Suport [FAQ] Conflict galactic & Clasamente Black Light

Discuție în 'FAQ eventuri' creată de Hyperionᅟ, 12 Apr 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Hyperionᅟ

  Hyperionᅟ S-Moderator Team Darkorbit

  Întrebări frecvente despre Conflict galactic – 04-2023

  Modificări față de ediția anterioară

  Au fost implementate unele modificări în eveniment, în baza feedbackului pe care l-am primit de la comunitate:
  • Ultima dată, jucătorii au raportat că pierderea punctelor de reputație pare nedreaptă. Astfel, a fost modificată metoda de calculare a reputației.
  • Din feedbackul primit reiese că jucătorii au tendința să genereze tabere și astfel am trecut la o metodă aleatorie de generare la intrarea pe hărțile din Conflictul galactic.
  • La fiecare 30 de minute, jucătorii vor fi regenerați, iar pozițiile acestora vor fi amestecate pe hărțile din Conflictul galactic.
  • Reintroducerea navei Orcus pentru schimbul Cheie de Permis de bătălie.
  • Recompensele Permis de bătălie au fost reîmprospătate.
  • Au fost adăugate nave noi.
  • Din feedbackul primit reiese că misiunile „Distruge jucătorul” sunt prea greu de obținut. Dificultatea misiunii „Distruge jucătorul” a fost redusă.
  • Profită de amplificatoarele Febrei de pe hărțile din Conflictul galactic pentru anumite nave!
  • Dar asta nu e tot! De asemenea, au fost adăugate câteva mecanisme noi în eveniment:
  • Lăzile de flux noi și Lăzile de împotmolire noi pot fi găsite pe hărțile din Conflict galactic care oferă efecte pozitive la viteză pentru tine sau efecte negative pentru ceilalți.
  Informații generale

  Este momentul unei bătălii PvP finale! Luptă și învinge pentru a câștiga Reputație, a urca în clasament și a obține recompense în timpul evenimentului Conflict galactic.

  La începutul evenimentului, toți jucătorii încep cu un scor al reputației de 500. Oricând câștigi sau pierzi în luptele PVP, reputația ta va fi afectată. Obiectivul tău constă în obținerea celui mai mare scor de reputație de pe serverul tău! Dar ține cont, câștigând împotriva aceluiași jucător în mod repetat într-un interval scurt de timp va duce la câștiguri mai mici ale punctelor de reputație.

  Beneficiază de noul bonus de reputație acordat pentru primele 10 distrugeri ale jucătorului unic dintr-o zi!

  Există mai multe puncte cheie ale reputației: dacă le atingi pentru prima dată, obții o dată un pachet de recompense. Recompensele pentru eveniment se vor acorda în funcție de cel mai mare scor final al jucătorilor la sfârșitul evenimentului.

  Profită de diferitele efecte ale febrei în timpul intervalelor orare selectate în fiecare zi! Bucură-te de amplificatoarele pentru nave și reparațiile gratuite la baza ta sau la poarta cea mai apropiată dacă nava ta este distrusă pe hărțile din Conflict galactic.

  Colectează Cheile de Permis de bătălie Conflict galactic pe care le poți schimba în recompensele tale preferate!


  Te rugăm să reții:
  De această dată, evenimentul Conflict galactic va avea loc și pe serverul PvE, chiar dacă este un eveniment PVP. Iată cum funcționează:
  • Dacă joci pe serverul PvE, vei putea intra și pe hărțile din Conflict galactic.
  • Hărțile din Conflict galactic sunt alcătuite numai din 4-1, 4-2, 4-3 și 4-4.
  • Harta 4-5 nu este inclusă!
  Dacă intri pe o hartă Conflict galactic prin portal sau folosind CPU de salt, ești generat aleatoriu pe hartă. Zona de generare nu se va afla în zona radioactivă.

  Dacă intri pe o hartă Conflict galactic din altă hartă Conflict galactic, vei fi generat aleatoriu pe hartă. Dacă ieși din harta Conflict galactic, vei reveni la poziția porții ca de obicei.

  Reapariția pe loc după deces va funcționa ca de obicei (nu vei fi amestecat).

