Suport [FAQ] Sistemul de restabilizare a modulelor instabile

Discuție în 'FAQ eventuri' creată de -pianoman-, 2 Mar 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Darkorbit

  Informații generale

  Suntem încântați să vă prezentăm următorul pas din sistemul nostru pentru modulul navelor: Sistemul de restabilizare a modulelor instabile!

  În ultimele săptămâni, sistemul nostru pentru modulul navelor a evoluat cu introducerea modulelor instabile care garantează că o navă aleasă aleatoriu va avea atașat un modificator de statistici. Însă ce se întâmplă dacă modificatorul nu este cel pe care-l căutai? Sau dacă ai depus eforturi mari pentru a primi modulul instabil, iar rezultatul nu este cel preconizat? Iar tot încercând în mod repetat să obții statisticile corecte pentru modul, inventarul tău se umple cu o cantitate uriașă de module instabile?


  Iată soluția: datorită sistemului de restabilizare a modulelor instabile, acum poți folosi modulele instabile pe care le-ai colectat în inventar pentru a le recicla în fărâme instabile noi-nouțe.

  Fărâmele instabile pot fi folosite pentru a restabiliza modificatorii de statistici ai modulelor instabile! Astfel este posibilă schimbarea modificatorului de statistici existent până când îl obții pe cel dorit!


  Sfat:
  Chiar dacă un modul instabil este montat pe nava ta, îl poți recicla sau restabiliza. După finalizarea reciclării sau a restabilizării, statisticile navei vor fi recalculate.

  Noua funcție Restabilizare poate fi găsită sub forma unei file noi în Asamblare:

  [​IMG]

  În plus, vei găsi diferite tipuri de module instabile: acestea sunt sortate în funcție de DMG, HP, SHD, SPC. Dacă nu ai un modul cu unul dintre aceste tipuri, acesta nu este afișat acolo.
  Mai jos, vei găsi toate modulele instabile de tipul respectiv care sunt în inventarul tău. Dacă treci cu mouse-ul peste pictograme, poți vedea diferite statistici pe care fiecare modul individual le are și navele pe care poate fi montat.

  De asemenea, găsești un buton de reciclare pe care-l poți folosi pentru a recicla modulul instabil ales. Această secțiune indică, de asemenea, câte fărâme instabile obții din procesul de reciclare. Notă: reciclarea modulelor consumă modulul, așadar fii atent să nu reciclezi modulul greșit!

  În secțiunea următoare, vei găsi costurile necesare pentru restabilizarea modulului instabil. Fiecare modul poate fi restabilizat până la o limită de câteva ori (numărul de restabiliri posibile este indicat și afișat în secțiune).  Reciclarea sistemului


  Atunci când alegi unul dintre modulele instabile pentru reciclare, prezentarea generală îți arată câte fărâme instabile vei obține la schimb. După finalizarea procesului de reciclare, modulul instabil este distrus.  Restabilizarea sistemului


  Poți restabiliza fiecare modul instabil până la un anumit număr de ori, în funcție de codul modulului. Numărul de restabilizări posibil este indicat, de ex. afișând 1/10. Cu fiecare restabilizare, costurile de restabilizare cresc.


  IMPORTANT: Reține că numai modificatorii de stare ai modulului vor fi regenerați, nu navele pe care le echipezi cu aceștia! Trebuie să ții cont de acest lucru atunci când alegi modulul instabil pe care vrei să-l restabilizezi!

  Pentru restabilizarea modulului instabil, ai nevoie de noi fărâme instabile. Atunci când faci clic pe butonul „Restabilizare”, statisticile aferente modulului instabile vor fi regenerate cu statistici noi.


  Fărâme instabile

  Fărâmele instabile sunt noi în joc și pot fi utilizate pentru a restabiliza modulele instabile alese, generând noi modificatori de statistici pentru modul. Poți obține fărâme instabile în următoarele moduri:

  • Reciclând modulele de upgrade pentru nave instabile
  • Din oferte speciale cu timp limitat în secțiunea Plată.
  [​IMG]

  Următorul tabel prezintă câte fărâme instabile vei primi din reciclarea modulelor instabile, costurile pentru restabilizare și limita de restabilizare pentru fiecare modul instabil în parte.  Lista modulelor instabile

  Modul instabilRetururi în urma reciclăriiCost restabilizareLimită de restabilizare
  DMG-X12 fărâme instabile10 fărâme instabile10
  DMG-X24 fărâme instabile20 fărâme instabile8
  DMG-XT1030 fărâme instabile150 fărâme instabile2
  HP-X12 fărâme instabile10 fărâme instabile10
  HP-X216 fărâme instabile80 fărâme instabile5
  HP-XT1030 fărâme instabile150 fărâme instabile2
  SHD-X12 fărâme instabile10 fărâme instabile10
  SHD-X24 fărâme instabile20 fărâme instabile8
  SHD-XT1030 fărâme instabile150 fărâme instabile2
  SPC-X12 fărâme instabile10 fărâme instabile10
  SPC-X22 fărâme instabile10 fărâme instabile10
  SPC-XT1030 fărâme instabile150 fărâme instabile2
  DMG-XW012 fărâme instabile10 fărâme instabile10
  HP-XW012 fărâme instabile10 fărâme instabile10
  SHD-XW012 fărâme instabile10 fărâme instabile10
  SPC-XW012 fărâme instabile10 fărâme instabile10
  DMG-XV014 fărâme instabile20 fărâme instabile8
  HP-XV014 fărâme instabile20 fărâme instabile8
  SHD-XV014 fărâme instabile20 fărâme instabile8
  SPC-XV014 fărâme instabile20 fărâme instabile8
  DMG-ZPVE4 fărâme instabile20 fărâme instabile8
  HP-ZPVE4 fărâme instabile20 fărâme instabile8
  SHD-ZPVE4 fărâme instabile20 fărâme instabile8
  SPC-ZPVE4 fărâme instabile20 fărâme instabile8
   
  styv86 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta