Suport [FAQ] Conflict galactic & Clasamente Black Light

Discuție în 'FAQ eventuri' creată de -pianoman-, 14 Sep 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Darkorbit

  Modificări față de ediția anterioară
  Au fost implementate unele modificări în eveniment, în baza feedbackului pe care l-am primit de la comunitate:
  • Protecția PvP va fi activată timp de 10 secunde după ce ați folosit un CPU avansat de salt pentru a intra în orice hartă a eventului Conflict Galactic (Galactic Strife), spre a preveni uciderea prin spawn;
  • Noi condiții de clasare care împiedică ca mai mulți jucători să fie în același rang;
  • Obiectivele Battle Pass au fost reechilibrate și schimbate:
   • Designul de dronă Hermes a fost adăugat la schimbul de chei Battle Pass, la obiectivele Battle Pass și la cutiile cheilor Battle Pass;
   • Reechilibrarea dificultatii obiectivelor Battle Pass pe baza unor noi recompense;
   • Adăugarea de Salvage Core la schimbul de chei Battle Pass și la obiectivele Battle Pass
  • Noi pachete PvP Booster disponibile în secțiunea de plăți;
  • Noi designuri de nave în recompensele Battle Pass și recompensele de Clasament

  Informații generale
  Este momentul unei bătălii PvP finale! Luptă și învinge pentru a câștiga Reputație, a urca în clasament și a obține recompense în timpul evenimentului Conflict galactic.

  La începutul evenimentului, toți jucătorii încep cu un scor al reputației de 500. Oricând câștigi sau pierzi în luptele PVP, reputația ta va fi afectată. Obiectivul tău constă în obținerea celui mai mare scor de reputație de pe serverul tău! Dar ține cont, câștigând împotriva aceluiași jucător în mod repetat într-un interval scurt de timp va duce la câștiguri mai mici ale punctelor de reputație.

  Beneficiază de noul bonus de reputație acordat pentru primele 10 distrugeri ale jucătorului unic dintr-o zi!

  Există mai multe puncte cheie ale reputației: dacă le atingi pentru prima dată, obții o dată un pachet de recompense. Recompensele pentru eveniment se vor acorda în funcție de cel mai mare scor final al jucătorilor la sfârșitul evenimentului.

  Profită de diferitele efecte ale febrei în timpul intervalelor orare selectate în fiecare zi! Bucură-te de amplificatoarele pentru nave și reparațiile gratuite la baza ta sau la poarta cea mai apropiată dacă nava ta este distrusă pe hărțile din Conflict galactic.

  Colectează Cheile de Permis de bătălie Conflict galactic pe care le poți schimba în recompensele tale preferate!


  Te rugăm să reții:

  De această dată, evenimentul Conflict galactic va avea loc și pe serverul PvE, chiar dacă este un eveniment PVP. Iată cum funcționează:
  • Dacă joci pe serverul PvE, vei putea intra și pe hărțile din Conflict galactic.
  • Hărțile din Conflict galactic sunt alcătuite numai din 4-1, 4-2, 4-3 și 4-4.
  • Harta 4-5 nu este inclusă!

  Protecție PvP

  Pentru a evita uciderea prin spawn, Protecția PvP a fost puțin adaptată: Protecția PvP va fi activată timp de 10 secunde după apariția într-o hartă a eventului Conflict Galactic (Galactic Strife) prin folosirea unui CPU avansat de salt.

  Dacă părăsești harta curentă și intri într-o alta a eventului Conflict Galactic (Galactic Strife) sau împuști alt jucător în timpul celor 10 secunde, protecția PVP va fi eliminată!


  Te rugăm să ai în vedere faptul că doar jucătorii aflați la nivelul 17 și mai mic pot obține o protecție PvP. Atunci când te afli sub protecție PvP, nu poți fi atacat de alți jucători decât dacă ataci tu pe cineva mai întâi sau dacă accesezi din nou o hartă din Conflict galactic.


  Te rugăm să reții: Jucătorii sub nivelul 6 nu pot pierde sau câștiga reputație, dar vor contribui în continuare la raportul celorlalți de Reputație per distrugere.

  Dacă obții o protecție PvP de 60 de minute pentru că ai murit de 3 ori la rând în decurs de 60 de minute în interiorul unei hărți din Conflict galactic, protecția PvP va fi eliminată atunci când ieși din hartă și intri într-o altă hartă din Conflict galactic. Dacă ai murit și ești regenerat pe o hartă din Conflict galactic, protecția PvP va continua. Este eliminată numai atunci când ieși și intri într-o altă hartă din Conflict galactic.

