Suport [FAQ] Provocarea lui Plutus & Clasamente Blacklight

Discuție în 'FAQ eventuri' creată de Hyperionᅟ, 11 Ian 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Hyperionᅟ

  Hyperionᅟ S-Moderator Team Darkorbit

  Modificări pe baza feedbackului primit din partea utilizatorilor

  • Pe baza feedbackului conform căruia mecanica evenimentului ar putea fi actualizată, am implementat o Hartă Bonus (portal) suplimentară la sfârșitul luptei cu Plutus. Șansa ca acest portal să apară poate fi crescută prin uciderea NPC-ului Aura Dun Jig.
  • Am primit feedback că NPCurile Turret care oferă boosturi nu merită să fie ucise și, prin urmare, am adăugat sporuri (boosturi) mai semnificative pentru NPC iar limita boosturilor este crescută.
  • N.O.V.A. a fost pus la dispoziție în Cheile Permisului de Bătălie.


  Informații generale


  În timpul evenimentului Gauntlet of Plutus, pe hărțile x-8 apare o Poartă Galactică specială „Gauntlet of Plutus”, care trebuie finalizată cât mai repede de jucători.

  La fel ca data trecută, vom avea din nou o Poartă Galactică Gauntlet of Plutus de nivel ușor și o Poartă Galactică Gauntlet of Plutus de nivel normal.


  Câteva detalii generale despre Poarta Galactică:
  • Evenimentul Gauntlet of Plutus poate fi finalizat o dată pe zi, iar intrarea este gratuită
  • Se resetează zilnic după repornirea serverului
  • Nu se mai poate intra în ultimele 5 minute înainte de repornirea zilnică
  • Dacă un jucător este încă în interiorul Porții Galactice în timpul repornirii, acesta va fi trimis înapoi pe harta x-8 și progresul lui în interiorul porții va fi pierdut. În Poarta Galactică GoP ușoară, jucătorii vor fi trimiși pe harta x-1 (în cazul jucătorilor cu nivel mai mare de 12, aceștia vor fi trimiși înapoi pe hărțile X-8).
  • La resetare, poarta galactică este readusă la valul 1 și se deschide din nou
  • Fiecare jucător are 5 vieți pentru a încerca Poarta Galactică
   • Timpul înregistrat va fi din momentul intrării în Gauntlet of Plutus până la momentul în care Plutus este învins.
   • Timpul petrecut în afara Gauntlet of Plutus după ce jucătorul a fost înfrânt va fi inclus
   • Dacă jucătorul moare pe harta bossului, se va reseta întreaga hartă
  • În Poarta ușoară, saltul la harta următoare acordă timpul de încărcare obișnuit de 15 secunde
  • În Poarta normală, saltul la harta următoare are un timp de încărcare redus de 1 secundă
  • Când un jucător intră în Poarta Galactică GoP, cea ușoară sau cea normală, intrarea în cealaltă poartă nu mai este permisă în acea zi.
  Intră în Poarta Galactică „Gauntlet of Plutus” și luptă împotriva mai multor valuri de NPC-uri. Poarta oferă diferite valuri și hărți în mod aleatoriu. Doar în valul final - marele boss Plutus - va fi același de fiecare dată.

  Clasamentul evenimentului va fi creat în funcție de viteza de finalizare a Porții Galactice Gauntlet of Plutus. Recompensele evenimentului vor fi acordate în funcție de scorul final al jucătorilor care poate fi vizualizat în fereastra evenimentului, în timpul evenimentului și în Hall of Fame, secțiunea de clasament, după finalizarea evenimentului. Vor fi înregistrate cele mai bune 5 încercări ale fiecărui jucător de a finaliza Poarta Galactică GoP normală.

  IMPORTANT: aceste cutii de recompense nu sunt generate la modul general, ci doar atunci când distrugi NPC-uri în anumite valuri!  Nou: Harta bonus „Bogățiile lui Plutus”


  Există o nouă hartă bonus introdusă cu acest eveniment, se numește „Bogățiile lui Plutus” atât pentru Porțile Normale, cât și pentru Porțile Ușoare.
  După terminarea bătăliei Plutus, există șansa ca o poartă către noua Hartă Bonus să apară.

  Această hartă bonus este similară cu cea din Gauntlet of Plutus, unde trebuie să lupți împotriva
  mai multor valuri de NPC-uri. Uciderea tuturor NPC-urilor din această hartă bonus vă oferă un pachet de recompense care va fi primit la sfârșitul ultimului val.


