Suport [FAQ] Permis de sezon 4 (Season Pass)

Discuție în 'FAQ eventuri' creată de Hyperionᅟ, 31 Ian 2024.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Hyperionᅟ

  Hyperionᅟ S-Moderator Team Darkorbit

  Informații generale

  DarkOrbit prezintă următorul Permis de sezon!

  Este activ în perioada 1 februarie – 25 aprilie 2024, cu o varietate de misiuni și recompense noi exclusive pentru toți.


  Ce este nou?
  • Adăugarea de noi misiuni și extinderea misiunilor existente cu dificultăți multiple
  • Ajustarea costurilor de rerulare a misiunii
  • Design nou de navă, design nou de drone și design nou pentru P.E.T.
  • Actualizați amplificatoarele navei și folosiți SP pentru modulule instabile: în acest sezon, nava Orcus, precum și nava Spectrum Plus au șanse mai mari de a fi stimulate de un set de module instabile.
  În timpul sezonului, poți finaliza misiuni și poți câștiga puncte pentru a-ți avansa nivelul de permis. Fiecare nivel acordă recompense diferite, cu 2 circuite principale de recompense – 1 Circuit al recompenselor gratuite și 1 Circuit al recompenselor aurii.

  Recompensele gratuite sunt disponibile pentru toți jucătorii, iar recompensele aurii pot fi deblocate achiziționând Permisul de sezon cu Uridium sau prin secțiunea de plată. După ce ai achiziționat Permisul de sezon, poți debloca Circuitul recompenselor aurii și poți revendica recompense suplimentare pe lângă cele din Circuitul recompenselor gratuite.


  După încheierea Sezonului 4 al Permisului de Sezon (Season Pass) de pe data de 25 aprilie, revendicarea recompenselor nu va mai fi posibilă. Vă rugăm să luați în considerare această schimbare și să revendicați recompensele înainte de data de 25 aprilie pentru a vă asigura că nu pierdeți nicio recompensă.

  Cum funcționează?

  Pe perioada Permisului de sezon, poți accesa fereastra Permis de sezon prin intermediul pictogramei Permis de sezon de pe Harta spațiului.

  upload_2024-1-31_20-56-25.png

  Prin accesarea ferestrei Permis de sezon vei vedea fila Recompense și fila Misiuni. Dacă există noi recompense disponibile pentru tine, pe pictogramă va fi afișat un punct mic și roșu.

  De asemenea, există o bară de nivel care îți afișează progresul. Imediat ce finalizezi o misiune, vei primi puncte de sezon care îți umplu bara de nivel. Numărul din partea dreaptă afișează următorul nivel de atins.

  [​IMG]

  De asemenea, poți cumpăra un nivel cu Uridium, permițându-ți să avansezi chiar dacă misiunile sunt prea dificile pentru puterea ta actuală.

  Fila Recompense afișează diferitele circuite de recompense – există Recompensele gratuite și Recompensele aurii. Recompensele gratuite sunt disponibile pentru toți, Recompensele aurii sunt deblocate după ce achiziționezi Permisul de sezon. Evidențierea cu albastru indică nivelul curent al Permisului de sezon și poți revendica toate recompensele anterioare deblocate până la nivelul tău actual, în orice moment, înainte de încheierea sezonului.

  [​IMG]

  Revendică-ți recompensele când sunt deblocate făcând clic pe articolele evidențiate individual sau revendică toate recompensele deblocate cu un clic pe butonul „Revendică tot”.

  De asemenea, oferim un pachet special de Permis de aur premium în secțiunea de plată. Acest pachet îți oferă puncte de sezon și poate fi cumpărat o singură dată în fiecare sezon de un număr limitat de ori. Dacă achiziționezi pachetul de Permis de aur premium și acesta îți oferă un număr mai mare decât cel necesar ca să ajungi la nivelul 50, punctele de sezon suplimentare vor fi convertite în onoare (1 punct de sezon = 10 x onoare).

  În plus, poți cumpăra puncte de sezon în secțiunea de plată. Există trei pachete de puncte de sezon care îți oferă un număr diferit de puncte de sezon, iar Pachetul Puncte de sezon redus poate fi cumpărat de trei ori pe sezon. În mod similar, dacă achiziționezi pachetele de puncte de sezon și acestea îți oferă un număr mai mare decât cel necesar ca să ajungi la nivelul 50, punctele de sezon suplimentare vor fi convertite în onoare (1 punct de sezon = 10 x onoare).  Misiuni

  Vor exista câteva misiuni noi ce trebuie încheiate:
  1. Folosiți GGEU
  2. Omorați NPC-uri
  3. Folosiți cheile pentru Battle pass
  4. Completați Battlepass la eventul Uniunea Nemuritoare Februarie 2024
  5. Finalizați misiunile Battle Pass la eventul Rebeliunea Mimesis Martie 2024
  6. Finalizați misiunile Battle Pass din Galactic Strife Aprilie 2024

  Vor exista multe misiuni noi care trebuie finalizate. Finalizarea misiunilor te ajută să obții punctele de sezon care contribuie la avansarea nivelului de Permis de sezon.
  Permisul de sezon include misiuni zilnice, misiuni săptămânale și misiuni de sezon:

  • Un număr fix de misiuni zilnice și săptămânale este selectat aleatoriu per reîmprospătare.
  • Misiunile zilnice rulează în fiecare zi și se resetează în fiecare zi la ora 5:30 AM LST când are loc repornirea zilnică a serverului.
  • Misiunile săptămânale rulează săptămânal și se resetează lunea la ora 5:30 AM LST când are loc repornirea serverului.
  • Misiunile de sezon rulează pe întreaga durată a Permisului de sezon.

  Misiuni aurii:
  • Oricând sunt reîmprospătate misiunile zilnice/săptămânale, în aceste categorii se pot vedea misiuni aurii bonus.
  • Misiunile aurii sunt selectate aleatoriu.
  • Misiunile aurii pot fi finalizate pentru puncte de sezon suplimentare.
  • Punctele lor pot fi deblocate achiziționând Permisul de sezon.
  [​IMG]

  Reține:

  • Există misiuni zilnice de conectare care îți cer să te conectezi la joc. Pentru a finaliza misiunea este necesar să te conectezi la Harta spațiului (conectare la client) – nu poți finaliza misiunea când te conectezi doar pe pagina web!
  • Cât timp te afli în modul Ascensiune astrală, misiunile de Permis de sezon nu pot progresa!
  • Misiunile nu pot fi finalizate mai mult de o singură dată pe reîmprospătare.

  Rerularea misiunilor

  Pentru a putea realiza misiunile pe care le doriți, acum aveți șansa de a rerula misiunile zilnice sau săptămânale. Începeți cu o limită de rerulări prestabilite. Dacă aveți nevoie de mai multe rerulări, puteți achiziționa altele suplimentare în schimbul unei cantități mici de uridium (per reroll). Rerulările achiziționate vor fi folosite imediat, nu se stivuiesc.

  Dacă utilizați Permisul gratuit beneficiați de o anumită cantitate de rerulări disponibile, în cazul Permisului de Aur această sumă fiind mai mare. Dacă treceți de la Permisul gratuit la cel de Aur limita voastră va fi mărită.

  Fiecare misiune utilizează până la 1 rerulare, indiferent de tipul de misiune sau dacă este o misiune zilnică sau săptămânală și puteți rerula același slot de misiune de mai multe ori.

  Puteți chiar să rerulați misiunile dacă ați finalizat deja o parte din ele: de ex. dacă progresul misiunii voastre este de 50% atunci când ucideți 10/20 Lordakium, dar observați că nu puteți finaliza misiunea, o puteți rerula.

  Limita de rerulare a misiunilor zilnice se reactualizează zilnic iar limita de rerulare pentru misiunile săptămânale se reactualizează săptămânal. Folosirea Permisului de Aur crește atât limitele zilnice, cât și pe cele săptămânale.


  Odată ce șansele de rerulare gratuite au expirat, puteți achiziționa rerulări suplimentare. Costurile sunt după cum urmează:

  • pentru primele 4 rerulări => 500 de uridium per rerulare
  • pentru a doua 3 rerulări => 1.000 de uridium per rerulare
  • pentru a treia 3 rerulări => 2.000 de uridium per rerulare
  • pentru rerulări suplimentare => 4.000 de uridium per rerulare

  Circuit de Permis gratuit și Permis de aur


  Fiecare permis îți oferă recompense diferite. Recompensele de la Permisul gratuit pot fi revendicate de toți jucătorii care au atins nivelul de Permis necesar pentru deblocarea recompenselor. Recompensele bonus pentru Permisul de aur pot fi revendicate dacă ai achiziționat Permisul de sezon.

  În plus, atingerea nivelului 50 din circuitul Permisului de aur va acorda jucătorilor o realizare și un titlu! Nivelurile bonus de la nivelul 50 la 90 acordă recompense suplimentare și sunt disponibile pentru jucătorii care au achiziționat Permisul de sezon.

  Ca recompensă pentru Permisul de aur, poți obține fărâme de date pe care le poți utiliza pentru a crea recompense exclusive pentru Permisul de sezon la Asamblare. Fărâmele de date sunt articole permanente și nu expiră după încheierea sezonului, așa că poți alege să le păstrezi pentru rețete viitoare dacă nu dorești să le cheltuiești în acest sezon.  Realizare și titlu noi


  Există o realizare nouă și un titlu nou care pot fi obținute:

  TitluDescrierePuncte
  Prădătorul de AurFinalizează 50 de niveluri ale Permisului de sezon de aur în Luna în scădere sezonul 2024-
  Serie nouă de designuri – Viking

  Design de navă Viking Orcus

  Va exista 1 design de navă nou denumit „Viking” care va fi inclus în Permisul de sezon:
  - Design de navă Viking Orcus
  (rețetă permanentă disponibilă prin creare în Asamblare, necesită fărâmă de date)

  Design de P.E.T. Viking Orcus
  Va exista 1 design de P.E.T. nou denumit „Viking” care va fi inclus în Permisul de sezon:
  - Design de P.E.T. Viking Orcus
  (disponibil ca recompensă pentru Permis de sezon)

  Design de drone Viking Orcus
  Va exista 1 design de drone nou denumit „Viking” care va fi inclus în Permisul de sezon:
  - Design de drone Viking Orcus
  (disponibil ca recompensă pentru Permis de sezon)  Module de sezon noi


  Noul set de module de sezon poate fi obținut prin rețetele de la Asamblare și ca recompense de nivel. Acestea pot fi rulate pentru un număr mai mic de nave, ceea ce face mai ușoară obținerea rulărilor de nave dorite.

  În acest permis de sezon, Orcus, precum și Spectrum Plus au șanse mai mari de a fi amplificate de
  setul de module instabile.

  Următoarele module sunt oferite în Asamblare și ca recompense de nivel:

  ModulClasăModificator
  DMG-XSP01În funcție de dauneMin. 9-18%, șansă mică de 19-22%
  HP-XSP01HPMin. 9-20%, șansă mică de 21-25%
  SHD-XSP01ScuturiMin. 9-18%, șansă mică de 19-22%
  SPC-XS-SP01Caracteristici specialeMin. 9-13%, șansă mică de 14-16%
  Nave:
  Phoenix, Leonov, Liberator, Piranha, Nostromo, Vengeance, Bigboy, Goliath, Citadel, Aegis, V-Lightning, G-Enforcer, V-Revenge, G-Bastion, V-Avenger, G-Veteran, G-Exalted, Solace, Diminisher, Spectrum, Sentinel, Venom, Pusat, G-Surgeon, G-Centaur, A-Veteran, C-Veteran, A-Elite, C-Elite, Tartarus, Mimesis, Goliath-X, Cyborg, Hammerclaw, Centurion, Hecate, Disruptor, Berserker, Zephyr, Solaris, Retiarus, Orcus, Holo, Goliath Plus, Citadel Plus, Liberator Plus, Solace Plus, Pusat Plus, Hecate Plus, Hammerclaw Plus, Spearhead Plus, Tempest, Tartarus Plus, Spectrum Plus  Rețete de sezon noi


  Există rețete noi în Asamblare, care pot fi create cu fărâme de date.
  CategorieNumeCantitateNecesităTimp de construireDisponibilitate
  Design de navăViking Ocus110 x fărâmă de date5 sPermanent
  ExtraDMG-XSP0115 x fărâmă de date5 sO dată pe durata Permisului de sezon
  ExtraHP-XSP0115 x fărâmă de date5 sO dată pe durata Permisului de sezon
  ExtraSHD-XSP0115 x fărâmă de date5 sO dată pe durata Permisului de sezon
  ExtraSPC-XSP0115 x fărâmă de date5 sO dată pe durata Permisului de sezon
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 12 Apr 2024
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.