Anunț [FAQ] Permis de sezon (Season Pass)

Discuție în 'FAQ eventuri' creată de -pianoman-, 30 Iun 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Darkorbit

  Informații generale

  DarkOrbit prezintă următorul Permis de sezon!

  Este activ în perioada 1 iulie – 21 septembrie 2023, cu o varietate de misiuni și recompense noi exclusive pentru toți.

  Ce este nou?
  • Serii de module instabile noi și exclusive
  • Reechilibrare bazată pe feedbackul utilizatorilor
  • Un pachet din secțiunea noastră de plată care oferă puncte de sezon pentru Permisul de sezon, ca să îți fie mai ușor să progresezi
  În timpul sezonului, poți finaliza misiuni și poți câștiga puncte pentru a-ți avansa nivelul de permis. Fiecare nivel acordă recompense diferite, cu 2 circuite principale de recompense – 1 Circuit al recompenselor gratuite și 1 Circuit al recompenselor aurii.

  Recompensele gratuite sunt disponibile pentru toți jucătorii, iar recompensele aurii pot fi deblocate achiziționând Permisul de sezon cu Uridium sau prin secțiunea de plată. După ce ai achiziționat Permisul de sezon, poți debloca Circuitul recompenselor aurii și poți revendica recompense suplimentare pe lângă cele din Circuitul recompenselor gratuite.  Cum funcționează?

  Pe perioada Permisului de sezon, poți accesa fereastra Permis de sezon prin intermediul pictogramei Permis de sezon de pe Harta spațiului.

  [​IMG]

  Prin accesarea ferestrei Permis de sezon vei vedea fila Recompense și fila Misiuni. Dacă există noi recompense disponibile pentru tine, pe pictogramă va fi afișat un punct mic și roșu.

  De asemenea, există o bară de nivel care îți afișează progresul. Imediat ce finalizezi o misiune, vei primi puncte de sezon care îți umplu bara de nivel. Numărul din partea dreaptă afișează următorul nivel de atins.

  [​IMG]

  De asemenea, poți cumpăra un nivel cu Uridium, permițându-ți să avansezi chiar dacă misiunile sunt prea dificile pentru puterea ta actuală.

  Fila Recompense afișează diferitele circuite de recompense – există Recompensele gratuite și Recompensele aurii. Recompensele gratuite sunt disponibile pentru toți, Recompensele aurii sunt deblocate după ce achiziționezi Permisul de sezon. Evidențierea cu albastru indică nivelul curent al Permisului de sezon și poți revendica toate recompensele anterioare deblocate pân
  ă la nivelul tău actual, în orice moment, înainte de încheierea sezonului.

  [​IMG]

  Revendică-ți recompensele când sunt deblocate făcând clic pe articolele evidențiate individual sau revendică toate recompensele deblocate cu un clic pe butonul „Revendică tot”.

  De asemenea, oferim un pachet special de Permis de aur premium în secțiunea de plată. Acest pachet îți oferă puncte de sezon și poate fi cumpărat o singură dată în fiecare sezon de un număr limitat de ori. Dacă achiziționezi pachetul de Permis de aur premium și acesta îți oferă un număr mai mare decât cel necesar ca să ajungi la nivelul 50, punctele de sezon suplimentare vor fi convertite în onoare (1 punct de sezon = 10 x onoare).

  În plus, poți cumpăra puncte de sezon în secțiunea de plată. Există trei pachete de puncte de sezon care îți oferă un număr diferit de puncte de sezon, iar Pachetul Puncte de sezon redus poate fi cumpărat de trei ori pe sezon. În mod similar, dacă achiziționezi pachetele de puncte de sezon și acestea îți oferă un număr mai mare decât cel necesar ca să ajungi la nivelul 50, punctele de sezon suplimentare vor fi convertite în onoare (1 punct de sezon = 10 x onoare).

  Ai uitați să-ți revendici recompensele?
  Nu îți face griji! Orice recompensă nerevendicată din sezonul anterior va fi păstrată timp de cel mult o lună după încheierea sezonului. Le poți revendica pur și simplu conectându-te la joc (intrând pe Harta spațiului) în această perioadă.  Misiuni

  Vor exista multe misiuni noi care trebuie finalizate. Finalizarea misiunilor te ajută să obții punctele de sezon care contribuie la avansarea nivelului de Permis de sezon.
  Permisul de sezon include misiuni zilnice, misiuni săptămânale și misiuni de sezon:

  • Un număr fix de misiuni zilnice și săptămânale este selectat aleatoriu per reîmprospătare.
  • Misiunile zilnice rulează în fiecare zi și se resetează în fiecare zi la ora 5:30 AM LST când are loc repornirea zilnică a serverului.
  • Misiunile săptămânale rulează săptămânal și se resetează lunea la ora 5:30 AM LST când are loc repornirea serverului.
  • Misiunile de sezon rulează pe întreaga durată a Permisului de sezon.