  Dacă mori în Harta Bonus sau dacă o părăsești, nu poți intra în Poarta Galactică GoP până la ora de resetare a GG.

  IMPORTANT: Clasamentul general se oprește imediat ce Plutus este învins. Aceasta înseamnă că timpul petrecut în harta bonus NU este luat în considerare pentru clasare!


  Recompensă hartă Bonus


  Pachetul de recompensă constă în șansa de a obține o mulțime de articole valoroase, de ex. Hyperplasmoid LF-4, Paritydrill LF-4, Magmadrill LF-4, DMG-XHD01, HP-XHD01, SHD-XHD01, SPC-XHD01, CPU Etern, Diametion, SG3N-PX01, LF-PX01 sau Permis.

  IMPORTANT: Boosterele de dublare a cutiei nu sunt active pentru aceste recompense!


  NPC-uri eveniment


  Există unele NPC-uri de eveniment, precum și NPC-uri existente care apar în Gauntlet of Plutus.


  Statistici
  NumeHPScutRăspândire scutVitezăDauneBătaieȘansă de lovire
  Cote Lo160.00058.000704003.50040080
  Kodkod440.00070.000703006.50045080
  Aura Dun Jig400.000370.0007030011.00035080
  Lac Lion1.200.0000705006.00080080
  Natal Nap3.000.000195.0007015018.00055080
  Plutus (Boss)5.000.000600.0005030020.00045080

  Poarta Galactică Gauntlet of Plutus UȘOARĂ


  Sistemul evenimentului Poarta Galactică GoP ușoară este identic cu cel pentru Poarta normală, dar nivelul de dificultate al NPC-urilor, precum și recompensele sunt mult mai mici. Recompensele pentru Poarta Galactică GoP ușoară sunt similare cu cele oferite de Poarta Galactică GoP normală, dar sunt mai reduse deoarece Poarta este mult mai ușoară decât cea normală.

  Poți intra în Poarta Galactică GoP din harta x-1 și vei fi transferat înapoi la acea hartă atunci când părăsești Poarta Galactică.

  Numai în anumite valuri, NPC-urile vor genera cutii de recompense cu șansa de a obține modulul de navă XU01, precum și muniție valoroasă pentru rachete și lasere.

  Reține că în Poarta Galactică GoP ușoară, Plutus nu va genera un pachet suplimentar de recompense (așa cum se întâmplă în Poarta Galactică GoP normală).


  Poarta Galactică Gauntlet of Plutus NORMALĂ

  Recompense
  NumeRecompensăCargo
  Cote Lo16.000 PE
  80 x onoare
  82.000 x credite
  40 x uridium
  60 x prometium
  60 x endurium
  60 x terbium
  0 x xenomit

  25 x prometid
  25 x duranium
  3 x promerium
  0 x seprom
  Kodkod36.000 PE
  180 x onoare
  235.000 x credite
  94 x uridium
  180 x prometium
  180 x endurium
  180 x terbium
  0 x xenomit

  75 x prometid
  75 x duranium
  10 x promerium
  0 x seprom
  Aura Dun Jig50.500 PE
  250 x onoare
  400.000 x credite
  130 x uridium
  280 x prometium
  280 x endurium
  280 x terbium
  0 x xenomit

  120 x prometid
  120 x duranium
  15 x promerium
  0 x seprom
  Lac Lion80.000 PE
  400 x onoare
  555.000 x credite
  240 x uridium
  400 x prometium
  400 x endurium
  400 x terbium
  0 x xenomit

  175 x prometium
  175 x uridium
  22 x promerium
  0 x seprom
  Natal Nap230.000 PE
  1.150 x onoare
  1.555.000 x credite
  610 x uridium
  1150 x prometium
  1150 x endurium
  1150 x terbium
  0 x xenomit

  500 x prometium
  500 x uridium
  60 x promerium
  0 x seprom
  Plutus (Boss)5.000.000 PE
  500.000 x onoare
  5.000.000 x credite
  5.000 x uridium

  Pachet de recompense 1 (vezi mai jos)

  Pachetul de recompense 1 conține șansa de a obține o mulțime de articole prețioase, de ex. lasere LF4, muniție laser, rachete, mine, precum și șansa de a obține un design de navă Cyborg, Mimesis sau Hammerclaw Nobilis. În plus: există șansa de a obține jackpotul de 5 milioane de uridium!


  NPC-urile vor genera ocazional cutii de recompense cu articole prețioase. Reține că numai în anumite valuri NPC-urile vor genera cutii de recompense cu șansa de a obține modulele de navă XU01, precum și muniție lasere valoroasă, materii prime și tehnologii.


  Lupta împotriva bossului Plutus


  Scopul jucătorului este să-l învingă pe bossul Plutus care este protejat de patru turele așezate la fiecare capăt al scutului de invincibilitate din jurul său. NPCurile vor apărea lângă turelă de îndată ce se trage în aceasta. Ele se îndepărtează și trebuie să fie vânate. Dacă aceste NPCuri sunt distruse veți primi daune suplimentare temporare sau buff-uri de viteză. Se reînnoiesc de fiecare dată când un buff corespunzător este primit.

  După ce toate turelele sunt distruse, începe următoarea fază a bătăliei: lupta bossului împotriva lui Plutus! Acesta nu mai are un scut de invincibilitate și pregătește un atac de mare anvergură de care va trebui să te ferești! Luptă-te cu el până este învins!
  Buff-urile au fost reechilibrate, iar Kodkod devine acum agresiv. Alături de Cote Lo și Kodkod,
  se afișează un Aura Dun Jig pe turelă și numai dacă îl ucizi, vei avea șansa sporită ca poarta către Harta Bonus să apară. Similar cu Cote Lo, Aura Dun Jig va fugi de jucători.


  Important: De asemenea, puteți ignora complet Aura Dun Jig și mai aveți șansa ca poarta către Harta Bonus să apară. Dar această șansă este sporită doar dacă o ucizi pe Aura Dun Jig!

  Odată ce toate turelele sunt distruse, începe următoarea fază a luptei: încleștarea cu NPCul Boss Plutus. El nu mai are un scut de invincibilitate și pregătește un atac la scară largă de care va trebui să te aperi! Luptă cu el până când este învins!  Design de navă nou

  Odată cu evenimentul, va exista un nou design de navă numit „Nobilis”.
  • Nobilis Solace Plus (disponibil prin cheile Battle Pass / Permisului de Bătălie)


  Design de P.E.T Nou

  Odată cu evenimentul, va exista un nou design de P.E.T numit „Nobilis”.
  • Nobilis Orcus P.E.T (disponibil ca recompensă de clasament)


  Recompense de clasament


  Recompensele evenimentului vor fi create în funcție de viteza de finalizare a Porții Galactice Gauntlet of Plutus. Recompensele vor fi acordate în funcție de clasamentul final al evenimentului. Jucătorii își pot vedea scorul în timpul evenimentului în fereastra Gauntlet of Plutus. Scorul final va fi afișat după încheierea evenimentului și poate fi găsit în Hall of Fame, în secțiunea Clasament eveniment.

  Recompensele vor fi acordate în funcție de scorurile utilizatorului la sfârșitul evenimentului.

  Recompense de clasament

  Recompense de clasament
  PozițieRecompensă
  1.2.000.000 x uridium
  2 luni premium
  Design de P.E.T Nobilis Orcus
  100.000 x seprom
  300.000 x UCB-100
  50.000 x RCB-140
  50.000 x RSB-75
  Realizare câștigător: Campionul Gauntlet
  2.1.000.000 x uridium
  1 lună premium
  Design de P.E.T Nobilis Orcus
  75.000 x seprom
  200.000 x UCB-100
  30.000 x RCB-140
  35.000 x RSB-75
  3.500.000 x uridium
  1 lună premium
  Design de P.E.T Nobilis Orcus
  50.000 x Seprom
  120.000 x UCB-100
  10.000 x RCB-140
  20.000 x RSB-75
  4. - 5.250.000 x uridium
  Design de P.E.T Nobilis Orcus
  35.000 x seprom
  100.000 x UCB-100
  5.000 x RCB-140
  15.000 x RSB-75
  6. - 10.75.000 x uridium
  Design de P.E.T Nobilis Orcus
  30.000 x seprom
  75.000 x UCB-100
  10.000 x RSB-75
  11. - 25.50.000 x uridium
  30.000 x seprom
  75.000 x UCB-100
  8.000 x RSB-75
  26. - 50.35.000 x uridium
  20.000 x seprom
  50.000 x UCB-100
  5.000 x RSB-75
  51. - 100.25.000 x uridium
  20.000 x seprom
  25.000 x UCB-100
  2.500 x RSB-75
  Realizări

  Există unele realizări care pot fi îndeplinite, fie într-un singur eveniment, fie pe parcursul mai multor evenimente:

