Suport [FAQ] Mercenary Wargames

Discuție în 'FAQ eventuri' creată de Althea, 9 Mai 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Althea

  Althea Board Administrator Team Darkorbit

  Întrebări frecvente


  Rezumat


  După ce te înscrii în eveniment, vei fi inclus aleatoriu în una dintre cele două echipe - Balistica albastră sau Furia roșie. Important: ai nevoie de un scor minim la echipament pentru a participa!

  Alătură-te echipei tale, joacă trecând prin diferite valuri de NPC și îmbunătățește-ți scorul în eveniment. După 10 valuri, cei mai buni jucători din fiecare echipă vor fi teleportați pe harta echipei opuse, unde vor lupta împotriva jucătorilor acesteia.

  Învinge cât mai mulți jucători inamici posibil - fiecare inamic doborât îți oferă un bonus semnificativ pentru scorul evenimentului.

  La finalul acestei lupte scorul tău de eveniment se va converti în recompense.


  Iată cum funcționează:

  • Vei fi alocat într-o echipă de mercenari (între 5 și 30 de membri). În acest concurs nu compania face legea, ci echipa ta!
  • Ai 3 vieți în Wargame. Dacă le pierzi pe toate, poți intra din nou în așteptare pentru a reintra în eveniment.
  • Obiectivul tău este să înaintezi printre valurile de inamici extratereștri. După ce ai supraviețuit la suficiente valuri, cei mai buni din echipă vor fi selectați pentru etapa invaziei mercenarilor.
  • În timpul invaziei mercenarilor, cei mai buni competitori dintr-o echipă invadează harta inamicului. Aici se va dezlănțui iadul: invadatorii ies pentru a ucide câți mai mulți inamici (ai o singură viață în luptele PvP).
  • Invazia mercenarilor durează până când mor toți invadatorii sau până când cronometrul de 5 minute ajunge la zero.
  • Vei primi puncte pentru fiecare extraterestru sau mercenar inamic doborât în concurs. Mercenarii inamici valorează mai mult decât extratereștrii, desigur.
  • După ce se încheie evenimentul sau după ce îl părăsești, punctele vor fi convertite în recompense - chiar dacă ești distrus.
  • Dacă echipele nu au același număr de membri pentru o anumită perioadă de timp, acestea vor fi amestecate din nou pentru a egaliza situația.
  • Dacă numărul de mercenari dintr-un joc Wargame scade sub minim, după o perioadă de timp jocul Wargame va fi suspendat și toți mercenarii intră în așteptare. Nu îți face griji, îți vei păstra punctele.

  Echipa voastră Darkorbit
   
  -aurelio-179 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.