Feedback Feedback - Dialogul producătorului

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Hermes, 14 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. M3r3

  M3r3 User

  Stiu cum sa ajustez distanta dronelor de nava,dar inainte distanda initiala a dronelor era foarte ok,acum sunt foarte aproape de nava.As vrea sa refaceci jocul ca acum 2-3 luni.Si faptul ca ati facut low-ul atat de greu a dus la distantarea jucatorilor de acest joc!
   
 2. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Intervenţie corectă, mulţumesc!
   
 3. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  nu, nu este deloc direcţia bună !!!
  prima măsură sugerată nu face decît să ducă la un consum inutil de muniţie, consum care afectează pe toţi jucătorii nu doar pe cei ce intenţionează să fraudeze.
  cea de a doua măsură propusă face acelaşi lucru, jucătorii, chiar şi cei cinstiţi, consumă muniţie bună în lupte inutile care nu le aduc nici un beneficiu dar bp vinde.

  ps: se pare că maladia asta este mult mai periculoasă decît ne imaginam. cred că din cauza ei nici nu am văzut la shop serul salvator deşi el era prezent acolo din momentul lansării pe orbită a eventului, nu-i aşa ?! :rolleyes: unii aud voci ciudate, altora le vin idei năstruşnice... :D
   
  Veneficus și Cehn apreciază asta.
 4. Corina-ro

  Corina-ro User

  Ideea e total aiurea.Sa presupunem ca eu am distrus inamicul de 10 ori si nu mai am interes sa-l mai distrug(nu se contorizeaza),in schimb inamicul care m-a distrus sa presupunem de 2 ori va trage in mine,eu ce fac?Incerc sa scap cu fuga sau consum aiurea munitie?O idee mult mai buna mi se pare introducerea in joc a unei limitari de atac +/- 5 lvl.Un jucator de nivel25 de exemplu sa nu poata ataca decat jucatori de la nivelul 20 in sus,e mult mai fair-play.Sunt jucatori cu nave full care stau toata ziua dupa flaxati,mi se pare tot un fel de pushing(chiar daca e legal).Spor la joc la toata lumea.
   
  Seth[RO] și OLĐ^SHATTΣЯHAИĐ apreciază asta.
 5. kk12

  kk12 User

  Jocul e mort de mult pentru ca este foarte greu sa incepi de la zero pe un server care are ceva vechime.Ai nevoie de foarte mult timp si de foarte multa rabdare sau foarte multi bani. Practic esti mancat de viu de jucatorii experimentati.Si acei jucatori care aleg sa inceapa de la zero aleg compania dominanta.Aceasta e o alta probleme ce nu a fost rezolvata si pentru care pana acum nu am vazut nici un interes din partea dezvoltatorului de a o rezolva
   
  Arezan, Veneficus și Seth[RO] apreciază asta.
 6. SeeKeeR

  SeeKeeR User

  Eu cred ca cel mai bine ar fi, atata timp cat iau experienta si onoare la distrugerea unui jucator sa se puncteze in continuare la misiune.

  EDIT : Sau o puteti face astfel de implementari dar war-urile de aceeasi companie sa se puna la misiune. De ex eu sunt MMO si daca omor un jucator MMO cu care am WAR sa se puna la misiune ca inamic.
   
  Modificat ultima dată: 10 Mai 2015
 7. relax

  relax User

  Mie imi convine, nu am nimic de obiectat.. oricum nu fac misiuni cu nave pt ca nu am pe cine sa distrug in companiile adversare. Mai bine luati masuri si pt altceva... Spor!
   
 8. exact!mai bine se rezolva problemele cu navele de pe majoritatea serverelor care e imputineaza pe zi ce trece!ar trebui ca dezvoltatorul sa ia o masura impotriva serverelor moarte...
   
 9. relax

  relax User

  Nu imputinatul este problema mea.. ma deranjeaza ca si mare parte din aia putin nu joaca asa cum trebuie... e cu totoul altceva. Oricum joc jocul asta numai pentru JPA.. Imi poate spune vre-un moderator daca a castigat vreodata un roman jackpot-ul ? Si daca nu.. cauza.. este stagiul 1..
   
 10. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  dacă ai stagiu pe contul ăla este zadarnic să mai încerci să cîştigi jpa cu el. chiar în cazul în care vei cîştiga finala vei fi descalificat.
   
  Veneficus apreciază asta.
 11. relax

  relax User

  Stiu ce inseamna stagiul. Citeste ce am scris.
  85% dintre romani au acel stagiu, acolo bateam eu, si din ce am mai inteles vreo 70% dintre jucatorii de DO(indiferent de nationalitate), au stagiul 1 :)
  P.S.: eu nu il am.(de acolo si intrebarea + observatia facuta de mine).
   