  TitluDescrierePuncte
  Campionul GauntletFii în topul clasamentului la sfârșitul evenimentului.100
  Cu cât sunt mai mari…Învinge-l pe Plutus o dată50
  ... Cu atât e mai dureroasă căderea.Învinge-l pe Plutus de 10 ori.50
  Distrugerea bunăstăriiÎnvinge-l pe Plutus de 30 ori.100
  Impuls monumental.Acumulează un scor de 1.000 de puncte într-un singur eveniment Gauntlet of Plutus.25
  Cât ai clipiAcumulează un scor de 5.000 de puncte într-un singur eveniment Gauntlet of Plutus.50
  Distrugeri rapideAcumulează un scor de 10.000 de puncte într-un singur eveniment Gauntlet of Plutus.100
  Noroc nelimitatFii unul dintre puținii norocoși.50

  Chei de Permis de bătălie


  Pe lângă recompensele câștigate direct din obiectivul Permis de bătălie, poți câștiga Chei de Permis de bătălie (BPK) pe care le poți folosi pentru a le schimba cu recompense la alegere din noua fereastră Schimb de recompense din Permis de bătălie.

  Prezentare generală a articolelor care pot fi schimbate:

  ArticoleChei de permis de bătalie necesareLimită de schimb
  Nobilis Solace Plus251
  Nobilis Citadel Plus251
  DMG-XT10202
  SPC-XT10202
  HP-XT10202
  SHD-XT10202
  DMG-XHD01510
  HP-XHD01510
  SHD-XHD01510
  SPC-XHD01510
  Frost Field18
  NPC Nuke38
  Anti-AI Emergency Reserves38
  Zephyr301
  50x R-IC3115
  75x SP-100X110
  1x N.O.V.A.83
  25x IAC510
  15x Ulei Indoctrine510
  75x ABR110
  150x Bifenon110
  100x Tetrathrin110
  75x Kyhalon110
  125x Energie extra15
  4x Chei pradă110
  3,000x RSB-75110
  4,500x UCB-100110
  2,000x PLT-3030110
  3,000x PLT-202115
  500x UBR-100110
  500x HSTRM-01110
  25x DCR-250110
  50x SR-5210
  1,000x Seprom110
  25x Scrapium110
  45x Log Disks110
  1,000x P.E.T. Fuel110
  150x Polychromium15
  150x Rinusk110
  5x Schism110
  125x Evocation Chip110

  Cutii de pradă cu Permis de bătălie

  Cu cheile de Permis de bătălie, poți de asemenea să deschizi cutiile de pradă cu Permis de bătălie care vor fi disponibile pe perioada evenimentului Vor apărea pe hărțile X-2 până la X-8, pe Hărțile de bătălie și Hărțile piraților. Atunci când se deschid cutiile cu Permis de bătălie, procesul poate dura câteva secunde pentru a preveni clicuri accidentale.

  Din aceste cutii poți obține o mulțime de articole valoroase:

  ArticoleȘansă
  1x DMG-XHD011,20%
  1x SPC- XHD011,20%
  1x HP- XHD011,20%
  1x SHD- XHD011,20%
  50x Energie Extra18,00%
  5x Log Disks18,00%
  5x chei pradă18,00%
  800x A-BL15,00%
  100x fragmente Eternal7,00%
  50x Scrapium6,75%
  1,000x RCB-1406,00%
  2,000X RCB-1403,65%
  1x design navă Nobilis Cyborg0,30%
  1x design navă Nobilis Hammerclaw0,30%
  1x design navă Nobilis Mimesis0,30%
  1x design navă Nobilis Sentinel0,30%
  1x design navă Nobilis Solace0,30%
  1x design navă Nobilis Diminisher0,30%
  1x Nobilis Citadel Plus Ship Design0,30%
  1x design P.E.T. Nobilis G-Champion0,35%
  1x design P.E.T. Nobilis A-Elite0,35%

  Clasament Black Light Etern


  Eventul Clasament Black Light conține un event de amplificare pentru nave cu 2 seturi de tablouri de clasament cu recompense grozave și titluri noi! Acest event se desfășoară pe toate serverele.


  Event Amplificare de nave: Febră

  Vor exista 2 intervale de timp diferite în desfășurarea eventului Amplificare de nave: în timpul fiecărui interval de timp al eventului „Febră”, diferite selecții de nave vor primi un bonus suplimentar.

