Firefox - Nu merge 3D

Discuție în 'Probleme generale' creată de VânătoruIl, 28 Mai 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Nu merge sa joc in 3D pe Firefox. Placa grafica este destul de buna ( nvidia 840m de 2gb) iar adobe flash player este actualizat la ultima versiune. Firefox este si el la ultima actualizare. Cand pun mouse-ul pe casuta de selectare 3D din setari imi spune ca e ori de la flash player ca e invechit, ori ca placa nu suporta tehnologia 3D desi am jucat sute de jocuri de la gta v la forza horizon 3 sau ca accelerarea hardware este dezactivata desi este activata in panoul flash.. O rezolvare?

2. bibicU[HQ]

bibicU[HQ] User

Incearca pe explorer daca nu vezi din setarile placii grafice .

3. Problema semnalată de dvs. este cunoscută.

Nu vă chinuiţi să dezinstalaţi / instalaţi Firefox sau să faceţi orice altfel de actualizări de "driver-e" / Flash etc., întrucât acestea nu vă vor rezolva problema respectivă.

Întrucât astfel de cazuri sunt rare, ar fi util să comunicaţi userID-ul dvs., acesta fiind necesar celor de la serviciul tehnic pt. a încerca să identifice cauza problemei. Mulţumesc!

4. Salut !
    Pe ce versiune ai Firefox 32 sau 64 ?

5. 64... culmea e ca merge cu intel hd graphics

6. Descarca versiunea pentru 32 , am avut si eu aceeasi problema . Am gasit postarea facuta de mine pentru aceeasi problema , o gasesti //AICI//

Spor la joc !

7. Nu funcţionează nici pe versiunea 32.

Înseamnă că ai "scos" din joc placa video, ceea ce nu ar trebui să se întâmple.