  Modificat ultima dată: 10 Mai 2015
 12. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  ok, nu era o acuzaţie ci doar o înştiinţare.
  da, un român a cîştigat jpa dar s-a întîmplat înainte de "stagii" ! ;):rolleyes:
   
  Veneficus apreciază asta.
 13. relax

  relax User

  Nu am luat-o ca pe o acuzatie, nu aveai cum sa stii. Si mersi pentru raspuns.
   
 14. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Intervenţie corectă, mulţumesc!
   
 15. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  avem cîţiva inamici cu titlu "permanent" din cauză că au prostul obicei de a vîna în harta 5-3, datorită ăstui motiv ne batem cu ei oriunde îi întîlnim. într-o noapte eram doi colegi în 4-5 distrugînd npc-uri iar unul din indivizii ăştia, extrem de ambiţios, a încercat de 28 de ori să ne distrugă. a crăpat de 28 de ori pînă cînd aburii ambiţiei au părăsit centrul lui de comandă ;) şi a înţeles că nu mai are rost să insiste.
  cum procedăm în asemenea cazuri de acum înainte ?!! irosim muniţia bună şi scumpă de tot ? ne lăsăm distruşi de nevolnicul a cărui ambiţie e supra dimensionată în raport cu posibilităţile ? ori îi facem pe plac şmecherului care profită de regula asta nouă şi părăsim harta lăsîndu-l pe individ să profite, să zicem, de cubikonii din x-6 !? :eek:

  ps: dacă observaţi, bp cîştigă în toate trei scenariile.
   
  Veneficus și Seth[RO] apreciază asta.
 16. Vladut

  Vladut User

  Bubuim automati,un grup constiincios care spera intr-un joc ceva mai curat...pasibili de pushing acum...mergem in directia buna dupa voi? se pare ca incurajati pe cine nu trebuie:(
   
  Veneficus și Seth[RO] apreciază asta.
 17. Seth[RO]

  Seth[RO] User

  Maine-poimaine o sa luam pedepse de pushing si pe NPC-uri daca se continua in ritmul asta...
   
  Veneficus și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 18. Cehn

  Cehn User

  FRACTURA LOGICA: daca pornesti de la o premisa falsa 1+1=3 poti construi o aritmetica coerenta.
  "de vreme ce jucători trișori încearcă să ajungă în vârful clasamentelor folosind un comportament de joc incorect." ...sa ne propuneti voi cevasilea pentru ca orice am face noi va fi in defavoarea voastra.

  Exista o solutie simpla: faceti public practicile trisorilor.
  Asa actiunile lor isi vor pierde valoarea "incorecta".

  Asta pana gasiti o solutie.
  Altfel datul cu parerea pe forum nu atenueaza frustrarile jucatorilor corecti.

  Nu prea am rabdare acum ca iar m'apuca dracii:
  Singura solutie, pana la rezolvarea problemelor, este publicarea lor....toti jucatori sa aiba acces. Nu sa creati (nu voi cei din staff-ul roman) dintr-o jena absurda, o elita a celor bine informati.
  Ex teoretic pt solutie:..daca apesi [TAB]+ HHH..in timpul unui atac X4 devine X10. Pana il rezolvam spor la joc.
  Ce simplu:)


  Un posibil exemplu din Absurdistanul curent...
  Se anunta la radio:
  Apa de la robinet e otravita.
  Dar sunt unii care stiu sa se protejeze/filtreze.
  Ce propuneti sa facem impotriva lor?
   
  Modificat ultima dată: 16 Mai 2015
 19. Corina-ro

  Corina-ro User

  In conditiile in care crearea unui cont nou de joc iti ia 10 secunde,iar dobandirea navelor de la licitatie se face cu suma minima(10.000 de credite) e normal sa existe trisori.E o aberatie ca nava bigboy sa coste 285.000 de credite iar nava golyath 10.000.O idee interesanta ar fi ca la misiuni sa nu se mai contorizeze decat navele cu +/- 5 lvl.Ex. Daca eu am lvl 25 sa se contorizeze doar navele de la lvl 20 in sus,etc.Oricum 99% din cei care fac pushing ''abuzeaza'' de nava citadel(vazut de mine live).In conditiile in care o nava citadel o vezi pe harta la 3-4 zile poate e dragut un administrator sa ne explice si noua cum e posibil ca anumiti jucatori sa aiba finalizate toate misiunile cu respectiva nava(citadel).Spor la joc
   
 20. kk12

  kk12 User

  E o metoda simpla. Jucatorii care au trisat sa poarte un titlu permanent gen " Botuser" .Asta la prima abatere. La a doua abatere ar trebui excluderea definitiva.Nu sunt de acord cu suspendari temporare pentru o saptamana , nu rezolva nimic. E simplu si eficient.
   
  Arezan, Veneficus și Silviu apreciază asta.

Distribuie pagina asta