  Protecția PVP va fi eliminată dacă un jucător sub protecție PVP utilizează următoarele articole:

  • Mine precum ACM-01
  • Muniție specială precum EMP-01
  • Tech-uri precum BT-1, ECB-1, Lanț de impulsuri
  De asemenea, protecția PVP va fi scoasă dacă un jucător sub protecție PVP
  • intră în TDM, Terenul de instruire, UBA sau Zona Refracțiilor
  • trage un spaceball
  • capturează un beacon (în timpul evenimentului Capture the Beacon/Sector Control)

  Sistem de reputație
  La debutul evenimentului, toți jucătorii încep cu un scor al reputației de 500. Ori de câte ori câștigi sau pierzi în bătăliile PVP, reputația ta va fi afectată. Obiectivul tău este să obții cel mai mare scor de reputație de pe serverul tău! Poziția în clasamentul Reputație va rămâne sub numele jucătorului în timpul evenimentului, pe toate hărțile.

  Numai jucătorii cu nivelul 6 sau mai mare pot câștiga/pierde reputație. Dacă distrugi sau ești distrus de alți jucători sub nivelul 6, acest lucru nu îți afectează punctele de reputație. Reține însă că distrugerea jucătorilor care au sub nivelul 6, îți va afecta numărul de distrugeri și prin urmare îți va afecta reputația per puncte de distrugere. Jucătorii care au sub nivelul 6 pot în continuare să finalizeze obiectivele în evenimentul Conflict galactic.

  Reputația poate fi mărită/scăzută doar în timp ce lupți pe hărțile din Conflict galactic: 4-1, 4-2, 4-3 și 4-4. Dacă un adversar a împușcat jucătorul și a părăsit Harta Conflict galactic, este posibil ca oponentul să obțină reputație dacă jucătorul a murit pe Harta Conflict galactic. Există 2 lucruri importante de reținut:

  1. Fostul multiplicator de 1,5 x câștig/pierdere reputație atunci când lupți pe hărțile din Conflict galactic, va fi eliminat în acest eveniment.
  2. Protecția PvP pe care o obții dacă pierzi reputație de 3 ori la rând în decurs de 60 de minute (vezi explicația despre protecția PvP) nu se va aplica dacă un jucător moare pe hărți care nu fac parte din eventul Conflict galactic!

  Reputația va fi calculată astfel:

  • Dacă jucătorul provoacă 80% daune oponentului pierzător, atunci reputația câștigată va fi numai de 80%
  • Numai primii doi jucători care au provocat daune vor primi puncte
  • Dacă vreunul dintre jucătorii care au provocat daune provoacă mai puțin de 10% din totalul daunelor, atunci jucătorul nu primește puncte.
  Cu cât este mai mică diferența de reputație dintre tine și oponentul tău, cu atât câștigi mai multă reputație! Dacă diferența de reputație este prea mare, este posibil să nu câștigi puncte.

  Câștigul de reputație depinde de asemenea de cantitatea de daune provocate asupra oponentului pierzător. Dacă mai mult de un jucător atacă oponentul pierzător, doar cei care provoacă daune în top 2 vor câștiga reputație (în funcție de daunele provocate). Dacă provoci prea puține daune este posibil să nu câștigi reputație deloc.

  De exemplu:

  • Jucătorul A are o reputație de 920, iar jucătorul B are o reputație de 900 -> diferența de reputație este de 20
  • Dacă A câștigă, A va câștiga 30 de puncte de reputație, iar B va pierde 30 de puncte de reputație.
  • Jucătorul C are o reputație de 1.000, iar jucătorul D are o reputație de 500 -> diferența de reputație este de 500
  • Dacă C câștigă, C va câștiga doar 10 puncte de reputație (mai puțină reputație în comparație cu A) și D va pierde 10 puncte de reputație.
  Reține că numerele menționate mai sus sunt doar exemple pentru a explica sistemul și nu reflectă reputația reală acordată.
  Dacă diferența de reputație este prea mare, este posibil să nu câștigi niciun punct (și îți va afecta în continuare poziția reputației per distrugere!)

  Ţintirea aceluiași jucător în mod repetat reduce reputația câștigată de fiecare dată când câștigi. Numărul de câștiguri împotriva aceluiași jucător într-o zi va fi urmărit și adăugat la calculul punctelor de reputație.

  Intervalul de timp este resetat la 00:00 LST în fiecare zi.

  De exemplu:

  • Jucătorul A îl distruge în întregime pe cont propriu pe Jucătorul B într-o luptă PVP în ziua 1 (00:01)
   • Valoarea „Câștiguri consecutive ale câștigătorului” a Jucătorului A împotriva Jucătorului B este egală cu 1
   • Jucătorul A câștigă întreaga reputație câștigată prin distrugerea Jucătorului B
  • În următoarea oră, Jucătorul A îl distruge din nou pe Jucătorul B
   • Valoarea „Câștiguri consecutive ale câștigătorului” a Jucătorului A împotriva Jucătorului B este egală cu 2
   • Jucătorul A câștigă doar jumătate din reputația câștigată prin distrugerea Jucătorului B din nou
  • Jucătorul A îl distruge în întregime pe cont propriu pe Jucătorul B într-o luptă PVP în ziua 2 (00:01)
   • Valoarea „Câștiguri consecutive ale câștigătorului” a Jucătorului A împotriva Jucătorului B este resetată și este din nou egală cu 1
   • Jucătorul A câștigă întreaga reputație câștigată prin distrugerea Jucătorului B
  Rezumat: câștigând împotriva aceluiași jucător în mod repetat într-un interval scurt de timp va duce la câștiguri mai mici ale punctelor de reputație.


  Bonus reputație

  Pentru primele 10 distrugeri ale jucătorului unic dintr-o zi, reputația este crescută:
  • Acest lucru afectează doar câștigul final al jucătorului. Nu afectează suma pierderii de la adversar.
  • Lista jucătorilor unici distruși împreună cu bonusurile vor fi resetate la 00:00 LST în fiecare zi.
  • Câștigul de reputație este 1,5.

  Puncte cheie pentru reputație
  Poți obține recompensele de mai jos ori de câte ori atingi un anumit punct cheie pentru reputație pentru prima dată.

  Punct cheie pentru reputațieRecompensă
  7502.000 x UCB-100
  100 x SR-5
  1.0003.000 x UCB-100
  200 x SR-5
  500 x IDB-125
  1.2503.000 x UCB-100
  300 x SR-5
  1.000 x IDB-125
  1.5005.000 x UCB-100
  500 x SR-5
  2.000 x IDB-125
  Fiecare mărire de 250 de după2.000 x UCB-100
  100 x SR-5
  1.000 x IDB-125

  Febră

  Profită de diferitele efecte ale febrei în timpul intervalelor orare selectate în fiecare zi! Bucură-te de amplificatoarele pentru nave și reparațiile gratuite la baza ta sau la poarta cea mai apropiată dacă nava ta este distrusă pe hărțile din Conflict galactic.

  „Febra” are loc la următoarele ore (toate LST):
  - De luni până vineri: între 19:00 și 21:00 în fiecare zi (2 ore)
  - Sâmbătă și duminică: între 13:00 - 15:00 (2 ore) și 19:00 - 21:00 (2 ore)

  Dacă nava este distrusă pe hărțile din Conflict galactic, aceasta poate fi reparată gratuit în Baza proprie sau la cea mai apropiată poartă.

  În timpul fiecărui interval de timp de Febră, tipurilor de nave selectate li se vor aplica efecte pozitive speciale:

  Setul 1: se desfășoară de pe 15 septembrie până pe 21 septembrie

  ZiOrăNave afectateEfecte
  Luni19:00 - 21:00 LSTDiminisher
  Zephyr
  Spectrum

  Venom
  Berserker
  Mimesis

  Pusat Plus
  +25 % eschivare
  +20 % HP
  -25 % timp de încărcare abilități
  Marți19:00 - 21:00 LST
  Miercuri19:00 - 21:00 LST
  Joi19:00 - 21:00 LST
  Vineri19:00 - 21:00 LST
  Sâmbătă13:00 - 15:00 LST
  19:00 - 21:00 LST
  Duminică13:00 - 15:00 LST
  19:00 - 21:00 LST
  Setul 2: se desfășoară de pe 22 septembrie până pe 28 septembrie

  ZiOrăNave afectateEfecte
  Luni19:00 - 21:00 LSTGoliath
  Goliath-X
  Goliath Plus
  Berserker
  V-Lightning
  Tartarus

  Solace
  Disruptor

  Centurion
  +25 % daune
  +10% viteză
  -25 % timp de încărcare abilități
  Marți19:00 - 21:00 LST
  Miercuri19:00 - 21:00 LST
  Joi19:00 - 21:00 LST
  Vineri19:00 - 21:00 LST
  Sâmbătă13:00 - 15:00 LST
  19:00 - 21:00 LST
  Duminică13:00 - 15:00 LST
  19:00 - 21:00 LST

  Chei de Permis de bătălie pentru Conflict galactic

  Pe lângă recompensele câștigate direct din obiectivul Permis de bătălie, poți câștiga Chei de Permis de bătălie (BPK) pe care le poți folosi pentru a le schimba cu recompense la alegere din noua fereastră Schimb de recompense din Permis de bătălie.

  Prezentare generală a articolelor care pot fi schimbate:

  ArticoleChei de Permis de bătălie necesareLimită de schimb
  Design de navă Arios Diminisher201
  Design de navă Neikos Diminisher201
  DMG-XT10202
  SPC-XT10202
  HP-XT10202
  SHD-XT10202
  DMG-ZPVP810
  SPC-ZPVP810
  HP-ZPVP810
  SHD-ZPVP810
  Urmă arzătoare38
  Armă nucleară NPC38
  Rezerve de urgență anti-AI38
  Design de dronă Hermes191
  3.000 x CC-C25
  75 x SP-100X110
  25 x IAC510
  15 x ulei Indoctrine510
  50 x ABR110
  125 x energie extra15
  4 x Cheie pradă110
  3.000 x RSB-75110
  4.500 x UCB-100110
  2.000 x PLT-3030110
  3.000 x PLT-202115
  500 x UBR-100110
  500 x HSTRM-01110
  25 x DCR-250110
  50 x SR-5210
  20x Salvage Core21
  25 x Scrap110
  150 x Bifenon110
  100 x Tetrathrin110
  75 x Kyhalon110

  Cutii de pradă cu Permis de bătălie

  Cu cheile de Permis de bătălie, poți de asemenea să deschizi cutiile de pradă cu Permis de bătălie care vor fi disponibile pe perioada evenimentului Vor apărea pe hărțile X-2 până la X-8, pe Hărțile de bătălie și Hărțile piraților. Atunci când se deschid cutiile cu Permis de bătălie, procesul poate dura câteva secunde pentru a preveni clicuri accidentale.

  Din aceste cutii poți obține o mulțime de articole valoroase:

  ArticoleȘansă
  1 x DMG-ZPVP1,00%
  1 x SPC-ZPVP1,00%
  1 x HP-ZPVP1,00%
  1 x SHD-ZPVP1,00%
  1 x DMG-ZPVE1,00%
  1 x SPC-ZPVE1,00%
  1 x HP-ZPVE1,00%
  1 x SHD-ZPVE1,00%
  50 x energie extra18,00%
  5 x log disk18,00%
  5 x Cheie pradă18,00%
  20 x emotigramă de extraterestru râzând cu lacrimi0,50%
  20 x emotigramă Scuze de extraterestru0,50%
  20 x emotigramă extraterestru cool0,50%
  20 x spray Cu ochii pe tine0,50%
  20 x Spray Îmi place0,50%
  20 x spray K.O.0,50%
  800 x A-BL15,00%
  100 x fragment etern8,30%
  50 x Scrap8,00%
  1.500 x CC-C5,10%
  1 x design de navă Arios Diminisher0,50%
  1 x design de navă Neikos Diminisher0,50%
  1 x design de dronă Hermes0,10%
  1 x G-BH10,50%

  Designuri de navă noi

  Vor exista 2 noi designuri de navă pentru „Venom” care vor fi incluse în eveniment:
  • Venom Neikos (disponibil ca recompensă în poziția de Reputație)
  • Venom Arios (disponibil ca recompensă în poziția de Reputație per distrugere)

  Recompense de clasament
  În timpul evenimentului, vor exista două tipuri diferite de clasament: Clasamentul Reputație și Clasamentul Reputație per distrugere.

  Important: pentru a intra în ambele clasamente, este necesar un număr minim de 10 distrugeri PVP.

  Dacă 2 jucători au același scor, poziția lor va fi determinată de următoarele:
  • Timpul este luat (cine ajunge primul pe poziția de clasament?)
   • Exemplul 1: dacă jucătorul A marchează primul 2.000 de puncte, iar jucătorul B marchează 2.000 de puncte al doilea atunci jucătorul A va fi clasat pe primul loc, jucătorul B pe al doilea;
   • Exemplul 2: Dacă jucătorul A marchează primul 2.000 de puncte, jucătorul B va marca apoi 3.000 de puncte atunci jucătorul B va fi primul și jucătorul A va fi al doilea;
   • Cu toate acestea, dacă jucătorul B pierde 1.000 de puncte după aceea și scorul său scade la 2.000, aceasta înseamnă că B este a doua persoană care atinge scorul de 2.000 de puncte. În acest caz, jucătorul A va fi clasat pe primul loc, jucătorul B va fi clasat pe locul al doilea.
  Detaliile clasamentului pot fi văzute pe pagina web în secțiunea „Clasament”. Tabloul de clasare se actualizează doar la fiecare 30 de minute.

  Recompense pentru clasamentul Reputație
  Acestea se bazează pe reputația ta de la finalul evenimentului.

  PozițieRecompensă
  1.Titlu nou: Măcelar cosmic
  Design Venom Neikos
  1.500.000 x Uridium
  3 luni premium
  100.000 x Seprom
  400.000 x UCB-100
  40.000 x RSB-75
  10.000 x IDB-125
  2.Design Venom Neikos
  800.000 x Uridium
  2 luni premium
  75.000 x Seprom
  300.000 x UCB-100
  30.000 x RSB-75
  7.500 x IDB-125
  3.Design Venom Neikos
  500.000 x uridium
  2 luni premium
  50.000 x Seprom
  150.000 x UCB-100
  15.000 x RSB-75
  5.000 x IDB-125
  4. – 5.250.000 x Uridium
  1 lună premium
  35.000 x seprom
  100.000 x UCB-100
  10.000 x RSB-75
  2.500 x IDB-125
  6. – 10.75.000 x uridium
  30.000 x Seprom
  75.000 x UCB-100
  9.000 x RSB-75
  1.500 x IDB-125
  11. – 25.50.000 x Uridium
  25.000 x Seprom
  50.000 x UCB-100
  8.000 x RSB-75
  1.000 x IDB-125
  26. – 50.35.000 x uridium
  20.000 x Seprom
  25.000 x UCB-100
  5.000 x RSB-75
  1.000 x IDB-125
  51.-100.25.000 x uridium
  20.000 x Seprom
  20.000 UCB-100
  2.500 x RSB-75
  500 x IDB-125
  Recompense pentru clasamentul Reputație per distrugere
  Acestea se bazează pe [Reputația totală a jucătorilor uciși]/[Numărul total de distrugeri].

  PozițieRecompense
  1.Titlu nou: Asasin onorabil
  Design Venom Arios
  2 luni premium
  200.000 x UCB-100
  25 x cheie pradă
  100.000 x Uridium
  10.000 x SR-5
  10.000 x IDB-125
  7 zile x DMG-DLB
  7 zile x SHD-DLB
  2.Design Venom Arios
  1 lună premium
  150.000 x UCB-100
  15 x cheie pradă
  75.000 x uridium
  8.000 x SR-5
  7.500 x IDB-125
  5 zile x DMG-DLB
  5 zile x SHD-DLB
  3.Design Venom Arios
  135.000 x UCB-100
  10 x cheie pradă
  50.000 x uridium
  5.000 x SR-5
  5.000 x IDB-125
  3 zile x DMG-DLB
  3 zile x SHD-DLB
  4.-10.120.000 x UCB-100
  10 x cheie pradă
  30.000 x Uridium
  4.000 x SR-5
  2.500 x IDB-125
  2 zile x DMG-DLB
  2 zile x SHD-DLB
  11.-30.100.000 x UCB-100
  10 x cheie pradă
  10.000 x Uridium
  2.000 x SR-5
  1.500 x IDB-125
  31.-51.50.000 x UCB-100
  5 x cheie pradă
  5.000 x uridium
  1.000 x SR-5
  1.000 x IDB-125
  51.-100.30.000 x UCB-100
  3 x cheie pradă
  2.000 x Uridium
  500 x SR-5
  500 x IDB-125

  Clasament Black Light Etern

  Eventul Clasament Black Light conține un event de amplificare pentru nave cu 2 seturi de tablouri de clasament cu recompense grozave și titluri noi! Acest event se desfășoară pe toate serverele.

  Event Amplificare de nave: Febră
  Febra va avea loc pe hărțile din Conflict galactic și Black Light Etern.
  Vor exista 2 intervale de timp diferite în desfășurarea eventului Amplificare de nave: în timpul fiecărui interval de timp al eventului „Febră”, diferite selecții de nave vor primi un bonus suplimentar.


