Suport [FAQ} Protegit Pandemonium

Discuție în 'FAQ eventuri' creată de Ícaro_, 21 Ian 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Ícaro_

  Ícaro_ Guest

  Întrebări frecvente referitoare la Protegit Pandemonium


  Informații generale
  Supraviețuiește haosului și restabilește ordinea în galaxie! Învinge navele Chaos Protegit, invocă și ucide extratereștrii Chaos și obține recompense valoroase!
  Ucide nave Chaos Protegit pentru a obține fragmente de Chaos pe care le poți folosi pentru a produce CPU-uri extraterestre Chaos! Vânează-le pe hărțile X-2, X-3, X-4, X-5, X-6, X-7 și X-8.

  Navele Chaos Protegit se vor răspândi în următoarele ore (orele locale ale serverului):

  • Zilnic, între 10:00 - 16:00 (6 ore) și 18:00 - 23:59 (6 ore)
  Atunci când sunt ucise, navele Chaos Protegit lasă fragmente de haos ca recompensă, în funcție de puterea acestora, care pot fi folosite pentru a produce CPU-uri extraterestre Chaos.
  Poți folosi CPU-urile extraterestre Chaos pentru a răspândi NPC-uri (atenție la restricțiile hărții). ̶T̶o̶a̶t̶e̶ ̶C̶P̶U̶-̶u̶r̶i̶l̶e̶ ̶e̶x̶t̶r̶a̶t̶e̶r̶e̶s̶t̶r̶e̶ ̶C̶h̶a̶o̶s̶ ̶v̶o̶r̶ ̶f̶i̶ ̶e̶l̶i̶m̶i̶n̶a̶t̶e̶ ̶d̶i̶n̶ ̶i̶n̶v̶e̶n̶t̶a̶r̶ ̶d̶u̶p̶ă̶ ̶c̶e̶ ̶s̶e̶ ̶î̶n̶c̶h̶e̶i̶e̶ ̶e̶v̶e̶n̶i̶m̶e̶n̶t̶u̶l̶.̶ - Toate CPU-urile extraterestre Chaos vor fi eliminate din inventar la 24 de ore după ce se încheie evenimentul.

  • CPU-urile extraterestre Chaos nu pot fi utilizate în zone demilitarizate
  • Există un maxim de NPC-uri care pot apărea pe hărți (250)

  Noi rețete de eveniment

  Există câteva noi rețete de eveniment care pot fi create în timpul evenimentului.
  CategorieNumeCantitateNecesităPot fi create
  ExtraCPU extraterestru Chaos Cubikon11000 x Fragment de ChaosO per eveniment
  ExtraCPU extraterestru Chaos obișnuit1120 x Fragment de ChaosDe mai multe ori
  ExtraCPU extraterestru Chaos rar1750 x Fragment de ChaosDe mai multe ori
  ExtraCPU extraterestru Chaos legendar11.500 x Fragment de ChaosDe mai multe ori  CPU extraterestru Chaos nou

  CPU-urile extraterestru pot fi folosite de client din meniul barei de comenzi rapide pentru a răspândi un Extraterestru Chaos aleatoriu. În funcție de cât de greu de ucis este Extraterestrul Chaos, pachetul de recompense acordă recompense diferite.

  CPU extraterestru Chaos Cubikon
  Activează-l pentru a răspândi un extraterestru Chaos Cubikon în apropiere. Acest CPU poate fi utilizat în X-5, X-6, X-7 și pe hărțile de bătălie. Atunci când sunt uciși, extratereștrii Chaos Cubikon lasă un pachet de recompense, printre care fragmente de Chaos, precum și șansa de a obține una dintre următoarele: BDR-1212, SR-5, DCR-250, BDR-1211, Rachete UBR-100, articole Tech BRB-2 sau BS-2.

  CPU extraterestru Chaos obișnuit
  Activează-l pentru a răspândi un extraterestru Chaos obișnuit în apropiere. Acest CPU poate fi utilizat în X-4, X-5, X-6, X-7 și pe hărțile de bătălie. Atunci când sunt uciși, extratereștrii Chaos lasă un pachet de recompense, în funcție de extraterestrul ucis. Pachetul include unele fragmente de Chaos precum și șansa de a obține una dintre următoarele: R-310, PLT-2026, ECO-10, SAR-02, Rachete PLD-8, MCB-50, Muniție JOB-100, Combustibil pentru PET sau log disk-uri.

  CPU extraterestru Chaos rar
  Activează-l pentru a răspândi un extraterestru Chaos rar în apropiere. Acest CPU poate fi utilizat în X-5, X-6, X-7 și pe hărțile de bătălie. Atunci când sunt uciși, extratereștrii Chaos lasă un pachet de recompense, în funcție de extraterestrul ucis. Pachetul include unele fragmente de Chaos precum și șansa de a obține una dintre următoarele: muniție UCB-100, SR-5, DCR-250, UBR-100, SAR-02, Rachete PLD-8 sau energie extra.

  CPU extraterestru Chaos legendar
  Activează-l pentru a răspândi un extraterestru Chaos foarte periculos în apropiere. Acest CPU poate fi utilizat în X-5, X-6, X-7 și pe hărțile de bătălie Atunci când sunt uciși, extratereștrii Chaos lasă un pachet de recompense, în funcție de extraterestrul ucis. Pachetul include unele fragmente de Chaos precum și șansa de a obține una dintre următoarele: BDR-1212, SR-5, DCR-250, BDR-1211, Rachete UBR-100, Armă nucleară NPC, Urmă arzătoare, articole Tech BRB-2 sau BS-2.


  Obiective și Permis de bătălie

  Îndeplinește obiective în eveniment pentru a obține recompense bonus, cum ar fi muniție, articole Tech și module de upgrade pentru nave!

  La începutul evenimentului, un permis de bătălie și obiective noi vor fi disponibile pentru jucători. Obiectivele sunt similare cu misiunile, dar nu trebuie acceptate manual. Progresul obiectivelor începe automat la debutul evenimentului.

  Îndeplinirea acestor obiective îți oferă recompense, iar pentru finalizarea acestora cu Permisul de bătălie primești recompense și mai bune.

  Alături de obiective, în shop este disponibil un „Permis de bătălie“. Îl poți achiziționa fie cu Uridium, fie prin plată. „Permisul de bătălie” îți oferă acces la recompense suplimentare față de cele inițiale pe care le obții din finalizarea obiectivelor.

  Dacă cumperi permisul de bătălie după ce finalizezi câteva obiective, trebuie să revendici cu permisul de bătălie recompensele din obiectivele finalizate deja în fereastra Obiective a jocului. Dacă finalizezi obiectivele după ce cumperi permisul de bătălie, recompensele vor fi rezervate automat.  Module de upgrade pentru nave noi

  În timpul evenimentului, este posibil să obții unele dintre noile upgrade-uri de navă. Le poți primi ca recompensă în obiectivele Permisului de bătălie. Sunt acordate următoarele module:
  DMG-ST01Daune+ 8% dauneSpectrum
  Tartarus
  250.000 x credite
  SHD-GOL01Scut+ 5% scut
  + 5% eschivare
  Goliath
  Goliath-X
  G-Champion
  200.000 x credite
   
  =Teban=, Sℓαγεr077 și styv86 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.