  Fiecare jucător va fi regenerat și amestecat la fiecare 30 de minute! Această amestecare va avea loc pe toate hărțile Conflict galactic (4-1 până la 4-4) și pentru toți jucătorii de pe harta Conflict galactic. Această amestecare îți va modifica aleatoriu poziția pe harta pe care te afli.
  Protecția PvP va fi activată timp de 5 secunde după ce ești amestecat.

  Poți vedea timpul rămas până la următoarea amestecare în fila ferestrei de event Conflict galactic.
  [​IMG]
  Pe hărțile Conflict galactic, o numărătoare inversă va apărea în partea de sus a ecranului și în Jurnal atunci când urmează să aibă loc curând o amestecare.


  Protecție PvP

  Pentru a evita distrugerile generate, Protecția PvP a fost adaptată puțin: protecția PvP va fi activată timp de 5 secunde după generarea pe o hartă Conflict galactic sau atunci când ești amestecat.

  Dacă pleci și intri pe o hartă Conflict galactic sau tragi într-un alt jucător timp de 5 secunde, protecția PvP va fi eliminată!


  Dacă ai murit de 3 ori la rând în 60 de minute în interiorul unei hărți din Conflict galactic, protecția PvP va fi activată timp de 60 de minute. Dacă ai protecție PvP, mori și ești regenerat în interiorul unei hărți din Conflict galactic, protecția PvP va continua. Această protecție PvP nu se va aplica dacă mori pe hărțile Conflict non-galactic!

  Te rugăm să ai în vedere faptul că doar jucătorii aflați la nivelul 17 și mai mic pot obține o protecție PvP. Atunci când te afli sub protecție PvP, nu poți fi atacat de alți jucători decât dacă ataci tu pe cineva mai întâi sau dacă accesezi din nou o hartă din Conflict galactic.


  Te rugăm să reții: Jucătorii sub nivelul 6 nu pot pierde sau câștiga reputație, dar vor contribui în continuare la raportul celorlalți de Reputație per distrugere.

  Protecția PvP este eliminată numai dacă:
  • Durata PvP s-a încheiat
  • Dacă ieși de pe o hartă din Conflict galactic și mergi pe o hartă din Conflict non-galactic
  • Tragi în alți jucători
  Sistem de reputație

  La debutul evenimentului, toți jucătorii încep cu un scor al reputației de 500. Ori de câte ori câștigi sau pierzi în bătăliile PVP, reputația ta va fi afectată. Obiectivul tău este să obții cel mai mare scor de reputație de pe serverul tău! Poziția în clasamentul Reputație va rămâne sub numele jucătorului în timpul evenimentului, pe toate hărțile.

  Numai jucătorii cu nivelul 6 sau mai mare pot câștiga/pierde reputație. Dacă distrugi sau ești distrus de alți jucători sub nivelul 6, acest lucru nu îți afectează punctele de reputație. Reține însă că distrugerea jucătorilor care au sub nivelul 6, îți va afecta numărul de distrugeri și prin urmare îți va afecta reputația per puncte de distrugere. Jucătorii care au sub nivelul 6 pot în continuare să finalizeze obiectivele în evenimentul Conflict galactic.

  Reputația poate fi mărită/scăzută doar în timp ce lupți pe hărțile din Conflict galactic: 4-1, 4-2, 4-3 și 4-4. Dacă un adversar a împușcat jucătorul și a părăsit Harta Conflict galactic, este posibil ca oponentul să obțină reputație dacă jucătorul a murit pe Harta Conflict galactic.

  Cu cât este mai mică diferența de reputație dintre tine și oponentul tău, cu atât câștigi mai multă reputație! Dacă diferența de reputație este prea mare, este posibil să nu câștigi puncte. Câștigul de reputație depinde de asemenea de cantitatea de daune provocate asupra oponentului pierzător. Dacă provoci prea puține daune este posibil să nu câștigi reputație deloc.

  Reputația va fi calculată astfel:

  • ⦁ Dacă jucătorul care a provocat daune provoacă mai puțin de 15% din totalul daunelor, acesta nu primește puncte.
  • ⦁ Diferența de reputație dintre atacatorul cu cea mai mare reputație și reputația jucătorului care pierde determină:
  ⦁ Punctele pierdute pentru jucătorul care pierde.
  ⦁ Fondul total de puncte de reputație care pot fi câștigate pentru toți atacatorii.
  ⦁ În cazul în care atacatorul cu cea mai mare reputație nu a provocat minim 15% daune, va fi utilizat următorul jucător eligibil cu cea mai mare reputație.

  • Fondul total de puncte de reputație:
  • Punctele obținute per atacator vor fi împărțite pe baza contribuției acestuia la daune.
  • Un exemplu cu oponenți multipli:
   • Atacatorul A (reputație = 1000) provoacă 50% daune jucătorului E
   • Atacatorul B (reputație = 900) provoacă 20% daune jucătorului E
   • Atacatorul C (reputație = 800) provoacă 20% daune jucătorului E
   • Atacatorul D (reputație = 700) provoacă 10% daune jucătorului E (neeligibil)
   • Jucătorul pierzător E (reputație = 600)
   • Punctajul total obținut pentru A, B, C și D este determinat în funcție de diferența de reputație dintre A și E (600 - 1000 = -400; Fond punctaj total = 60 de puncte.
   • Cele 60 de puncte obținute vor fi împărțite între fiecare atacator în funcție de daunele provocate.
   • Reține că dacă această diferență de reputație este prea mare, este posibil ca punctajul total obținut să fie 0 pentru toți atacatorii (și îți va afecta în continuare poziția reputației per distrugere!)
  • Acum, punctele eventuale obținute/pierdute vor fi:
   • Atacatorul A obține 60 * 50% = 30 de puncte.
   • Atacatorul B obține 60 * 20% = 12 puncte.
   • Atacatorul C obține 60 * 20% = 12 puncte.
   • Atacatorul D obține 0 puncte din cauza neeligibilității.
   • Jucătorul E pierzător pierde 60 de puncte.
  Reține că numerele menționate mai sus sunt doar exemple pentru a explica sistemul și nu reflectă reputația reală acordată.

  Ţintirea aceluiași jucător în mod repetat reduce reputația câștigată de fiecare dată când câștigi. Numărul de câștiguri împotriva aceluiași jucător într-o zi va fi urmărit și adăugat la calculul punctelor de reputație.

  Intervalul de timp este resetat la 00:00 LST în fiecare zi.

  De exemplu:

  • Jucătorul A îl distruge în întregime pe cont propriu pe Jucătorul B într-o luptă PVP în ziua 1 (00:01)
   • Valoarea „Câștiguri consecutive ale câștigătorului” a Jucătorului A împotriva Jucătorului B este egală cu 1
   • Jucătorul A câștigă întreaga reputație câștigată prin distrugerea Jucătorului B
  • În următoarea oră, Jucătorul A îl distruge din nou pe Jucătorul B
   • Valoarea „Câștiguri consecutive ale câștigătorului” a Jucătorului A împotriva Jucătorului B este egală cu 2
   • Jucătorul A câștigă doar jumătate din reputația câștigată prin distrugerea Jucătorului B din nou
  • Jucătorul A îl distruge în întregime pe cont propriu pe Jucătorul B într-o luptă PVP în ziua 2 (00:01)
   • Valoarea „Câștiguri consecutive ale câștigătorului” a Jucătorului A împotriva Jucătorului B este resetată și este din nou egală cu 1
   • Jucătorul A câștigă întreaga reputație câștigată prin distrugerea Jucătorului B
  Rezumat:
  • Câștigând împotriva aceluiași jucător în mod repetat într-un interval scurt de timp va duce la câștiguri mai mici ale punctelor de reputație.
  • Cu cât există mai mulți oponenți care țintesc același jucător, cu atât vor fi obținute mai puține puncte pentru fiecare atacator.
  Bonus reputație

  Pentru primele 10 distrugeri ale jucătorului unic dintr-o zi, reputația este crescută:
  • Acest lucru afectează doar câștigul final al jucătorului. Nu afectează suma pierderii de la adversar.
  • Lista jucătorilor unici distruși împreună cu bonusurile vor fi resetate la 00:00 LST în fiecare zi.
  • Câștigul de reputație este de 1,5x.
  Puncte cheie pentru reputație
  Poți obține recompensele de mai jos ori de câte ori atingi un anumit punct cheie pentru reputație pentru prima dată.

  Punct cheie pentru reputațieRecompensă
  7502.000 x UCB-100
  100 x SR-5
  1.0003.000 x UCB-100
  200 x SR-5
  500 x IDB-125
  1.2503.000 x UCB-100
  300 x SR-5
  1.000 x IDB-125
  1.5005.000 x UCB-100
  500 x SR-5
  2.000 x IDB-125
  Fiecare mărire de 250 de după2.000 x UCB-100
  100 x SR-5
  1.000 x IDB-125

  Febră

  Profită de diferitele efecte ale febrei în timpul intervalelor orare selectate în fiecare zi! Bucură-te de amplificatoarele pentru nave și reparațiile gratuite la baza ta sau la poarta cea mai apropiată dacă nava ta este distrusă pe hărțile din Conflict galactic.

  „Febra” are loc la următoarele ore (toate LST) numai pe hărțile din Conflict galactic:

  • De luni până vineri: între 19:00 și 21:00 în fiecare zi (2 ore)
  • Sâmbătă și duminică: între 13:00 - 15:00 (2 ore) și 19:00 - 21:00 (2 ore)
  Dacă nava este distrusă pe hărțile din Conflict galactic, aceasta poate fi reparată gratuit în Baza proprie sau la cea mai apropiată poartă.

  În timpul fiecărui interval de timp de Febră, tipurilor de nave selectate li se vor aplica efecte pozitive speciale:

  Setul 1: se desfășoară de pe 13 aprilie până pe 19 aprilie

  ZiOrăNave afectateEfecte
  Luni19:00 - 21:00 LSTDiminisher
  Orcus
  Spectrum
  Berserker
  Mimesis
  Tempest
  Cyborg
  Spearhead Plus
  +25 % eschivare
  +15% viteză
  -25 % timp de încărcare abilități
  Marți19:00 - 21:00 LST
  Miercuri19:00 - 21:00 LST
  Joi19:00 - 21:00 LST
  Vineri19:00 - 21:00 LST
  Sâmbătă13:00 - 15:00 LST
  19:00 - 21:00 LST
  Duminică13:00 - 15:00 LST
  19:00 - 21:00 LST
  Setul 2: se desfășoară de pe 20 aprilie până pe 26 aprilie

  ZiOrăNave afectateEfecte
  Luni19:00 - 21:00 LSTGoliath
  Orcus
  Berserker
  Tartarus
  Spearhead Plus
  Tempest
  Cyborg
  Centurion
  +25 % daune
  +15% viteză
  -25 % timp de încărcare abilități
  Marți19:00 - 21:00 LST
  Miercuri19:00 - 21:00 LST
  Joi19:00 - 21:00 LST
  Vineri19:00 - 21:00 LST
  Sâmbătă13:00 - 15:00 LST
  19:00 - 21:00 LST
  Duminică13:00 - 15:00 LST
  19:00 - 21:00 LST

  Chei de Permis de bătălie pentru Conflict galactic


  Pe lângă recompensele câștigate direct din obiectivul Permis de bătălie, poți câștiga Chei de Permis de bătălie (BPK) pe care le poți folosi pentru a le schimba cu recompense la alegere din noua fereastră Schimb de recompense din Permis de bătălie.

  Prezentare generală a articolelor care pot fi schimbate:

  ArticoleChei de Permis de bătălie necesareLimită de schimb
  Design de navă Arios Orcus251
  Design de navă Neikos Orcus251
  DMG-XT10203
  SPC-XT10203
  HP-XT10203
  SHD-XT10203
  DMG-ZPVP02105
  SPC-ZPVP02105
  HP-ZPVP02105
  SHD-ZPVP02105
  Urmă arzătoare38
  Armă nucleară NPC38
  Rezerve de urgență anti-AI38
  Nava Orcus301
  N.O.V.A.85
  3.000 x CC-C25
  75 x SP-100X110
  25 x IAC510
  15 x ulei Indoctrine510
  50 x ABR110
  125 x energie extra15
  4 x Cheie pradă110
  3.000 x RSB-75110
  4.500 x UCB-100110
  2.000 x PLT-3030110
  3.000 x PLT-202115
  500 x UBR-100110
  500 x HSTRM-01110
  25 x DCR-250110
  50 x SR-5210
  25 x Scrap110
  150 x Bifenon110
  100 x Tetrathrin110
  75 x Kyhalon110
  1.000 x Seprom110
  45 x logfiles110
  1.000 x combustibil pentru PET110
  150 x Polychromium15
  150 x Rinusk110
  5 x cristale schismatice115
  125 x cipuri evocation110

  Cutii de pradă cu Permis de bătălie

  Cu cheile de Permis de bătălie, poți de asemenea să deschizi cutiile de pradă cu Permis de bătălie care vor fi disponibile pe perioada evenimentului Vor apărea pe hărțile X-2 până la X-8, pe Hărțile de bătălie și Hărțile piraților. Atunci când se deschid cutiile cu Permis de bătălie, procesul poate dura câteva secunde pentru a preveni clicuri accidentale.

  Din aceste cutii poți obține o mulțime de articole valoroase:

  ArticoleȘansă
  1x DMG-ZPVP020,50 %
  1x SHD-ZPVP020,50 %
  1x SPC-ZPVP020,50 %
  1x HP-ZPVP020,50 %
  1 x DMG-ZPVP1,00 %
  1 x SPC-ZPVP1,00 %
  1 x HP-ZPVP1,00 %
  1 x SHD-ZPVP1,00 %
  50 x energie extra18,00%
  5 x log disk18,00%
  5 x Cheie pradă18,00%
  800 x A-BL15,00%
  100 x fragment etern9,00%
  50 x Scrap8,00%
  2.000x SAB-506,00%
  1x Design de navă Arios Orcus0,50 %
  1x Design de navă Neikos Orcus0,50 %
  100 x combustibil pentru PET1,00 %

  Designuri de navă noi

  Vor exista 2 noi designuri de navă pentru nava „Goliath Plus” care vor fi incluse în eveniment:
  • Goliath Plus Neikos (disponibil ca recompensă în poziția de Reputație)
  • Goliath Plus Arios (disponibil ca recompensă în poziția de Reputație per distrugere)
  Lăzi noi: Ladă de flux și Ladă de împotmolire

  Ladă de flux – Lăzi galbene luminoase, fosforescente, care conțin explozii de energie care pot fi valorificate în siguranță pentru o scurtă durată de timp.

  Lada de flux crește viteza navei tale cu 10% pentru o scurtă perioadă de timp. Poți colecta Lada de flux făcând clic pe ea, iar aceasta îți acordă amplificarea vitezei pentru o scurtă perioadă de timp. Dacă ai deja o Ladă de flux activă care îți amplifică viteza, aceasta nu poate fi preluată.


  upload_2023-4-12_18-12-15.png

  Reține: Această amplificare a vitezei nu îți poate mări viteza totală peste pragul de 750! Dacă observi că viteza ta crește peste pragul de 750, cel mai probabil ai minereul Promerium (care oferă o amplificare a vitezei de 20%) activ, iar acesta poate depăși pragul de 750!

  Ladă de împotmolire – lăzi roșii luminoase, fosforescente, care conțin explozii de energie dăunătoare care poate provoca destul de mult haos atunci când urmăritorii tăi sunt aproape pe urmele tale.

  Lada de împotmolire reduce instantaneu cu 20% viteza navelor inamice din apropiere, pentru o perioadă scurtă de timp. O poți prelua și toți jucătorii de pe o anumită rază din apropierea ta au viteza instantaneu redusă (nu sunt afectați membrii echipei).


  [​IMG]

  Informații generale

  Efectele ambelor lăzi pot fi stivuite împreună. Însă același efect negativ nu va fi stivuit dacă ai deja un efect pozitiv/negativ activ. Cu toate acestea, cronometrul se va reseta, iar efectul va fi prelungit.
  • Jucătorii cu protecție PvP pot să preia aceste lăzi și să obțină efectele pozitive sau negative.
  • Jefuitorul automat P.E.T. nu poate prelua aceste lăzi.
  • Duplicatorul de cutii nu afectează efectele lăzii.
  • Efectul pozitiv de viteză al Lăzii de flux se aplică numai pentru nava ta. Nu se aplică aceleiași părți/facțiuni sau membrilor clanului.
  • Efectul negativ de viteză al Lăzii de împotmolire se pot aplica altor nave din aceeași facțiune/același clan.
  • Efectele pozitive și efectele negative se aplică numai navelor și nu se aplică P.E.T-ului tău sau P.E.T-ului oponenților.
  Module instabile noi: seria ZPVP02

  Următoarele module sunt oferite ca recompense pentru chei de Permis de bătălie și în cutiile de pradă Permis de bătălie.
  Prezentare generală a seriilor de modulele instabile din event:

  NumeDescriere
  DMG-ZPVP02Un modul instabil din seria ZPVP02 care asigură o creștere de cel puțin 5% a modificatorilor de daune pentru anumite nave, cu șanse mai mari de a afecta navele Spearhead Plus, Tempest și Cyborg.
  HP- ZPVP02Un modul instabil din seria ZPVP02 care asigură o creștere de cel puțin 5% a HP pentru anumite nave, cu șanse mai mari de a afecta navele Spearhead Plus, Tempest și Cyborg.
  SHD- ZPVP02Un modul instabil din seria ZPVP02 care asigură o creștere de cel puțin 5% a scuturilor pentru anumite nave, cu șanse mai mari de a afecta navele Spearhead Plus, Tempest și Cyborg.
  SPC- ZPVP02Un modul instabil din seria ZPVP02 care asigură o creștere de cel puțin 5% a șansei de lovire a laserelor, a șansei de lovire a rachetelor, a eschivării, vitezei sau penetrării scutului pentru anumite nave, cu șanse mai mari de a afecta navele Spearhead Plus, Tempest și Cyborg.

  ModulClasăModificatorNavă
  HP-ZPVP02HPMin 5-10%, șansă mică de 25-32%Defcom, Liberator, Piranha, Nostromo, Vengeance, Bigboy, Goliath, Citadel, Aegis, Spearhead, V-Adept, V-Corsair, V-Lightning, G-Enforcer, V-Revenge, G-Bastion, V-Avenger, G-Veteran, G-Exalted, Solace, Diminisher, Spectrum, Sentinel, Venom, G-Ignite, G-Kick, G-Referee, G-Goal, Pusat, G-Surgeon, G-Saturn, G-Centaur, BB-Solemn, S-Veteran, A-Veteran, C-Veteran, S-Elite, A-Elite, C-Elite, G-Vanquisher, G-Sovereign, G-Peacemaker, N-Diplomat, N-Envoy, N-Ambassador, G-Champion, Tartarus, Mimesis, Goliath-X, Yamato Ronin, Defcom Raven, Cyborg, Hammerclaw, Centurion, Hecate, Disruptor, Berserker, Zephyr, Solaris, Keres, Retiarus, Orcus, Holo, Goliath Plus, Citadel Plus, Liberator Plus, Solace Plus, Solaris Plus, Pusat Plus, Hecate Plus, Hammerclaw Plus, Spearhead Plus, Tempest, Tartarus Plus
  DMG-ZPVP02În funcție de dauneMin 5-10%, șansă mică de 16-24%Defcom, Liberator, Vengeance, Bigboy, Goliath, Citadel, Aegis, Spearhead, V-Adept, V-Corsair, V-Lightning, G-Enforcer, V-Revenge, G-Bastion, V-Avenger, G-Veteran, G-Exalted, Solace, Diminisher, Spectrum, Sentinel, Venom, G-Ignite, G-Kick, G-Referee, G-Goal, Pusat, G-Surgeon, G-Saturn, G-Centaur, BB-Solemn, S-Veteran, A-Veteran, C-Veteran, S-Elite, A-Elite, C-Elite, G-Vanquisher, G-Sovereign, G-Peacemaker, N-Diplomat, N-Envoy, N-Ambassador, G-Champion, Tartarus, Mimesis, Goliath-X, Yamato Ronin, Defcom Raven, Cyborg, Hammerclaw, Centurion, Hecate, Disruptor, Berserker, Zephyr, Solaris, Keres, Retiarus, Orcus, Holo, Goliath Plus, Citadel Plus, Liberator Plus, Solace Plus, Solaris Plus, Pusat Plus, Hecate Plus, Hammerclaw Plus, Spearhead Plus, Tempest, Tartarus Plus
  SHD- ZPVP02ScutMin 5-10%, șansă mică de 16-24%Defcom, Liberator, Piranha, Nostromo, Vengeance, Bigboy, Goliath, Citadel, Aegis, Spearhead, V-Adept, V-Corsair, V-Lightning, G-Enforcer, V-Revenge, G-Bastion, V-Avenger, G-Veteran, G-Exalted, Solace, Diminisher, Spectrum, Sentinel, Venom, G-Ignite, G-Kick, G-Referee, G-Goal, Pusat, G-Surgeon, G-Saturn, G-Centaur, BB-Solemn, S-Veteran, A-Veteran, C-Veteran, S-Elite, A-Elite, C-Elite, G-Vanquisher, G-Sovereign, G-Peacemaker, N-Diplomat, N-Envoy, N-Ambassador, G-Champion, Tartarus, Mimesis, Goliath-X, Yamato Ronin, Defcom Raven, Cyborg, Hammerclaw, Centurion, Hecate, Disruptor, Berserker, Zephyr, Solaris, Keres, Retiarus, Orcus, Holo, Goliath Plus, Citadel Plus, Liberator Plus, Solace Plus, Solaris Plus, Pusat Plus, Hecate Plus, Hammerclaw Plus, Spearhead Plus, Tempest, Tartarus Plus
  SPC- ZPVP02Caracteristici specialeMin 5-10%, șansă mică de 16-23%Defcom, Liberator, Vengeance, Bigboy, Goliath, Citadel, Aegis, Spearhead, V-Adept, V-Corsair, V-Lightning, G-Enforcer, V-Revenge, G-Bastion, V-Avenger, G-Veteran, G-Exalted, Solace, Diminisher, Spectrum, Sentinel, Venom, G-Ignite, G-Kick, G-Referee, G-Goal, Pusat, G-Surgeon, G-Saturn, G-Centaur, BB-Solemn, S-Veteran, A-Veteran, C-Veteran, S-Elite, A-Elite, C-Elite, G-Vanquisher, G-Sovereign, G-Peacemaker, N-Diplomat, N-Envoy, N-Ambassador, G-Champion, Tartarus, Mimesis, Goliath-X, Yamato Ronin, Defcom Raven, Cyborg, Hammerclaw, Centurion, Hecate, Disruptor, Berserker, Zephyr, Solaris, Keres, Retiarus, Orcus, Holo, Goliath Plus, Citadel Plus, Liberator Plus, Solace Plus, Solaris Plus, Pusat Plus, Hecate Plus, Hammerclaw Plus, Spearhead Plus, Tempest, Tartarus Plus

  Recompense de clasament


  În timpul evenimentului, vor exista două tipuri diferite de clasament: Clasamentul Reputație și Clasamentul Reputație per distrugere.

  Important: pentru a intra în ambele clasamente, este necesar un număr minim de 10 distrugeri PVP.

