Suport [FAQ] Atacul P.E.T.-urilor ucigașe

Discuție în 'FAQ eventuri' creată de ©ØrrØsivΞ, 19 Sep 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Ce este eventul „Atacul P.E.T.-urilor ucigașe”?

  Acest event va aduce puţină distracție în joc: Un nou prototip P.E.T., dezvoltat de dr. Confusius, a luat-o razna și infectează alte P.E.T.-uri să atace și să deregleze navele piloților.

  În acest scop, am adăugat 14 noi misiuni pe două nivele de dificultate: unul pentru piloții de nivele 5 -13 și unul pentru piloți de nivele +14, o misiune fiind epică; introducem o poartă de event cu trei valuri, inclusiv un boss P.E.T, tot în două versiuni, pentru jucătorii de nivele începătoare sau avansate.

  Piloții vor putea finaliza 5 realizări.

  Recompensele, cutiile de event, recompensele de la NPC sunt toate integrate în tematica P.E.T. (vezi mai jos).


  Când începe eventul și cât durează?

  Eventul începe pe data de 21 septembrie 2015 și se încheie pe 4 octombrie. Startul va fi la ora 00:00 OSL, iar sfârșitul la 23:59 OSL.

  Toate elementele eventului (cutii, porți, NPC, reduceri) vor fi active pe durata întregului event.

  Doar misiunile se vor debloca una în fiecare zi, astfel că în ultima zi, toate misiunile vor fi disponibile. Poarta de event este parte a misiunii de duminică, 27 septembrie care, asemeni tuturor celorlalte misiuni de event, va putea fi acceptată până la finalul eventului.


  Recompense???

  Da! Pe lângă unele reducerile speciale care vor include combustibil, protocoale, module, s-ar putea chiar să găsiți unele dintre aceste lucruri în cutiile de event și ca recompense de misiune!

  P.E.T. Cutiile pot conține următoarele:

  · Credite
  · Energie Extra
  · Muniție laser
  · P.E.T.
  · P.E.T. Modul comerț (G-TRA1)
  · P.E.T. Modul combo apărare
  · P.E.T. Modul combo reparații (C-CR2)
  · P.E.T. Modul locator inamic (G-EL1)
  · P.E.T. Combustibil
  · Rachete
  · Mine
  · Uridium
  · Xenomit

  Ce niveluri au modulele și protocoalele din pachetele disponibile la Shop?

  Toate pachetele de la Shop conțin "doar" module și protocoale de nivel 1. Aceste pachete sunt destinate mai ales acelor utilizatori care nu au avut până acum un P.E.T.

  Cât de dificil poate fi?

  Destul de dificil, ca să fim onești! P.E.T-urile manipulate au învățat o nouă abilitate: Acum, pot bruia comunicarea între nave și P.E.T-urile care le urmează. Pe scurt, asta înseamnă că P.E.T.-ul tău nu va putea participa în luptă împotriva P.E.T-urilor NPC!

  Deși P.E.T-ul tău poate fi blocat în modul pasiv, P.E.T-ul existent nu este în pericol să se întoarcă împotriva ta. Virusul de modificare comportamentală a P.E.T-ului poate fi transmis doar în faza de producție. P.E.T.-urile care au fost deja puse în magazin și cele deja deținute de piloți au unele măsuri de verificare și de combatere a virusului care vor împiedica orice bruiaje.


  Realizări:

  - Exterminator: Ucide 100 PET NPC spioni
  - Stăpânul capcanelor: Ucide 100 PET NPC Distrugător
  - Vânător: Finalizează toate misiunile de nivel inferior
  - Vânător crâncen: Finalizează toate misiunile de nivel inferior
  - Vânător de prestigiu: Ucide un boss NPC P.E.T.


  Atât?

  Cam atât, acesta ar fi eventul!

  Poate ar fi bine să reții că cei 16 NPC noi mișună cam peste tot și este posibil ca ei să fi creat zone de bruiaj oriunde.

  Poarta de event P.E.T va fi localizată în zonele X-1.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta