Feedback Fisura Subglaciară: O zi rece în iad - Unica temă de discuţii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Viorel_77, 22 Ian 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Viorel_77

  Viorel_77 User

  alte "lf-4" , din nou cauta lasere si fa upgrade... si tot asa, poate peste 1 an, doi mai scoate un tip de lf 4:))
   
  123良好的教学 apreciază asta.
 2. Cehn

  Cehn User

  "LASER UNSTABLE LF-4
  Acesta este un laser nou, cu valoarea medie a daunelor similară cu LF-4
  Statistici:
  · Daune de bază: 220
  "

  Ma cam confuzeaza: pt un LF4 obisnuit sunt declarate la 200 daunele de baza ori valoarea medie a daunelor?

  Reformulat in limbaj comun:
  LF3 "trage" cu 150
  LF4 "trage cu" cu 200
  Instabilul asta cu cât trage bre?

  Reformulat într-o logica simpla:
  Daca generează alte daune de baza nu e similar (200#220) cu LF4.
  Iar daca valoare medie a daunelor e similara cu un LF4 obișnuit de ce naiba sa ma strădui sa-l procur?


  PS:
  1. Pana nu vedem despre ce e vorba, aceste precizări/întrebări sunt adresate strict către Staff-forum.ro/DO/BP. Se poate specula pana ies aburi din forum. Buba pornind simplu: una isi doreste dezvoltatorul alta iese din prezentare (fara a fi vina celor din Staff-forum.ro).
  2. Interesant este ca acest subiect nu poate fi deschis in " Discuții despre joc / Feedback"
   
  Modificat ultima dată: 22 Ian 2017
  •ĐξMфζдтØЯ• apreciază asta.
 3. _basty13_

  _basty13_ User

  poarta cea nou cum se va construi?
  ca nu am inteles
  se da la toti jucatori sau numai la unui
   
 4. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  ce ”iese din prezentare” este chiar intenția bp.
  incertitdinea atît de des folosită pe aici generează confuzie care va justifica ”instabilitatea” noului laser cu tendințe către daune chiar mai mici de 200.
   
  CapoHrx și Veneficus apreciază asta.
 5. rattyionut

  rattyionut User

  cand incepe eventul asta?
   
 6. Bismut

  Bismut User

  Se asambleaza.
   
  MΛŘŁßØŘØ™ apreciază asta.
 7. Bismut

  Bismut User

  Un moderator pe discord a spus ca eventul va incepe maine.
  Cat despre LF-4 instabil,
  220 daune + - 42%
  daunele minime = 127.6 sau 128
  daune de baza = 220
  daune maxime = 312.4 sau 312
  Probabil ca daunele vor fi mai mult negative decat pozitive dar ganditiva la puterea de atac a 35 LF-4 instabile upgradate la nivel 16 :p
   
  Modificat ultima dată: 22 Ian 2017
 8. Bismut

  Bismut User

 9. Evenimentul incepe dupa 24 ianuarie, dar am o intrebare care va fii utila pe viitor .In cutiile prada obsidian se vor acorda cate un fragment la sansa % ?
   
 10. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Chiar la începutul FAQ-ului, se precizează:

  ...deci, nu la fel ca un LF-4 standard. Când vorbim de medie aritmetică... unul mănâncă 2 pâini, altul niciuna. În medie, sunt sătui amândoi.

  Tot în FAQ se oferă următoarele precizări:
  Dacă pt. actulalele lasere (indiferent de tipul lor) valoarea variaţiei daunelor este de 25% plecând de la valoarea daunelor de bază, pt. noul tip de laser, această variaţie va fi de 42% plecând de la 220 (valoarea daunelor de bază).

  Valoarea medie a daunelor, din punctul meu de vedere, face referire la daunele provocate în unitatea de timp însă raportate la daunele de bază ale noului tip de laser şi la variaţia acestora.

  Cât de mult în plus sau în minus, rămâne să vedem.


  Probabil pt.:

  Oricum, râmâne la latitudinea dvs. dacă investiţi sau nu resurse în noul echipament.

  Data viitoare rugaţi-l să vă precizeze şi ora! ;)
   
  Modificat ultima dată: 23 Ian 2017
 11. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  După reiniţializarea server-elor de joc de la ora 16:00, eventul ar trebui să fie activ.
   
 12. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User


  ceva mai sus am vorbit despre obstinența cu care bp vrea să genereze confuzie în rîndurile jucătorilor...

