Suport [FAQ] Expansiune Black Light Etern

Discuție în 'FAQ eventuri' creată de Ícaro_, 3 Noi 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Ícaro_

  Ícaro_ Guest


  Întrebări frecvente Black Light Etern  Informații generale

  Învinge rasa Black Light în încercarea lor de a invoca un portal pentru a-și dezlănțui puterea, în expansiunea Black Light Etern! Te ridici la înălțimea provocării? Nu mai e timp de pierdut!
  Colectează fragmente eterne: vei avea nevoie de ele pentru a crea unitatea CPU etern pe care o poți folosi pentru a deschide Poarta Galactică Black Light Etern din hărțile X-BL.
  Poarta Galactică Black Light Etern va fi implementată în jocul nostru ca funcție permanentă!

  Poți crea unitatea CPU etern în Asamblare, folosind fragmente eterne, pentru a putea deschide Poarta Black Light Etern (așa cum știi deja din Zona de carantină care trebuie deschisă cu unitatea CPU de imunizare).
  Poți obține fragmente eterne îndeplinind misiuni speciale, dar și prin neutralizarea NPC-urilor INVOKE XVI XV1 și Mindfire Behemoth. De asemenea, le poți cumpăra în secțiunea Plată pentru o perioadă limitată.

  În Poarta Galactică Black Light Etern, încearcă să supraviețuiești cât mai mult timp cu putință, pe măsură ce valurile devin din ce în ce mai dificile. Vei câștiga diferite cantități de fărâme Black Light și o șansă la acceleratoarele Indoctrine, în funcție de numărul de valuri pe care le finalizezi în Poartă. Poți folosi fărâme Black Light pentru a crea noile module instabile în Asamblare!

  Aceste modulele instabile sunt module de upgrade pentru nave generate aleatoriu care oferă efecte pozitive (și posibil efecte negative) unor nave, în mod aleatoriu.
  În plus, poți câștiga și acceleratoare Indoctrine din Poarta Galactică Black Light Etern. Pot fi folosite pentru a îmbunătăți articole selectate (lasere, lansatoare de rachete, scuturi), care obțin niveluri noi în Asamblare (17-20).
  Pentru a introduce noua Poartă Galactică Black Light Etern în jocul nostru, vor exista un eveniment special cu Clasamente Black Light, un eveniment de amplificare pentru nave, un permis de bătălie și articole noi pentru luna noiembrie!  Poarta Galactică Black Light Etern
  Pentru a intra în Poarta Galactică Black Light Etern, trebuie să folosești un CPU etern pe o hartă X-BL. Odată ce ai intrat în Poarta Galactică Black Light Etern, ai o singură viață pentru a trece prin valurile infinite care devin din ce în ce mai dificile. Dacă ești neutralizat, nava ta va reveni la baza proprie.
  De asemenea, poți părăsi Poarta Galactică și reveni mai târziu pentru a continua lupta. În interiorul porții, poți câștiga puncte amplificator prin finalizarea anumitor valuri. Aceste puncte pot fi folosite pentru a alege dintre diferitele amplificatoare, care te vor ajuta să treci prin valurile din ce în ce mai dificile.
  Poți continua să lupți în poartă până îți pierzi toată viața sau până când decizi să ieși. Când termini poarta (pierzându-ți viața) primești o recompensă, în funcție de progresul tău în Poarta Eternă.


  Important: vei obține recompensa afișată numai pentru valul realizat când ai fost neutralizat (nu vei primi toate recompensele valurilor prin care ai trecut înainte de a fi neutralizat). Acest lucru înseamnă că dacă ești neutralizat în valul 51 de exemplu având deci încheiat valul 50, vei primi recompensele pentru valul 50.

  ValRecompensă
  De la 1 până la 1010 x fărâme Black Light
  De la 11 până la 2550 x fărâme Black Light
  De la 26 până la 50 150 x fărâme Black Light
  + Șansă de a obține acceleratorul Indoctrine
  De la 51 până la 60500 x fărâme Black Light
  + Șansă de a obține acceleratorul Indoctrine
  De la 61 până la 101750 x fărâme Black Light
  + Șansă de a obține acceleratorul Indoctrine
  De la 102 până la 1521.500 x fărâme Black Light
  + Șansă de a obține acceleratorul Indoctrine
  De la 153 până la 2033.000 x fărâme Black Light
  + Șansă de a obține acceleratorul Indoctrine
  De la 204 până la 2545.000 x fărâme Black Light
  + Șansă de a obține acceleratorul Indoctrine
  255 9.000 x fărâme Black Light
  + Șansă de a obține acceleratorul Indoctrine
  În Poarta Galactică Black Light Etern, vei găsi un nou bos NPC numit Strokelight Barrage care generează următoarele NPC-uri noi: Abide I, Steadfast III și Barrage Seeker Rocket.

  Luptă cu bosul NPC Strokelight Barrage care generează NPC-uri pe hartă. Odată ce punctele HP ale NPC-ului Strokelight Barrage ajung sub un anumit nivel, acesta devine agresiv și începe să se miște. De asemenea, NPC-urile pe care le generează pot fi o amenințare pentru tine...
  Trebuie să ai grijă!

  Dacă reușești să distrugi NPC-ul Strokelight Barrage, vei primi un pachet de recompense cu o mulțime de articole folositoare!
  Recompensele pentru finalizarea Porții sunt acordate în funcție de numărul valurilor pe care le-ai finalizat până la momentul când ești neutralizat.

  Important: recompensele Porții Galactice Black Light Etern nu sunt afectate de Zilele cu recompensă dublă în Poarta Galactică!


  Amplificatoare
  Colectează puncte amplificator pentru a activa amplificatoarele din Poarta Black Light Etern. Cu cât mai multe valuri finalizezi, cu atât mai multe puncte amplificator poți obține pentru a face față numărului în creștere de extratereștri.
  Când finalizezi anumite valuri în interiorul porții și ajungi la o poartă transportoare, obții puncte amplificator. Folosește-le pentru a selecta amplificatoare care vor fi active în sesiunea curentă a Porții Black Light Etern. Câteva informații despre aceste amplificatoare:
  • Amplificatoarele sunt active numai cât timp te afli în Poarta Black Light Etern
  • Amplificatoarele pot fi stivuite
  • Dacă îți pierzi toate viețile în Poarta Black Light Etern, amplificatoarele se resetează
  • Dacă părăsești Poarta Black Light Etern prin portalul de ieșire și revii mai târziu, amplificatoarele sunt încă valabile atunci când reintri în Poartă
  • Fila Amplificatoare din fereastra Poarta Black Light Etern prezintă o selecție de amplificatoare aleatorii pentru daune provocate de rachete și lasere, precizie laser, scut, puncte HP și viteză.
  • De fiecare dată când selectezi un amplificator, șansa aleatorie de a obține următorul de același fel scade.
  • Notă: există o limită de viteză de 750 implementată în joc ce poate fi atinsă utilizând amplificatoarele pentru viteză. După ce limita este atinsă, aceasta nu va mai crește.

  Articole noi

  Fragment etern

  Fragmentul etern este o componentă crucială pentru a crea un CPU etern. Energiile fragmentului permit unității CPU să desfacă spațiul și timpul din Poarta Black Light Etern.

  CPU etern

  Creează unitatea CPU etern în Asamblare, folosind fragmente eterne pe care le poți aduna de la Invoke XVI și Mindfire Behemoth. Acest CPU etern este realizat din fragmente eterne și permite unei nave cu pilot să pătrundă în Poarta Black Light Etern!

  Fărâme Black Light

  Fărâma Black Light poate fi obținută din Poarta Black Light Etern, ca recompensă de finalizare a Porții și este necesară pentru a crea module instabile în Asamblare.

  Acceleratoare Indoctrine

  Acceleratoarele Indoctrine pot fi obținute în Poarta Black Light Etern ca recompensă pentru finalizarea Porții și cresc eficacitatea uleiului Indoctrine. Când sunt folosite împreună, cele două resurse pot genera o putere extraordinară.

  Criptă Black Light

  Va fi introdusă o cutie de pradă nou-nouță: cripta Black Light! Criptele Black Light pot fi găsite plutind, în oricare dintre hărțile BL.

  Decodor Black Light

  Cheia de pradă de care ai nevoie pentru a deschide criptele Black Light se numește decodor Black Light. Poate fi creat în Asamblare.

  Modul instabile

  Modulele instabile sunt module de upgrade pentru nave care furnizează modificări statistice aleatorii la anumite nave specifice. Există 2 serii de module instabile, seria X1 (care oferă modificări statistice mai reduse) și seria X2 (care oferă modificări statistice mai mari).


  Modul instabile

  Prezentare generală a seriilor de module instabile:
  NumeDescriere
  DMG-X1Un modul instabil din seria X1 care asigură o creștere a modificatorilor de daune pentru anumite nave.
  HP-X1Un modul instabil din seria X1 care asigură o creștere a punctelor HP pentru anumite nave.
  SHD-X1Un modul instabil din seria X1 care asigură o creștere a scuturilor pentru anumite nave.
  SPC-X1Un modul instabil din seria X1 care asigură o creștere a șansei de lovire a laserelor, a șansei de lovire a rachetelor, a eschivării, vitezei sau penetrării scutului pentru anumite nave.
  DMG-X2Un modul instabil din seria X2 care asigură o creștere mai mare a modificatorilor de daune pentru anumite nave.
  HP-X2Un modul instabil din seria X2 care asigură o creștere mai mare a punctelor HP pentru anumite nave.
  SHD-X2Un modul instabil din seria X2 care asigură o creștere mai mare a scuturilor pentru anumite nave.
  SPC-X2Un modul instabil din seria X2 care asigură o creștere mai mare a șansei de lovire a laserelor, a șansei de lovire a rachetelor, a eschivării, vitezei sau penetrării scutului pentru anumite nave.
  Reține că numărul de nave afectate poate să difere. Selecția navelor afectate este aleatorie!


  Rețete noi

  Există câteva rețete noi care pot fi create:
  CategorieNumeCantitateNecesarPot fi create
  ExtraDMG-X114.500 x fărâme Black Light
  1.500 x Rinusk
  1.000 x Black Light Trace
  De mai multe ori
  ExtraDMG-X2114.500 x fărâme Black Light
  200 x Mindfire Cerebrum
  12.500 x uridium
  De mai multe ori
  ExtraHP-X114.500 x fărâme Black Light
  1.500 x Rinusk
  1.000 x Black Light Trace
  De mai multe ori
  ExtraHP-X2114.500 x fărâme Black Light
  200 x Mindfire Cerebrum
  12.500 x uridium
  De mai multe ori
  ExtraSHD-X114.500 x fărâme Black Light
  1.500 x Rinusk
  1.000 x Black Light Trace
  De mai multe ori
  ExtraSHD-X2114.500 x fărâme Black Light
  200 x Mindfire Cerebrum
  12.500 x uridium
  De mai multe ori
  ExtraSPC-X114.500 x fărâme Black Light
  1.500 x Rinusk
  1.000 x Black Light Trace
  De mai multe ori
  ExtraSPC-X2114.500 x fărâme Black Light
  200 x Mindfire Cerebrum
  12.500 x uridium
  De mai multe ori
  ExtraCPU etern1500 x fragmente eterne
  500 x Rinusk
  150.000 x credite
  De mai multe ori
  ExtraDecodor Black Light120 x chei pradă
  100.000.000 x credite
  6.500 x uridium
  2.500 x fărâme Black Light
  10.000 x UCB-100
  De mai multe ori
  Asamblare: noi niveluri de upgrade pentru articole
  Pentru următoarele articole va fi mărită limita de upgrade de la 16 la 20:
  • LF-4
  • LF-4 instabil
  • LF-4 PD
  • LF-4 MD
  • LF-4 HP
  • SL-03
  • PR-L
  • HST-2
  • SG3N-B02
  • SG3N-B03
  • FS-03
  • SG3N-P01
  • LF-P01
  Pentru a crea nivelurile de la 16 la 17 și mai departe, este necesar noul accelerator Indoctrine.

  Te rugăm să reții următoarele limite:

  • Acceleratorul Indoctrine are o limită maximă de 3.000
  • Limita maximă pentru ABR este mărită de la 3.000 la 10.000

  Eveniment Clasamente Black Light

  Pentru a introduce noua expansiune Black Light, va avea loc un eveniment special, cu conținut nou. Evenimentul include un event special de amplificare pentru nave, noi obiective și recompense, inclusiv permisul de bătălie și 3 panouri de clasamente cu recompense minunate și titluri noi!


  Event de amplificare pentru nave: Febră

  Vor exista 3 intervale de timp diferite în desfășurarea eventului de amplificare pentru nave: în timpul fiecărui interval de timp al eventului „Febră”, diferite selecții de nave vor primi un bonus suplimentar.

  Program Febră

  De luni până vineri: 19:00 - 21:00 LST
  Sâmbătă și duminică: 13:00 - 15:00 și 19:00 - 21:00 LST


  Setul Febră 1
  : durează de pe 6 noiembrie până pe 13 noiembrie

  Nave afectate:
  • Aegis
  • Hammerclaw
  • Spectrum
  • Sentinel
  • Citadel
  • Centurion
  • Orcus
  Efecte: +20% eschivare / +20% HP

  Setul Febră 2
  : durează de pe 14 noiembrie până pe 21 noiembrie

  Nave afectate:
  • Goliath
  • Goliath-X
  • Vengeance
  • V-Lightning
  • Tartarus
  • Hecate
  • Zephyr
  • Centurion
  • Orcus
  Efecte: +20% daune NPC-uri / +10% viteză

  Setul Febră 3: durează de pe 22 noiembrie până pe 29 noiembrie
  Nave afectate:
  • Berserker
  • Venom
  • Mimesis
  • Keres
  • Retiarus
  • Centurion
  • Orcus
  Efecte: -25% timp de încărcare abilități / +10% daune NPC-uri


  Obiective și permis de bătălie

  La începutul evenimentului, un permis de bătălie și obiective noi vor fi disponibile pentru jucători. Obiectivele sunt similare cu misiunile, dar nu trebuie acceptate manual. Progresul obiectivelor începe automat la debutul evenimentului. Îndeplinirea acestor obiective îți oferă recompense, iar pentru finalizarea acestora cu permisul de bătălie primești recompense și mai bune.
  Alături de obiective, în shop este disponibil un „Permis de bătălie”. Îl poți achiziționa fie cu Uridium, fie prin plată. „Permisul de bătălie” îți oferă acces la recompense suplimentare față de cele inițiale pe care le obții din finalizarea obiectivelor.
  În cazul în care cumperi permisul de bătălie după ce finalizezi câteva obiective, trebuie să revendici recompensele pentru permisul de bătălie din obiectivele finalizate deja în fereastra Obiective a jocului. Dacă finalizezi obiectivele după ce cumperi permisul de bătălie, recompensele vor fi rezervate automat.  Navă nouă: Orcus

  O nouă navă este disponibilă și o poți obține ca recompensă a permisului de bătălie sau în secțiunea Plată.
  Nava Orcus este concepută pentru a lupta și a rezista împotriva notoriilor extratereștri Black Light, având abilitatea unică de asimilare. Modificatorii tuturor modulelor de upgrade pentru nave atașate la această navă sunt dublați.


  Informații despre navă

  • HP: 350.000
  • Nano-cocă: 350.000
  • Viteză: 290
  • Sloturi laser: 15
  • Sloturi generator: 15
  • Sloturi speciale: 3
  • Lansatoare de rachete: 1
  • Sloturi module de navă: 3
  • Spațiu transport: 1500

  Abilitate: Amplificare

  Modificatorii tuturor modulelor de upgrade pentru nave atașate la această navă sunt dublați. Include efectele pozitive și negative. De exemplu:
  • Atașarea unui modul de upgrade pentru nave care are -5% HP, va avea un efect de 10% HP.
  • Atașarea unui modul de upgrade pentru nave care are +2% scut, va avea un efect de 4% scut.
  Însumează și stivuiește toate efectele pozitive și negative înainte de a aplica această abilitate pasivă. De exemplu:
  • Dacă modulul de upgrade pentru nave A acordă +10% HP și modulul de upgrade pentru nave B acordă -2% HP, atunci efectul final va fi calculat după cum urmează: (+10% - 2%) x 2 = +16% HP

  Abilitate: Asimilare

  Această abilitate absoarbe 80% din daunele primite de la NPC-uri ca puncte HP, pentru o perioadă scurtă de timp.

  Nava va suferi daune, înainte de a se repara singură. De exemplu: există 100 daune încasate. Nava va suferi mai întâi 20 daune, apoi va repara 80 HP. Dacă nava este neutralizată în momentul în care încasează daunele, înainte de a se putea repara, atunci abilitatea este anulată și intră în timpul de încărcare.

  • Noile ținte sunt numai navele NPC
  • Durata: 20 sec
  • Timpul de încărcare: 540 sec
  • Timpul de încărcare începe numai atunci când durata de desfășurare a abilității este finalizată
  • Abilitatea nu poate fi anulată de EMP-01
  • Această abilitate poate fi împiedicată și întreruptă de efectul JAMX

  Design-uri de P.E.T noi: Dusklight

  Vor exista 3 noi design-uri de P.E.T.:
  NumeDisponibil
  Dusklight CyborgRecompensele Clasamentului Black Light
  Dusklight SentinelRecompensele Clasamentului Black Light
  Dusklight Goliath-XRecompensele Clasamentului Black Light
  Tehnologie nouă: AAER – Rezerve de urgență anti-AI

  Tehnologia Rezerve de urgență anti-AI: AAER

  Nivelul de puncte HP al navei tale nu va scădea sub 1 timp de 10 secunde, dacă daunele primite sunt provocate de către NPC-uri. Această tehnologie are un timp de încărcare de 30 de minute, înainte de a o putea folosi din nou. Acest articol va fi disponibil numai în timpul evenimentului însoțitor ca recompensă de event sau în secțiunea de plată.


  Module instabile noi (numai în eveniment)
  În timpul evenimentului care însoțește lansarea noii Porți Black Light Etern, vor fi disponibile module instabile speciale prin intermediul permisului de bătălie și a recompenselor din clasamente. Aceste module instabile garantează că o navă aleasă la întâmplare va primi cu siguranță un modificator de 10% atașat. De asemenea, există o șansă mai mare decât de obicei ca să fie aleasă seria de nave Orcus sau Centurion!
  Prezentare generală a seriilor de modulele instabile din event:

  NumeDescriere
  DMG-XT10Un modul instabil din seria XT10 care asigură o creștere de cel puțin 10% a modificatorilor de daune pentru anumite nave, cu șanse mai mari de a afecta seria Orcus și Centurion.
  HP-XT10Un modul instabil din seria XT10 care asigură o creștere de cel puțin 10% a punctelor HP pentru anumite nave, cu șanse mai mari de a afecta seria Orcus și Centurion.
  SHD-XT10Un modul instabil din seria XT10 care asigură o creștere de cel puțin 10% a scuturilor pentru anumite nave, cu șanse mai mari de a afecta seria Orcus și Centurion.
  SPC-XT10Un modul instabil din seria XT10 care asigură o creștere de cel puțin 10% a șansei de lovire a laserelor, a șansei de lovire a rachetelor, a eschivării, vitezei sau penetrării scutului pentru anumite nave, cu șanse mai mari de a afecta seria Orcus și Centurion.
  Titluri noi
  TitluDescriere
  Gardian eternFii în primii 5 în Clasamentul Black Light 1
  Provocator eternFii în primii 5 în Clasamentul Black Light 2
  Sfidător eternFii în primii 5 în Clasamentul Black Light 3
  Clasament Black Light
  Va exista un clasament live afișat în fereastra evenimentului client cu jucătorii care sunt cei mai avansați în Poarta Galactică Black Light Etern.
  Odată ce intri în Poarta Galactică Black Light Etern, vei participa automat în Clasamentul Black Light. Cel mai mare val finalizat va fi înregistrat în panourile de clasament. Dacă există jucători care au finalizat același număr de valuri, poziția superioară va fi stabilită în funcție de care jucător a ajuns primul la acel număr.
  În timpul evenimentului, există 3 seturi diferite de recompense pe care le puteți obține în Clasamentul Black Light:

  Setul 1
  Setul 2
  Setul 3
  Clasament
  Recompense
  Locul 1Titlu: Gardian etern
  750.000 x uridium
  2 săptămâni premium
  1 x design de P.E.T. Dusklight Sentinel
  75.000 x Seprom
  30.000 x A-BL
  3 x DMG-XT10
  3 x HP-XT10
  3 x SHD-XT10
  3 x SPC-XT10
  Locul 2Titlu: Gardian etern
  500.000 x uridium
  1 x design de P.E.T. Dusklight Sentinel
  50.000 x Seprom
  20.000 x A-BL
  2 x DMG-XT10
  2 x HP-XT10
  2 x SHD-XT10
  2 x SPC-XT10
  Locul 3Titlu: Gardian etern
  300.000 Uridium
  1 x design de P.E.T. Dusklight Sentinel
  40.000 x Seprom
  15.000 x A-BL
  2 x DMG-XT10
  2 x HP-XT10
  2 x SHD-XT10
  2 x SPC-XT10
  Al 4-lea și al 5-leaTitlu: Gardian etern
  200.000 x uridium
  1 x design de P.E.T. Dusklight Sentinel
  35.000 x Seprom
  15.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  1 x HP-XT10
  1 x SHD-XT10
  1 x SPC-XT10
  Locurile 6 - 1075.000 x uridium
  1 x design de P.E.T. Dusklight Sentinel
  30.000 x Seprom
  12.500 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  Locurile 11 - 2550.000 x uridium
  30.000 x Seprom
  10.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  Locurile 26 - 5035.000 x uridium
  20.000 x Seprom
  8.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  Locurile 51 - 10025.000 x uridium
  20.000 x Seprom
  5.000 x A-BL
  Recompense
  Titlu: Provocator etern
  750.000 x uridium
  2 săptămâni premium
  1 x design de P.E.T. Dusklight Goliath-X
  75.000 x Seprom
  30.000 x A-BL
  3 x DMG-XT10
  3 x HP-XT10
  3 x SHD-XT10
  3 x SPC-XT10
  Titlu: Provocator etern
  500.000 x uridium
  1 x design de P.E.T. Dusklight Goliath-X
  50.000 x Seprom
  20.000 x A-BL
  2 x DMG-XT10
  2 x HP-XT10
  2 x SHD-XT10
  2 x SPC-XT10
  Titlu: Provocator etern
  300.000 Uridium
  1 x design de P.E.T. Dusklight Goliath-X
  40.000 x Seprom
  15.000 x A-BL
  2 x DMG-XT10
  2 x HP-XT10
  2 x SHD-XT10
  2 x SPC-XT10
  Titlu: Provocator etern
  200.000 x uridium
  1 x design de P.E.T. Dusklight Goliath-X
  35.000 x Seprom
  15.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  1 x HP-XT10
  1 x SHD-XT10
  1 x SPC-XT10
  75.000 x uridium
  1 x design de P.E.T. Dusklight Goliath-X
  30.000 x Seprom
  12.500 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  50.000 x uridium
  30.000 x Seprom
  10.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  35.000 x uridium
  20.000 x Seprom
  8.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  25.000 x uridium
  20.000 x Seprom
  5.000 x A-BL
  Recompense
  Titlu: Sfidător etern
  750.000 x uridium
  2 săptămâni premium
  1 x design de P.E.T. Dusklight Cyborg
  75.000 x Seprom
  30.000 x A-BL
  3 x DMG-XT10
  3 x HP-XT10
  3 x SHD-XT10
  3 x SPC-XT10
  Titlu: Sfidător etern
  500.000 x uridium
  1 x design de P.E.T. Dusklight Cyborg
  50.000 x Seprom
  20.000 x A-BL
  2 x DMG-XT10
  2 x HP-XT10
  2 x SHD-XT10
  2 x SPC-XT10
  Titlu: Sfidător etern
  300.000 Uridium
  1 x design de P.E.T. Dusklight Cyborg
  40.000 x Seprom
  15.000 x A-BL
  2 x DMG-XT10
  2 x HP-XT10
  2 x SHD-XT10
  2 x SPC-XT10
  Titlu: Sfidător etern
  200.000 x uridium
  1 x design de P.E.T. Dusklight Cyborg
  35.000 x Seprom
  15.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  1 x HP-XT10
  1 x SHD-XT10
  1 x SPC-XT10
  75.000 x uridium
  1 x design de P.E.T. Dusklight Cyborg
  30.000 x Seprom
  12.500 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  50.000 x uridium
  30.000 x Seprom
  10.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  35.000 x uridium
  20.000 x Seprom
  8.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  25.000 x uridium
  20.000 x Seprom
  5.000 x A-BL
   
  liberalul13 apreciază asta.
 2. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Darkorbit

  Info: Cantitatea de uridium obținută din noul portal galactic Black Light Etern ca și recompensă dispune de o limită maximă. Acest lucru înseamnă că, odată atinsă această limită, uridiumul nu va mai continua să facă parte din recompensele ulterioare. Toate celelalte itemuri vor continua însă să fie acordate în mod normal.
   
 3. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Darkorbit

  Clasamente Black Light Etern - sistem de recompense
  • Toți jucătorii participă automat la clasamentele Black Light odată ce au intrat în portalul galactic Black Light Etern;
  • Cel mai avansat val încheiat cu succes este luat în considerare în panourile de clasament;
  • Pentru calcularea recompenselor primite, următoarele aspecte sunt importante:
   • Vei primi recompensa care este afișată pentru valul pe care l-ai finalizat înainte de a fi distrus (și nu toate recompensele valurilor prin care ai trecut înainte). Aceasta înseamnă: dacă ai finalizat valul 50 și vei "muri" în valul 51, vei primi recompensele destinate valului 50.
  • Vei primi recompense de clasare numai pe baza performanței tale de până la sfârșitul setului de rulare a evenimentului de clasare (există 3 seturi diferite cu intervale de timp diferite);
  • Nu vei vedea datele cursei tale curente în fereastra de clasare de pe harta spațială până când aceasta nu se termină și începe o nouă rulare;
  • Important: Când un set de clasare este terminat, va trebui să închei cursa care a fost începută în timpul evenimentului de clasament anterior pentru a fi eligibil pentru următorul eveniment de clasare.
  Iată, de asemenea, o prezentare detaliată a orelor și a datelor pentru cele 3 seturi diferite de clasare:
  • Set 1
   • Start: 6 noiembrie (ora 00:00)
   • Stop: 13 noiembrie (23:59)
  • Set 2
   • Start: 14 noiembrie (ora 00:00)
   • Stop: 21 noiembrie (ora 23:59)
  • Set 3
   • Start: 22 noiembrie (ora 00:00)
   • Stop: 29 noiembrie (23:59)
   
 4. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Darkorbit

  Clasament Black Light Etern
  Septembrie 2021


  Eventul Clasament Black Light conține un event de amplificare pentru nave cu 2 seturi de tablouri de clasament cu recompense grozave și titluri noi! Acest event se desfășoară pe toate serverele.  Event de amplificare pentru nave: Febră
  Eventul Febră se va desfășura pe hărțile 4-1, 4-2, 4-3, 4-4 și Black Light eterne.
  Vor exista 2 intervale de timp diferite în desfășurarea eventului de amplificare pentru nave: în timpul fiecărui interval de timp al eventului „Febră”, diferite selecții de nave vor primi un bonus suplimentar.


