Fps drop...

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de Balmoon., 21 Iun 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Balmoon.

Balmoon. User

Nu stiu de ce , dar pe orice harta am 20 fps , iar de fiecare data cand apare un npc scade la 9... E cam greu sa joc in conditile astea. Si lamuritima pe mine ce insemana MEM : 1000? (1000mb/s download?).

Cum as putea sa cresc FPS-ul si sa fac jocul mai placut.

2. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

înseamnă că jocul îţi papă un giga de RAM.
    joacă cu toate setările la minim (fără să vezi drone, fundal de hărţi, explozii, etc, etc...) şi curăţă cache şi cookies cu restart de browser cel puţin o dată pe zi, la intrarea pe joc.

3. ursulet81

ursulet81 User

Ce placa video ai?
    Incearca jocul pe "mediu" si scoate doar exploziile si lasa dronele sa se vada ca, impresionezi placa video cu ele ;).
    Si nu uita sa dai refresh la pagina de joc din 15 in 15 minute sau dupa ce sari doua(ori mai multe) portale, se incarca mult memoria in timpul jocului.

4. 1.Urmeaza tutorialele de mai jos pentru a sterge cache cookies si flash player.

\\tutorial-stergere-cookies-cache//

\\flash-player-setari-do//

2. Setarile jocului trebuiesc sa fie la minim daca nu ai un PC prea stralucit.

3.Urmeaza setarile din imagine

PS: Pentru a juca Darkorbit in conditii optime iti trebuie minim 4 gb ram o placa video 1 gb procesor minim 3 ghz sau 3,5ghz si sistem de operare pe 64 bit.Daca ai procesor dualcore ,triple core sau quadro core de 2,ghz sau 2,5 ghz nu te ajuta la nimic deoarece orice browser foloseste un singur nucleu din procesorul tau si nu toate odata.

Modificat ultima dată: 21 Iun 2014
    ursulet81 și _»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
  5. Balmoon.

Balmoon. User

Mersi pentru setarile de la adobe , cred ca aia era problema. Si cred ca in seara aia era "agatat" calculatorul si d-aia mergea cu 9 fps inclusiv pe grafica scazuta... Cand l-am deshis a doua zi mergea cu 60

Oh si cred ca setarile tare pentru calculator sunt un pic cam exagerate xD. Desi am o configuratie mai buna decat acea.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.