  Program Febră:

  De luni până vineri: 19:00 - 21:00 LST
  Sâmbătă și duminică: 13:00 - 15:00 și 19:00 - 21:00 LST


  Setul Febră 1: se desfășoară de pe 25 septembrie până pe 21 septembrie

  Nave afectate:
  - Diminisher
  - Zephyr
  - Spectrum
  - Sentinel
  - Berserker
  - Mimesis
  - Solaris Plus
  - Solace Plus
  Efecte: +25% eschivare / +20% HP / 25% timp de încărcare abilități


  Setul Febră 2: se desfășoară de pe 22 septembrie până pe 28 septembrie

  Nave afectate:
  - Goliath
  - Goliath-X
  - Goliath Plus
  - Berserker
  - V-Lightning
  - Tartarus
  - Retiarus
  - Solaris
  - Centurion
  Efecte: +25% daune / +10% viteză / 25% timp de încărcare abilități  Titluri noi

  TitluDescriere
  Imperator eternFii în primii 5 în Clasamentul Black Light 1
  Conchistador eternFii în primii 5 în Clasamentul Black Light 2

  Clasament Black Light

  Va exista un clasament live afișat în fereastra evenimentului client cu jucătorii care sunt cei mai avansați în Poarta Galactică Black Light Etern.

  Odată ce intri în Poarta Galactică Black Light Etern, vei participa automat în Clasamentul Black Light. Cel mai mare val finalizat va fi înregistrat în panourile de clasament. Dacă există jucători care au finalizat același număr de valuri, poziția superioară va fi stabilită în funcție de care jucător a ajuns primul la acel număr.

  În timpul eventului, există 2 seturi diferite de recompense pe care le puteți obține în Clasamentul Black Light:

  Setul 1 / 15 septembrie - 21 septembrie

  ClasamentRecompense
  Locul 1Imperator etern
  750.000 x uridium
  2 săptămâni premium
  75.000 x Seprom
  30.000 x A-BL
  3 x DMG-XT10
  3 x HP-XT10
  3 x SHD-XT10
  3 x SPC-XT10
  Locul 2Imperator etern
  500.000 x uridium
  50.000 x Seprom
  20.000 x A-BL
  2 x DMG-XT10
  2 x HP-XT10
  2 x SHD-XT10
  2 x SPC-XT10
  Locul 3Imperator etern
  300.000 x uridium
  40.000 x Seprom
  15.000 x A-BL
  2 x DMG-XT10
  2 x HP-XT10
  2 x SHD-XT10
  2 x SPC-XT10
  Al 4-lea și al 5-leaImperator etern
  200.000 x uridium
  35.000 x Seprom
  15.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  1 x HP-XT10
  1 x SHD-XT10
  1 x SPC-XT10
  Locurile 6 - 1075.000 x uridium
  30.000 x Seprom
  12.500 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  Locurile 11 - 2550.000 x uridium
  30.000 x Seprom
  10.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  Locurile 26 - 5035.000 x uridium
  20.000 x Seprom
  8.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  Locurile 51 - 10025.000 x uridium
  20.000 x Seprom
  5.000 x A-BL
  Setul 2 / 22 septembrie - 28 septembrie

  ClasamentRecompense
  Locul 1Conchistador etern
  750.000 x uridium
  2 săptămâni premium
  75.000 x Seprom
  30.000 x A-BL
  3 x DMG-XT10
  3 x HP-XT10
  3 x SHD-XT10
  3 x SPC-XT10
  Locul 2Conchistador etern
  500.000 x uridium
  50.000 x Seprom
  20.000 x A-BL
  2 x DMG-XT10
  2 x HP-XT10
  2 x SHD-XT10
  2 x SPC-XT10
  Locul 3Conchistador etern
  300.000 x uridium
  40.000 x Seprom
  15.000 x A-BL
  2 x DMG-XT10
  2 x HP-XT10
  2 x SHD-XT10
  2 x SPC-XT10
  Al 4-lea și al 5-leaConchistador etern
  200.000 x uridium
  35.000 x Seprom
  15.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  1 x HP-XT10
  1 x SHD-XT10
  1 x SPC-XT10
  Locurile 6 - 1075.000 x uridium
  30.000 x Seprom
  12.500 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  Locurile 11 - 2550.000 x uridium
  30.000 x Seprom
  10.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  Locurile 26 - 5035.000 x uridium
  20.000 x Seprom
  8.000 x A-BL
  1 x DMG-XT10
  Locurile 51 - 10025.000 x uridium
  20.000 x Seprom
  5.000 x A-BL
   
  styv86 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.