formatia liliac

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de **A_T_L_A_S*|RO|**, 24 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Aceasta formatie de drone apare doar odata pe an ( de Halloween ) sau mai apare si cu alte ocazii ? Daca da, as dori sa stiu care ar fi acestea.
   
 2. În principiu, sărbătoarea de Halloween este cea care a consacrat apariţia formaţiei de drone "Liliac".

  Cu toate acestea, dacă nu mă înşeală memoria, ea a mai fost disponibilă şi ulterior, cu ocazia altor event-uri.

  Apariţia respectivei formaţii fiind aleatoare, te poţi aştepta să o regăseşti şi cu ocazia altor evenimente însă nu pot preciza care anume, tocmai pt. că este aleatoare.
   
 3. *RUNNER*

  *RUNNER* User

  Am adunat si eu uridiumul necesar , tot asteptam sa apara formatia liliac ,iar dupa o lunga asteptare nu a aparut, am consumat uridiumul si surpriza ziua urmatoare era la shop.Acum iarasi am uridium pentru formatie de vreo 3 saptamani ,si tot nu vrea sa apara:))
   
 4. Dacă te consolează cu ceva, în momentul în care apare formaţiunea, uridiumul necesar cumpărării formaţiunii poate fi achiziţionat şi pe bani reali. ;)
   
  -M4fyotu- apreciază asta.
 5. *RUNNER*

  *RUNNER* User

  E asta stiam si eu, dar multumesc de info oricum :) , dar momentan nu am fonduri de sponsorizare in joc :) , asa ca trebuie sa adun uri manual, jucand.
   
 6. Spor la joc!

  Temă închisă.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta