formatia de drone crab

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de ^^jax20^^, 23 Iun 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ^^jax20^^

^^jax20^^ User

formatia de drone crab isi pastreaza caracteristicile si pe hartile normale contra npc-urilor?sau la fel ca si molie doar in portile galactice?este mai rentabila decat molia in porti?

2. mobob

mobob User

in mod practic,formatia crab ,daca ai si toate puntele puse pe tarie de scut,face ca toate daunele receptionate sa fie directionate doar in scut,pina la epuizarea acestuia.nu are nimic de-a face cu daunele produse de tine,si deci cu rentabilitatea .

nimic nu este mai rentabil decit molia in porti. si asta pentru ca daca folosesti molia nu trebuie sa "consumi" tot scutul npc-urilor,si deci folosesti mai putina munitie. mai putina decit daca folosesti burghiul,deoarece acesta creste doar daunele laserelor,pe cind molia transfera daunele si de la lasere si de la rachete.

styv86 apreciază asta.
  3. ^^jax20^^

^^jax20^^ User

sa inteleg ca nu este ca molia,adica nu ia din hp cu 20% mai mult?bineinteles ,ai viteza scazuta dar nu iti scade scutul.

4. Cele mai retabile formatii de drone sunt ceele pe care sti sa le folososti... Din punctul meu de vedere toate sunt pentru un scop si sunt utile in toate scopurile.
    Adica daca molia e buna in porti nu zice nimeni ca nu e buna si la vs sau pvp atata timp cat sti sa o folosesti

5. mobob

mobob User

nu,nu ia mai mult din hp.crabul nu influenteaza damage-ul pe care il produci tu.crabul doar transfera daunele pe care le-ai fi primit in hp catre scut...cit timp ai scut,bineinteles... iar in conditii de pvp ,daca adversarul tau te ataca cu molia,practic ii anuleaza efectul.in general ,crabul este util atunci cind vrei sa aperi o pozitie fixa (de exemplu,o baza din aia de pe asteroizi)

::))
    si sasuke, eu nu am zis ca molia nu e buna pentru pvp,ci doar ca e cea mai rentabila in porti.
    pentru mine,molia e cea mai buna in situatiile de "da-i si fugi",adica ataci prin surprindere,dai maxim de damage in minim de timp,apoi te faci nevazut,inainte sa aiba ceilalti timp sa intervina sa isi razbune camaradul.

6. ^^jax20^^

^^jax20^^ User

:) multumesc pt detalii.acum m-am lamurit.se poate inchide.diferenta dintre penetrare si absorbtie...pfffo_O

Modificat ultima dată: 24 Iun 2017
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.