Suport [FAQ] Valul de ger – Întrebări frecvente

Discuție în 'FAQ eventuri' creată de MΣDΣΣA, 28 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. MΣDΣΣA

  MΣDΣΣA Guest

  Ce este Valul de ger?
  Valul de ger este numele eventului de iarnă Darkorbit din 2014 – care combină calendarul de advent de pe web, cu un event captivant în joc.


  Cum funcționează calendarul de advent?
  Dacă ești familiar cu Calendarele de advent, cunoști principiul. Toată lumea ar trebui să știe că între 1-24 decembrie vă oferim un cadou special pe care îl puteți obține deschizând ușa corespunzătoare zilei din calendar. În spatele ușilor veți găsi un mic cadou care vă va fi creditat în inventar.


  Și dacă am pierdut o zi?
  Asemenea bonusului zilnic de autentificare, trebuie să intri în joc zilnic în timpul perioadei de advent, deoarece ușile se deschid fiecare doar în ziua desemnată, timp de 24 de ore.


  Care sunt surprizele?
  Asta nu-ți spunem! Altfel n-ar mai fi surpriză. Dar sunt lucruri utile (consumabile).


  Activități in-game

  Pe lângă bunătățile pe care le poți obține colectând consumabilele surpriză, în joc se deschide Fisura pe hărțile x-4.
  Acest event va fi activ între 11 decembrie ora 0:00 OSL și 1 ianuarie 23:59 OSL – la timp pentru a sărbători aniversarea DarkOrbit!
  Până la deschiderea eventului, am implementat noi misiuni narative. În fiecare zi există o misiune începând cu 1 decembrie 2014.


  Fisura (poartă)

  Fisura va apărea în prima zi a eventului, dar o puteți accesa doar dacă jucați misiunea care va fi deblocată pe 11 decembrie.
  În funcție de nivelul jucătorului există două variante – cea normală (adecvată pentru jucătorii de la nivelul 16 în sus) și cea ușoară (optimizată pentru jucătorii de până la nivelul 15). Dacă ești jucător de nivel superior (16+) poți decide varianta pe care o dorești, normală sau ușoară, poți decide chiar să joci ambele variante, dar nu în același timp, desigur.
  În spatele fiecărei versiuni a porții, te așteaptă 3 valuri de inamici: meteoroizii de gheață, Icys și bosul Skoll care trebuie învinși înainte de a-ți pierde toate cele 20 de vieți.


  Misiuni de event

  Pentru a adăuga un plus de piper jocului, am adăugat și misiuni de event noi. Fiecare misiune va fi disponibilă dintr-o anumită zi și va spune narațiunea eventului.
  Pentru finalizarea cu succes a fiecărei misiuni vei primi PE, onoare, uridium, credite și pentru majoritatea misiunilor vei primi și o recompensă specială.
  Toate misiunile sunt disponibile în două variante – una de dificultate normală și una de mai ușoară.
  Rețineți că toate misiunile vor fi scoase în data de 1 ianuarie 2015, deci asigurați-vă că le-ați finalizat înainte de această dată pentru a primi recompensele misiunilor.
  Important: trebuie să ai cel puțin nivelul 6 pentru a accepta aceste misiuni.


  Muniție nouă

  Pentru a te ajuta să înfrunți adversarii NPC, am adăugat Rachetă Val de ger (R-IC39), care imobilizează adversarul timp de două secunde. Rachetele pot fi folosite împotriva tuturor adversarilor iar eficiența lor (efectul se întrerupe/evită folosind EMP, abilitățile Travel a navei Citadel și Afterburner a navei Lightning).
  R-IC3 va fi disponibilă în magazin începând cu 11 decembrie 2014 și va costa 20 de uridium per unitate.
  Care este diferența între varianta normală și cea ușoară?
  Adversarii NPC din varinta ușoară sunt cu 1/5 mai puțin periculoși decât versiunea normală. Au 20% din HP-urile normale și recompensele sunt mai mici.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.