  Program Febră:

  De luni până vineri: 19:00 - 21:00 LST
  Sâmbătă și duminică: 13:00 - 15:00 și 19:00 - 21:00 LST


  Setul Febră 1: se desfășoară de pe 12 ianuarie până pe 18 ianuarie

  Nave afectate:
  - Diminisher
  - Zephyr
  - Spectrum

  - Sentinel
  - Berserker
  - Mimesis
  - Solaris Plus

  - Solace Plus
  Efecte: +25% eschivare / +20% HP / 25% timp de încărcare abilități


  Setul Febră 2: se desfășoară de pe 19 ianuarie până pe 25 ianuarie

  Nave afectate:
  - Goliath
  - Goliath-X
  - Goliath Plus

  - Berserker
  - V-Lightning
  - Tartarus
  - Solace

  - Disruptor
  - Centurion
  - Pusat Plus
  Efecte: +25% daune / +10% viteză / 25% timp de încărcare abilități


  Titluri noi

  TitluDescriere
  Eternal BruiserFii în primii 5 în Clasamentul Black Light 1
  Eternal BruteFii în primii 5 în Clasamentul Black Light 2
  Clasament Black Light

  Va exista un clasament live afișat în fereastra evenimentului client cu jucătorii care sunt cei mai avansați în Poarta Galactică Black Light Etern.

  Odată ce intri în Poarta Galactică Black Light Etern, vei participa automat în Clasamentul Black Light. Cel mai mare val finalizat va fi înregistrat în panourile de clasament. Dacă există jucători care au finalizat același număr de valuri, poziția superioară va fi stabilită în funcție de care jucător a ajuns primul la acel număr.

  În timpul eventului, există 2 seturi diferite de recompense pe care le puteți obține în
  Clasamentul Black Light:


  Setul 1
  ClasamentRecompense
  Locul 1Eternal Bruiser
  750.000 x uridium
  2 săptămâni premium
  75.000 x Seprom

  30.000 x A-BL
  3 x DMG-XT10
  3 x HP-XT10
  3 x SHD-XT10

  3 x SPC-XT10
  Locul 2Eternal Bruiser
  500.000 x uridium
  50.000 x Seprom
  20.000 x A-BL

  2 x DMG-XT10
  2 x HP-XT10
  2 x SHD-XT10
  2 x SPC-XT10
  Locul 3Eternal Bruiser
  300.000 x uridium
  40.000 x Seprom
  15.000 x A-BL

  2 x DMG-XT10
  2 x HP-XT10
  2 x SHD-XT10
  2 x SPC-XT10
  Al 4-lea și al 5-leaEternal Bruiser
  200.000 x uridium
  35.000 x Seprom
  15.000 x A-BL

  1 x DMG-XT10
  1 x HP-XT10
  1 x SHD-XT10
  1 x SPC-XT10
  Locurile 6 - 1075.000 x uridium
  30.000 x Seprom
  12.500 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  Locurile 11 - 2550.000 x uridium
  30.000 x Seprom
  10.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  Locurile 26 - 5035.000 x uridium
  20.000 x Seprom
  8.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  Locurile 51 - 10025.000 x uridium
  20.000 x Seprom
  5.000 x A-BL
  Setul 2
  ClasamentRecompense
  Locul 1Eternal Brute
  750.000 x uridium
  2 săptămâni premium
  75.000 x Seprom

  30.000 x A-BL
  3 x DMG-XT10
  3 x HP-XT10
  3 x SHD-XT10

  3 x SPC-XT10
  Locul 2Eternal Brute
  500.000 x uridium
  50.000 x Seprom
  20.000 x A-BL

  2 x DMG-XT10
  2 x HP-XT10
  2 x SHD-XT10
  2 x SPC-XT10
  Locul 3Eternal Brute
  300.000 x uridium
  40.000 x Seprom
  15.000 x A-BL

  2 x DMG-XT10
  2 x HP-XT10
  2 x SHD-XT10
  2 x SPC-XT10
  Al 4-lea și al 5-leaEternal Brute
  200.000 x uridium
  35.000 x Seprom
  15.000 x A-BL

  1 x DMG-XT10
  1 x HP-XT10
  1 x SHD-XT10
  1 x SPC-XT10
  Locurile 6 - 1075.000 x uridium
  30.000 x Seprom
  12.500 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  Locurile 11 - 2550.000 x uridium
  30.000 x Seprom
  10.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  Locurile 26 - 5035.000 x uridium
  20.000 x Seprom
  8.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  Locurile 51 - 10025.000 x uridium
  20.000 x Seprom
  5.000 x A-BL
   
  styv86 apreciază asta.