  Dacă 2 jucători au același scor, poziția lor va fi determinată de următoarele:
  • ⦁ Durata necesară (cine ajunge primul în poziția din clasament?)
   • ⦁ Exemplul 1: dacă jucătorul A înscrie 2000 de puncte primul, iar jucătorul B înscrie 2000 de puncte al doilea, jucătorul A va fi clasat primul, iar jucătorul B al doilea.
   • ⦁ Exemplul 2: dacă jucătorul A înscrie 2000 de puncte primul, iar jucătorul B înscrie 3000 de puncte ulterior, jucătorul B va fi primul, iar jucătorul A va fi al doilea
   • ⦁ Cu toate acestea, dacă jucătorul B pierde 1000 de puncte ulterior și scorul său scade la 2000, asta înseamnă că jucătorul B este a doua persoană care atinge scorul de 2000 de puncte. În acest caz, jucătorul A va fi clasat primul, iar jucătorul B va fi al doilea.
  Detaliile clasamentului pot fi consultate pe pagina web în „Clasamente”. Panourile de clasament se actualizează doar la fiecare 30 de minute.

  Recompense pentru clasamentul Reputație

  Acestea se bazează pe reputația ta de la finalul evenimentului.
  PozițieRecompensă
  1.Titlu nou: Măcelar cosmic

  Design Goliath Plus Neikos
  1.500.000 x Uridium
  3 luni premium
  100.000 x Seprom
  400.000 x UCB-100
  40.000 x RSB-75
  10.000 x IDB-125
  2. Design Goliath Plus Neikos
  800.000 x Uridium
  2 luni premium
  75.000 x Seprom
  300.000 x UCB-100
  30.000 x RSB-75
  7.500 x IDB-125
  3.Design Goliath Plus Neikos
  500.000 x uridium
  2 luni premium
  50.000 x Seprom
  150.000 x UCB-100
  15.000 x RSB-75
  5.000 x IDB-125
  4. – 5.250.000 x Uridium
  1 lună premium
  35.000 x seprom
  100.000 x UCB-100
  10.000 x RSB-75
  2.500 x IDB-125
  6. – 10.75.000 x uridium
  30.000 x Seprom
  75.000 x UCB-100
  9.000 x RSB-75
  1.500 x IDB-125
  11. – 25.50.000 x Uridium
  25.000 x Seprom
  50.000 x UCB-100
  8.000 x RSB-75
  1.000 x IDB-125
  26. – 50.35.000 x uridium
  20.000 x Seprom
  25.000 x UCB-100
  5.000 x RSB-75
  1.000 x IDB-125
  51.-100.25.000 x uridium
  20.000 x Seprom
  20.000 UCB-100
  2.500 x RSB-75
  500 x IDB-125

  Recompense pentru clasamentul Reputație per distrugere


  Acestea se bazează pe [Reputația totală a jucătorilor uciși]/[Numărul total de distrugeri].


  PozițieRecompense
  1.Titlu nou: Asasin onorabil

  Design Goliath Plus Arios
  2 luni premium
  200.000 x UCB-100
  25 x cheie pradă
  100.000 x Uridium
  10.000 x SR-5
  10.000 x IDB-125
  7 zile x DMG-DLB
  7 zile x SHD-DLB
  2. Design Goliath Plus Arios
  1 lună premium
  150.000 x UCB-100
  15 x cheie pradă
  75.000 x uridium
  8.000 x SR-5
  7.500 x IDB-125
  5 zile x DMG-DLB
  5 zile x SHD-DLB
  3.Design Goliath Plus Arios
  135.000 x UCB-100
  10 x cheie pradă
  50.000 x uridium
  5.000 x SR-5
  5.000 x IDB-125
  3 zile x DMG-DLB
  3 zile x SHD-DLB
  4.-10.120.000 x UCB-100
  10 x cheie pradă
  30.000 x Uridium
  4.000 x SR-5
  2.500 x IDB-125
  2 zile x DMG-DLB
  2 zile x SHD-DLB
  11.-30.100.000 x UCB-100
  10 x cheie pradă
  10.000 x Uridium
  2.000 x SR-5
  1.500 x IDB-125
  31.-51.50.000 x UCB-100
  5 x cheie pradă
  5.000 x uridium
  1.000 x SR-5
  1.000 x IDB-125
  51.-100.30.000 x UCB-100
  3 x cheie pradă
  2.000 x Uridium
  500 x SR-5
  500 x IDB-125
   

  Fișiere atașate:

  Sylt*, -pianoman-, styv86 şi o altă persoană apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.