FONTURI CLAN

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de Cehn, 1 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Cehn

Cehn User

Cum se poate declara război unui clan ce se descrie prin fonturi inaccesibile?

Pe vremuri, asta era o problema cu numele jucatorului.

Deci se ia jucătorul: http://int5.darkorbit.bigpoint.com/index.es?profile=22iSI&profileCheck=3HCU0&lang=ro (EG2)

In joc are clanul afișat "ГPOM" ....normal ca pot fi limitări de sistem ....dar de aia întreb.

Copy/paste in clan/informații si nimic.

Schimbi fonturi de te doare mouse-ul și iar pauza.

Astept sugestiile jucatorilor.
    Pozitia tipului, 29 din clasamentul general, exclude contributia celor din staff.

2. Clan / Informaţie / Caută clan:

Rezultatul: [ГPOM] Гильдия русскоязычных объединенных Mарсиан

Eventual, după introducerea tag-ului în secţiunea "Caută clan", şterge ultima literă. Mie mi-a afişat direct, fără acest artificiu.

Problema intervine atunci când tag-ul clanului este compus din caractere ASCII, care cu greu pot fi identificate, soluţia fiind să iei la puricat clasamentul clanurilor.

WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  3. Cehn

Cehn User

Multumesc.
    Solutia o cunosc dar nu se poate aplica decât dacă cineva din clan intra pe chat.
    Tu nu puteai altfel (in mod curent) raspunde fara sa fi postat eu numele de clan.

Deci raspunsul este :nu se poate.

Pentru cautarea "manuala" in clasament ... sa fim seriosi!

Modificat ultima dată: 3 Oct 2014
  4. Pt. caracterele slavone sau ale orcărei alte limbi pt. care Google Translate oferă traducere, n-ar fi o problemă, Google Translate oferind tastatură virtuală cu caracterele specifice fiecărei limbi. Anevoios, dar posibil!

De aceea am specificat că problema intervine când e vorba de carctere ASCII.

5. Cehn

Cehn User

N-am sa stau sa deschid nu stiu ce sondaje.
    E o solutie de studiat...pt "bunul" mers al jocului :)

Se poate inchide.

6. Nimic de zis, să sperem că dezvoltatorul va considera, cândva, şi acest aspect.

Spor la joc!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.