  Misiuni aurii:
  • Oricând sunt reîmprospătate misiunile zilnice/săptămânale, în aceste categorii se pot vedea misiuni aurii bonus.
  • Misiunile aurii sunt selectate aleatoriu.
  • Misiunile aurii pot fi finalizate pentru puncte de sezon suplimentare.
  • Punctele lor pot fi deblocate achiziționând Permisul de sezon.
  [​IMG]

  Reține:
  • Există misiuni zilnice de conectare care îți cer să te conectezi la joc. Pentru a finaliza misiunea este necesar să te conectezi la Harta spațiului (conectare la client) – nu poți finaliza misiunea când te conectezi doar pe pagina web!
  • Cât timp te afli în modul Ascensiune astrală, misiunile de Permis de sezon nu pot progresa!
  • Misiunile nu pot fi finalizate mai mult de o singură dată pe reîmprospătare.

  Circuit de Permis gratuit și Permis de aur

  Fiecare permis îți oferă recompense diferite. Recompensele de la Permisul gratuit pot fi revendicate de toți jucătorii care au atins nivelul de Permis necesar pentru deblocarea recompenselor. Recompensele bonus pentru Permisul de aur pot fi revendicate dacă ai achiziționat Permisul de sezon.

  În plus, atingerea nivelului 50 din circuitul Permisului de aur va acorda jucătorilor o realizare și un titlu! Nivelurile bonus de la nivelul 50 la 90 acordă recompense suplimentare și sunt disponibile pentru jucătorii care au achiziționat Permisul de sezon.

  Ca recompensă pentru Permisul de aur, poți obține fărâme de date pe care le poți utiliza pentru a crea recompense exclusive pentru Permisul de sezon la Asamblare. Fărâmele de date sunt articole permanente și nu expiră după încheierea sezonului, așa că poți alege să le păstrezi pentru rețete viitoare dacă nu dorești să le cheltuiești în acest sezon.  Realizare și titlu noi

  Există o realizare nouă și un titlu nou care pot fi obținute:
  TitluDescrierePuncte
  Standardul de AurFinalizează 50 de niveluri ale Permisului de sezon de aur în Luna în scădere sezonul 2023-

  Serie nouă de designuri – Horus


  Design de navă Horus Cyborg

  Va exista 1 design de navă nou denumit „Horus” care va fi inclus în Permisul de sezon:
  - Design de navă Horus Cyborg (rețetă permanentă disponibilă prin creare în Asamblare, necesită fărâmă de date)


  Design de P.E.T. Horus Cyborg

  Va exista 1 design de P.E.T. nou denumit „Horus” care va fi inclus în Permisul de sezon:
  - Design de P.E.T. Horus Cyborg (disponibil ca recompensă pentru Permis de sezon)


  Design de drone Horus Cyborg

  Va exista 1 design de drone nou denumit „Horus” care va fi inclus în Permisul de sezon:
  - Design de drone Horus Cyborg (disponibil ca recompensă pentru Permis de sezon)  Module de sezon noi

  Noul set de module de sezon poate fi obținut prin rețetele de la Asamblare și ca recompense de nivel. Acestea pot fi rulate pentru un număr mai mic de nave, ceea ce face mai ușoară obținerea rulărilor de nave dorite.

  Următoarele module sunt oferite în Asamblare și ca recompense de nivel:

  ModulClasăModificator
  DMG-XSP01În funcție de dauneMin. 9-18%, șansă mică de 19-22%
  HP-XSP01HPMin. 9-20%, șansă mică de 21-24%
  SHD-XSP01ScuturiMin. 9-18%, șansă mică de 19-22%
  SPC-XS-SP01Caracteristici specialeMin. 9-13%, șansă mică de 14-16%
  Nave:
  Phoenix, Leonov, Liberator, Piranha, Nostromo, Vengeance, Bigboy, Goliath, Citadel, Aegis, V-Lightning, G-Enforcer, V-Revenge, G-Bastion, V-Avenger, G-Veteran, G-Exalted, Solace, Diminisher, Spectrum, Sentinel, Venom, Pusat, G-Surgeon, G-Centaur, A-Veteran, C-Veteran, A-Elite, C-Elite, Tartarus, Mimesis, Goliath-X, Cyborg, Hammerclaw, Centurion, Hecate, Disruptor, Berserker, Zephyr, Solaris, Retiarus, Orcus, Holo, Goliath Plus, Citadel Plus, Liberator Plus, Solace Plus, Pusat Plus, Hecate Plus, Hammerclaw Plus, Spearhead Plus, Tempest, Tartarus Plus


  Rețete de sezon noi

  Există rețete noi în Asamblare, care pot fi create cu fărâme de date.
  CategorieNumeCantitateNecesităTimp de construireDisponibilitate
  Design de navăHorus Cyborg110 x fărâmă de date5 sPermanent
  ExtraDMG-XSP0115 x fărâmă de date5 sO dată pe durata Permisului de sezon
  ExtraHP-XSP0115 x fărâmă de date5 sO dată pe durata Permisului de sezon
  ExtraSHD-XSP0115 x fărâmă de date5 sO dată pe durata Permisului de sezon
  ExtraSPC-XSP0115 x fărâmă de date5 sO dată pe durata Permisului de sezon
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.