  Program Febră:
  De luni până vineri: 19:00 - 21:00 LST
  Sâmbătă și duminică: 13:00 - 15:00 și 19:00 - 21:00 LST


  Setul Febră 1: durează de pe 9 septembrie până pe 15 septembrie
  Nave afectate:

  • Diminisher
  • Zephyr
  • Spectrum
  • Sentinel
  • Berserker
  • Mimesis
  Efecte: +25% eschivare / +20% HP / 25% timp de încărcare abilități

  Setul Febră 2: durează de pe 16 septembrie până pe 22 septembrie
  Nave afectate:

  • Goliath
  • Goliath-X
  • Berserker
  • V-Lightning
  • Tartarus
  • Retiarus
  • Solaris
  • Centurion
  Efecte: +25% daune / +10% viteză / 25% timp de încărcare abilități  Titluri noi

  TitluDescriere
  Overlord eternFii în primii 5 în Clasamentul Black Light 1
  Cavaler eternFii în primii 5 în Clasamentul Black Light 2


  Clasament Black Light
  Va exista un clasament live afișat în fereastra evenimentului client cu jucătorii care sunt cei mai avansați în Poarta Galactică Black Light Etern.

  Odată ce intri în Poarta Galactică Black Light Etern, vei participa automat în Clasamentul Black Light. Cel mai mare val finalizat va fi înregistrat în panourile de clasament. Dacă există jucători care au finalizat același număr de valuri, poziția superioară va fi stabilită în funcție de care jucător a ajuns primul la acel număr.

  În timpul eventului, există 2 seturi diferite de recompense pe care le puteți obține în Clasamentul Black Light:


  ClasamentRecompense Setul 1Recompense Setul 2
  Locul 1Titlu: Overlord etern
  750.000 x uridium
  2 săptămâni Premium
  75.000 x Seprom
  30.000 x A-BL
  3 x DMG-XT10
  3 x HP-XT10
  3 x SHD-XT10
  3 x SPC-XT10
  Titlu: Cavaler etern
  750.000 x uridium
  2 săptămâni Premium
  75.000 x Seprom
  30.000 x A-BL
  3 x DMG-XT10
  3 x HP-XT10
  3 x SHD-XT10
  3 x SPC-XT10
  Locul 2Titlu: Overlord etern
  500.000 x uridium
  50.000 x Seprom
  20.000 x A-BL
  2 x DMG-XT10
  2 x HP-XT10
  2 x SHD-XT10
  2 x SPC-XT10
  Titlu: Cavaler etern
  500.000 x uridium
  50.000 x Seprom
  20.000 x A-BL
  2 x DMG-XT10
  2 x HP-XT10
  2 x SHD-XT10
  2 x SPC-XT10
  Locul 3Titlu: Overlord etern
  300.000 Uridium
  40.000 x Seprom
  15.000 x A-BL
  2 x DMG-XT10
  2 x HP-XT10
  2 x SHD-XT10
  2 x SPC-XT10
  Titlu: Cavaler etern
  300.000 Uridium
  40.000 x Seprom
  15.000 x A-BL
  2 x DMG-XT10
  2 x HP-XT10
  2 x SHD-XT10
  2 x SPC-XT10
  Al 4-lea și al 5-leaTitlu: Overlord etern
  200.000 x uridium
  35.000 x Seprom
  15.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  1 x HP-XT10
  1 x SHD-XT10
  1 x SPC-XT10
  Titlu: Cavaler etern
  200.000 x uridium
  35.000 x Seprom
  15.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  1 x HP-XT10
  1 x SHD-XT10
  1 x SPC-XT10
  Locurile 6 - 1075.000 x uridium
  30.000 x Seprom
  12.500 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  75.000 x uridium
  30.000 x Seprom
  12.500 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  Locurile 11 - 2550.000 x uridium
  30.000 x Seprom
  10.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  75.000 x uridium
  30.000 x Seprom
  12.500 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  Locurile 26 - 5035.000 x uridium
  20.000 x Seprom
  8.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  50.000 x uridium
  30.000 x Seprom
  10.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  Locurile 51 - 10025.000 x uridium
  20.000 x Seprom
  5.000 x A-BL
  25.000 x uridium
  20.000 x Seprom
  5.000 x A-BL
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.