva luni. Bp nu ar castiga nimic si jocul ar stagna. Tot timpul cand iesi din portal poti fi distrus , e un risc asumat dar care ofera sarea si piperul in joc. Temerile tale cu privire la o ambuscada sunt relativ reale ; Da , dar si in prezent poti primi o invitatie de la careva si ajungand acolo sa fii bubuit totusi mi se pare cam mult de lucru sa faci asta doar pt o nava. Sugestia mea ofera posibilitatea ca tu, ipotetic vorbind, sa poti alege intre mai multe grupuri riscul de a fi distrus scazand semnificativ. Acum daca tot ai venit cu o hiba m-as fi asteptat sa vii si cu o sugestie de imbunatatire (ajuta mai mult asa)
    Ca raspuns la temerile tale s-ar putea face ca grupul (misiunea) sa fie vizibila doar pt harta x : de exemplu am o misiune cu uberi in 4-5 . Pt a vedea grupul sa fiu nevoit sa sar pe harta respectiva. Sau sa pot vedea doar grupurile cu care am o misiune in comun: Am doua misiuni una cu 100 lordakia alta cu 100 mordon sa pot vedea doar grupul cu 100 lordakia sau mordon . Got it?

Modificat ultima dată: 15 Apr 2015
  8. Hermes

Hermes Guest

Propunerea nu a indeplinit numarul de voturi necesare, pentru a fi inaintata dezvoltatorului.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.