Suport [FAQ] Pro Action Bar

Discuție în 'FAQ/Glosar' creată de MΣDΣΣA, 14 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. MΣDΣΣA

  MΣDΣΣA Guest

  Ce este bara de acțiune Pro?
  Bara de acțiune Pro este o funcție premium și un nou tip de bară de comenzi rapide care vă oferă 10 locuri suplimentare în interfață.

  Cum se configurează bara de acțiune Pro?
  Schimbă modul de configurare în UI și vei putea să o configurezi ca pe orice bară obișnuită de comenzi rapide.

  Cum folosesc bara de acțiune Pro?
  Pentru a extinde sau închide bara de acțiune Pro, trebuie să apeși pe pictograma ei sau să apeși Shift care este tasta implicită de combinare, dar care poate fi schimbată în setări. Poți apăsa pe o pictogramă în bara de acțiune Pro pentru a folosi articolul asociat sau îi poți repartiza taste individuale în setări. După ce ai folosit un element în această bară, bara de acțiune Pro se va închide automat dacă nu dezactivezi această opțiune din setări. Important: bara de comenzi rapide obișnuită și bara de acțiuni Pro folosesc unele taste comune, dacă această funcție nu este dezactivată în setări. Dacă este activată folosirea în comun a tastelor, tastele vor funcționa pentru bara de acțiune Pro, dar nu vor mai funcționa pentru bara obișnuită de comenzi rapide cât timp prima este activă.

  Nu-mi place aranjarea implicită a barei de acțiune Pro. Se poate modifica în UI?

  Da, poți schimba aranjarea în modul de configurare, la fel ca în cazul barelor de comenzi rapide.

  Dacă bara de comenzi rapide are taste în comun cu bara de acțiune Pro în timp ce este activă, bara de comenzi rapide este blocată până când bara Pro este închisă din nou?

  Nu, poți folosi orice element de pe bara de comenzi rapide cu ajutorul cursorului.
   
  motanu_1990 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta