Suport [FAQ] Bunăvoința lui Perseus

Discuție în 'FAQ eventuri' creată de -pianoman-, 1 Sep 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Darkorbit

  Informații generale

  Se spune că ploaia specială de meteori numită Bunăvoința lui Perseus este un fenomen rar care are loc aparent la întâmplare.
  Se crede că resturile spațiale speciale de la Bunăvoința lui Perseus gonesc prin dimensiuni și unii spun chiar și prin timp.

  Datorită naturii trecătoare și formelor deosebite ale acestor resturi, piloții din întreaga galaxie se străduiesc să le fure recompensele înainte de a ieși din nou din existență.
  Colectează depozitele cosmice care sunt împrăștiate pe hărți normale pentru a obține recompense frumoase. În plus, finalizează Porțile Kappa, Zeta, Epsilon și Delta pentru a avea șansa de a obține chei de pradă Perseus. Poți folosi aceste chei de pradă Perseus pentru a deschide Binecuvântările lui Perseus (chiar cutii mai bune) pentru recompense de valoare mai mare.  Depozite cosmice

  Depozitele cosmice vor apărea pe hărțile X1 - X8 (4-X și 5-X nu ar trebui să genereze aceste cutii) și au un conținut grozav – activ din 1 septembrie (10:00 LST) până pe 7 septembrie (23:59 LST).

  Acestea conțin o mulțime de recompense grozave, cum ar fi uridium, muniție de rachete și laser, energie extra, muniție specială, minereuri, bonuri de reparație, minereuri și multe altele.  Binecuvântările lui Perseus

  Noile Binecuvântări ale lui Perseus vor apărea pe hărțile X1 - X8 (4-X și 5-X nu ar trebui să genereze aceste cutii) și conțin recompense și mai bune! Pot fi deschise numai cu chei de pradă Perseus.

  Poți obține noile chei de pradă Perseus prin finalizarea Porților Galactice: Finalizarea porților Kappa, Zeta, Epsilon, Delta în timpul perioadei eventului îți va oferi 2 Perseus pentru fiecare finalizare.

  Cheile de pradă Perseus sunt disponibile și în secțiunea de plată în perioada evenimentului.


  Recompense

  Binecuvântările lui Perseus oferă recompense cu anumite șanse. Cu o anumită șansă, poți obține:
  • Module instabile (DMG-XHD01, SHD-XHD01, SPC-XHD01, HP-XHD01, DMG-XV02, SHD-XV02, SPC-XV02, HP-XV02, DMG-ZPVE, SHD-ZPVE, SPC-ZPVE, HP-ZPVE)
  • Design de drone Carbonite Enigma, design de drone Carbonite Hammerclaw, design P.E.T. Carbonite Hammerclaw
  • Materii prime (Seprom, Polychromium, fărâme instabile, nuclee de salvare, permise, ABR, ulei Indoctrine)
  • Echipament (Hyperplasmoid LF-4, Magmadrill LF-4, Paritydrill LF-4, LF-P01, LF-PX01, SG3N-P01, SG3N-PX01)

  Târgul Comercianților VIP

  Târgul Comercianților VIP ținut pe o navă spațială călătoare este momentan deschis pentru tranzacții doar pentru o perioadă limitată! Comercianții din toată Galaxia oferă articole valoroase în schimbul a diferite resurse. Devino membru VIP astăzi achiziționând oricare dintre următoarele pachete din linkurile de mai jos.

  Din 1 septembrie până pe 7 septembrie, vor exista câteva pachete speciale de plată disponibile în secțiunea noastră de plată.

  Cumpărând unul dintre aceste pachete, vei deveni un membru VIP cu acces la o fereastră specială „Târgul Comercianților VIP” unde poți schimba resurse cu articole valoroase.


  Important: Acest statut VIP va dura doar pe perioada ofertei!


  Pachete ofertei VIP

  Pachetele de plată care activează „Târgul Comercianților VIP” în contul tău sunt următoarele:
  • Pachet Dusklight Perseus
  • Pachet Cheie de pradă Perseus vast
  • Pachet Cheie de pradă Perseus uriaș
  • Pachet Meșter Asmodeus M
  • Pachet Meșter Asmodeus L

  Târgul Comercianților

  Dacă obții statutul VIP, vei putea schimba resurse cu articole valoroase. În perioada de reduceri, vei vedea o mică pictogramă VIP în clientul jocului dacă ai deblocat statutul VIP cumpărând unul dintre pachetele menționate mai sus.

  Fă clic pe pictogramă și vei vedea o fereastră pentru comercianți VIP cu articolele pe care le poți schimba și costurile acestora.

  Pentru jucătorii care nu au statutul VIP, aceștia pot vedea o previzualizare a articolului de schimb, dar nu pot interacționa cu fereastra de schimb până când este deblocată.

  Înainte de a face schimb de resurse, asigură-te că ai suficiente resurse. Dacă ai schimbat deja, de exemplu Uridium și părăsești interfața fără să faci clic pe butonul „Schimb” deoarece nu ai suficiente alte resurse, se poate întâmpla ca costurile tale de Uridium să fie afișate ca „deduse”. Acestea reapar doar dacă părăsești jocul și te reconectezi. Aceasta este doar o eroare de afișare și o vei vedea din nou după ce te reconectezi la joc.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.