Suport [FAQ] Sezon "Bătălia pt. Supremaţia Arenei" (Ultimate Battle Arena)

Discuție în 'FAQ eventuri' creată de ©ØrrØsivΞ, 21 Iul 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Ce este Bătălia pt. Supremația Arenei (BSA)?

  BSA e un nou mod de joc al Arenelor de antrenament. Jucătorii pot decide să joace în meciuri 1 contra 1 pentru a câștiga puncte, în scopul de a ocupa unul dintre primele 50 de locuri ale arenei corespunzătoare serverului lor.

  Primii 50 de jucători vor primi recompense speciale precum titluri (vezi mai jos). Aceste recompense vor fi acordate în ultima zi a sezonului înainte de finalizarea clasamentului.

  Ocupantul primei poziții la sfârșitul arenei va primi titlul de Campion până când cineva în va învinge.

  Cât durează sezonul?

  Un sezon începe la miezul nopții primei zile a lunii și se încheie la 23:59:59 în ultima zi a lunii (de ex. în Februarie un sezon durează exact 28 de zile, iar în august durează 31 de zile.)

  Am ales această variantă pentru a evita confuzia și a minimiza riscurile presupuse de programarea manuală a eventului în fiecare lună.

  Ce se întâmplă la finalul sezonului?

  În ultima zi a lunii, înainte să înceapă următoarea lună, recompensele se acordă în mod automat, iar ocupantului locului 1 va primi insigna „Campionul Arenei” pe care o va purta pe parcursul lunii viitoare.

  Clasamentul pentru ultima lună va fi stocat și vizibil într-un tab special în ecranul de clasament, iar contoarele sunt resetate la zero.

  Toți participanții care au fost recompensați terminând între primii 50 vor fi de asemenea notificați prind intermediului sistemului de mesagerie din joc.

  Cum funcționează treaba cu scorul?

  Avem un nou sistem de punctaj care ia în calcul rezultatul luptelor precedente, ceea ce va face ca Arena să fie mult mai competitivă. Pe când vechiul sistem se baza doar pe victorii, noul sistem va lua în calcul performanța ta și a adversarului tău din luptele precedente.

  Se vor organiza turnee speciale?

  Da. Noul sistem al arenei ne permite să organizăm turnee de event speciale care vor rula în locul unui sezon obișnuit. Desigur, le vom anunța din timp ca să fiți pregătiți.

  Ce trebuie să știm despre designurile speciale pentru Goliath?

  Primii trei jucători din clasament primesc un design Goliath special (aur, argint, bronz) dacă ocupă locul respectiv pentru prima dată. În cazul în care dețin deja designul, vom adăuga o anumită cantitate de energie extra în conturile lor.

  Ce se întâmplă dacă sunt mai mulți jucători cu același punctaj?

  În cazul în care mai mulți jucători au același punctaj vor primi aceeași recompensă.

  Deci, dacă, de exemplu, 5 jucători ocupă locul întâi, toți cei cinci primesc recompensele pentru locul întâi. Următorul jucător în funcție de punctaj va ocupa locul al doilea ș.a.m.d.

  Ce este designul de fier pentru Goliath?

  Oricine a participat la un meci pentru clasament are ocazia de a cumpăra un mic suvenir: designul de fier pentru Goliath. Designul nu conține bonusuri speciale și este gândit doar ca o dovadă că ai îndrăznit să participi în arenă.  Ce trebuie să știm despre mecanismele de repartizarea jucătorilor?


  Nu prea multe. Asemenea meciurilor de Arenă fără clasament, sistemul caută adversari care au aproximativ aceeași forță pentru a-i cupla într-un meci.

  Recompense:

  [​IMG]
  Plata recompenselor este consemnată în jurnal.

  Cam atât deocamdată… Vă dorim lupte încrâncenate!


  Echipa DarkOrbit
   
  Constantin.ro, anaid1 și motanu_1990 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.