Feedback: Blogul dezvoltatorilor - accesul / modificări în harta 5-3

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de WIΖΛΓΔ, 6 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  şi traducerea furnizată de hermes aici:
  ok,
  clanurile nu-şi concentrează forţa militară în portale pentru a acapara battleray ci chiar acolo unde se află şi nefericitul nepeceu cu interceptorii lui aşa că nu văd rostul modificării pe care vrea bp s-o introducă doar dacă nu se intenţionează cu totul altceva. după mine această nouă modificare este de aceeaşi natură cu cea care ne-a fericit cu NIX, "dătătoarea de misiuni" care nu ne mai lasă să luăm o misiune nouă decît dacă mergem să-i ciocănim la poartă. pînă la apariţia NIX jucătorul putea să acceseze o nouă misiune în orice hartă s-ar fi aflat, acum suntem obligaţi să vizităm una din cele patru hărţi unde NIX are "puncte de lucru autorizate" :eek: deci în loc ca implementarea să ajute jucătorii a introdus de fapt o restricţie supărătoare.
  dacă la saltul prin portal din 5-2 în 5-3, un jucător insuficient dezvoltat şi fără resurse materiale nimereşte "într-o poziţie aleatorie" situată chiar în cîmpul de mine se alege aproape sigur cu o distrugere din cauza piraţilor care bîntuie pe acolo şi nu din cauza cine ştie cărei ipotetice "ambuscade" aşa că vă rugăm, lăsaţi-ne să "aterizăm" în harta 5-3 ca şi pînă acum, în portalul care ne conferă imunitate prin a lui "zonă non atac" şi ne poate feri de toate "ambuscadele" inamicilor (nu însă şi de cele pe care le pregăteşte bp).

  L E
  ar fi fost mai corect dacă nu aţi fi modificat titlul original al temei !
  sunt convins că jucătorii interesaţi de "Blogul dezvoltatorilor" sunt în număr mult mai mic decît cei afectaţi de posibilele modificări cu privire la accesul în harta 5-3.
  se poate să revenim la titlul iniţial ?
   
  Modificat ultima dată: 6 Oct 2014
  Lance`Demon și Daf46 apreciază asta.
 2. ursulet81

  ursulet81 User

  Sa vedem daca am inteles: se baga in harta 3 battleray si fiecare battleray are un numar mai mic de interi. ?
  Daca adunam interii celor 3 battleray..... fac cat avea la numar BR-ul vechi?(cum o fi sa faca intreri BR-lui bot-useri cu 3 BR-i sub ei :D:D:D)
  Persoana care reproiecteaza acest joc a jucat acest joc vreodata?
  Spor sa aveti si...BAFTA.
  P.S.
  Probabil chestia cu aleatoriu o baga pentru bot_useri care reveneau in 5-3 pe aceeasi ruta....
  LOL...aceste noi implementari ce ii vor mai descuraja... :D
   
  maxx7575 apreciază asta.
 3. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Editările temelor se pot observa decât la recitirea lor. Preferabil să citaţi, se observă mult mai repede!

  Nu ştiu dacă titlul este cel original însă sper că satisface.
   

Distribuie pagina asta