  nu cred că a fost obligatoriu să continuați în această cheie, mai degrabă cred că o faceți doar ”pentru că puteți” și fiindcă, desigur, nu vor urma nici un fel de consecințe.
  domnule ©ØrrØsivΞ, colegul dumneavoastră Bismut, a ”greșit” cînd a făcut mai sus acel calcul și dumneavoastră știați asta cu atît mai mult cu cît a revenit după cîteva minute cu o adăugire foarte relevantă (convorbirea pe care a avut-o pe discord cu developerul care a precizat că 220 reprezintă nivelul maxim de daune al ”instabilului lf4”), adăugire care ”demontează” atît acel calcul cît și pseudo argumentația dumneavoastră ulterioară în favoarea noului lf4 instabil.
  în limba română sintagma ”daune de bază” lasă de înțeles că toate calculele ulterioare se vor face plecînd de la acea valoare adică, în cazul nostru, la 220 se vor adăuga și (-42%) și (+42%). acumulînd în vreo 8 ani suficientă experiență în do pot să afirm că aceste calcule pleacă de la premisa greșită indusă de susmenționata sintagmă ”daune de bază”. vă reamintesc că în acest joc toate mențiunile referitoare la daunele care ar putea fi produse de feluritele arme ori de multitudinea de tipuri de muniție sunt însoțite de sintagma ”pînă la” după care urmează valoarea maximă a daunelor ce ar putea fi produse, adică se spune: lf3 cu daune de pînă la 150 sau lf4 cu daune de pînă la 200, plecînd de la aceste valori se calculează în minus valoarea variaţiei daunelor de -25% și nu de 25% cum a postat ©ØrrØsivΞ. oricine poate să verifice afirmațiile mele prin echiparea unei nave cu un singur lf3 sau lf4, vă asigur că nu veți atinge, cu x1, aproape deloc daune de 150 sau 200.
  cît despre daunele reale ale preconizatului lf4 instabil cred că mai degrabă valoarea menționată pe data de 01.01.2017 într-o postare făcută de Bismut aici este mai aproape de adevăr decît oricre dintre referirile făcute ulterior acestei date.
  acum vă las pe voi să apreciați cît de rentabil va fi să consumați o grămadă de resurse pentru a achiziționa un laser care va produce daune chiar mai mici decît cele ale laserului lf3.
   
  **eagle1**, Veneficus, magontec și alți 4 apreciază asta.
 13. rattyionut

  rattyionut User

  ca de obicei bp zice una si face alta este inactiv
   
 14. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Colegul nostru Bismut, pt. că este colegul meu de forum la fel de mult cât este şi colegul dvs. de forum.

  De acord, a greşit la fel cum am greşit şi eu, scăpând din vedere acest aspect atunci când am citat calculul deşi îmi este cunoscut modul cum se calculează daunele provocate de un laser.

  De asemenea, nimic din intervenţia mea anterioară nu favorizează în vreun fel noul laser, menţionând chiar că "...rămâne să vedem..." şi că "...râmâne la latitudinea dvs. dacă investiţi sau nu resurse în noul echipament." De altfel, cum aş putea argumenta ceva în favoarea lui, atâta timp cât nu mi-a fost dat să testez "live" acest nou tip de laser?!

  Puţin mai grăbit şi nimic intenţionat, contrar oricărei imaginaţii mai exuberante:


  Ca atare,

  ...intervenţie corectă, mulţumesc!
   
 15. CapoHrx

  CapoHrx User

  Daca urmariti ultima editie DO Twitch Tv, acolo se spune clar, ca noile LF4 construibile din acest event nu vor fi la fel de eficiente/ bune ca si LF4 standard.
  Acestea au fost inventate pentru incepatori, pentru a le facilita evolutia si sa netezeasca discrepantele dintre un cont relativ nou, si unul foarte dezvoltat in timp. Acest nou LF4 va fi primul item disponibil, urmand si alte itemuri pe parcursul anului (toate construibile) menite sa grabeasca avansul conturilor mici, sa reduca mai repede diferentele fata de cei ajunsi deja UFE (cinstit) in minim doi ani. Acestea sunt afirmatile la vedere. In realitate ramane de vazut.
  Sa primesti un LF4 standard costa in medie 100.000 uri. Credeti ca DO va oferi in crafting un laser la fel de eficient, pe care sa nu cheltuiti uri din care BP face bani reali? Cine nu pricepe aceasta dezbatere despre nou laser construibil cu super puteri, sa se uite la Twitch Tv. Din pacate e doar in Engleza.
   
  Veneficus, crod, Cehn şi o altă persoană apreciază asta.
 16. Dublu la cutii si protocoalele de recuperare nu se iau in considerare cand colectam... Am achizitionat dublu degeaba.
   
  Modificat ultima dată: 23 Ian 2017
 17. deci nu imi vine sa cred ca bb a putut gandi asa ceva adica ei au impresia ca un jucator incepator o sa isi faca nava full cu acel tip de lf4??io unu nu prea cred ca asa ceva o sa intample si cred ca toti cei care vor incepe jocul de azi inainte se vor orienta spre actualul lf4 pentru ca din cat se vede in ultima vreme pica foarte des la cufere si dc ai ceva uri sa faci kappa cand e dublu in 2 luni esti full,,parerea mea e ca nimeni nu o sa upgradeze acel lf4 dc daunele sunt sub actualul lf4.deci domule dezvoltator din partea mea imi pare rau iar ai dato in bara cu acest event bineteles ca si cu celelalte care au fost in ultimul an,pacat de acest joc frumos era inainte
   
 18. deci dublu la cutii de ce nu se ia in calcul? eroare ca si lagul sau la aceste cutii nu se aplica????
   
 19. cum sa nu se ia la mine se ia in calcul pe ag2
   
 20. pe EU G1 nu se ia
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta