Suport [FAQ] Arena pe niveluri

Discuție în 'FAQ eventuri' creată de -pianoman-, 25 Mar 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Darkorbit

  Informații generale

  Accelerează la maximum și adu bătălia în fața rivalilor tăi, în Arena pe niveluri! Luptă și învinge pentru a câștiga reputație, a urca în clasament și a obține recompense uimitoare! Arată-le tuturor cine e cel mai dur pilot din galaxie!

  Această nouă Arenă pe niveluri este un eveniment PVP și toți jucătorii trebuie să câștige puncte de reputație învingând alți jucători pe următoarele hărți de bătălie: Arena pe niveluri (superior), Arena pe niveluri (inferior).

  Punctele de reputație sunt calculate în funcție de daunele provocate jucătorului învins pe aceste hărți de bătălie. Dacă te lupți cu un jucător din compania ta, acest lucru nu îți va cauza penalități. Trebuie să provoci mai mult de 10% daune nivelului HP al jucătorului învins pentru a câștiga puncte de reputație. Acele puncte sunt câștigate numai când învingi un inamic pe harta desemnată, pe perioada evenimentului.

  Toți jucătorii vor fi împărțiți în două niveluri diferite și fiecare jucător va fi răsplătit în funcție de poziția respectivă din nivel. Nivelurile sunt:
  - Nivel inferior (nivelurile 8–20)
  - Nivel superior (de la nivelul 21 în sus)

  Vor exista recompense frumoase pentru clasament și pentru jucătorii din nivelul inferior, pentru ca și aceștia să aibă șansa de a câștiga recompensele din nivelul superior!

  De fiecare dată când evenimentul este activ, acesta se va derula pe o perioadă totală de 3 zile și va fi deschis de două ori pe zi, în următoarele intervale de timp:
  - Runda de dimineață: de la 8:00 am la 12:00 pm (LST)
  - Runda de seară: de la 8:00 pm la 12:00 am (LST)

  Între ciclurile evenimentului există o perioadă de cooldown, pentru ca tu să ai timp suficient să te pregătești pentru următorul ciclu al evenimentului.

  Profită de diferitele efecte ale Febrei în timpul intervalelor orare selectate în fiecare zi! Bucură-te de amplificatoarele pentru nave și reparațiile gratuite la baza ta sau la poarta cea mai apropiată dacă nava ta este distrusă pe hărțile din Arena pe niveluri.

  La începutul evenimentului, toți jucătorii încep cu un scor al reputației de 250. Oricând câștigi sau pierzi în luptele PVP, reputația ta va fi afectată. Obiectivul tău constă în obținerea celui mai mare scor de reputație de pe serverul tău! Dar ține cont, câștigând împotriva aceluiași jucător în mod repetat într-un interval scurt de timp va duce la câștiguri mai mici ale punctelor de reputație!

  Beneficiază de bonusul de reputație acordat pentru primele 10 distrugeri de jucători unici dintr-o zi!

  Recompensele pentru eveniment se vor acorda în funcție de cel mai mare scor final al jucătorilor la sfârșitul fiecărei zi.

  Scorul reputației se va reseta la 250 în al doilea și al treilea ciclu al evenimentului.

  De exemplu:
  - În primul ciclu al evenimentului, de exemplu luni, toți jucătorii încep cu scor de reputație 250
  - Pozițiile vor fi consolidate la finalul zilei, ora 23:59 LST
  - Toate recompensele vor fi distribuite în următoarea zi de cooldown, marți, ora 04:00 LST
  - În al doilea ciclu al evenimentului, miercuri, jucătorii încep din nou cu scor de reputație 250
  - Pozițiile vor fi consolidate la finalul zilei, ora 23:59 LST
  - Toate recompensele vor fi distribuite în următoarea zi de cooldown, joi, ora 04:00 LST
  - Acest proces se repetă pentru al treilea ciclu al evenimentului (vineri).

  Dacă nu reușești să te clasezi în primii 100, există și recompense de participare. Trebuie să obții numărul minim de puncte de reputație necesar pentru a fi eligibil pentru recompensele de participare. Recompensele de participare vor fi, de asemenea, oferite la finalul fiecărei zile, ca și recompensele pentru clasament.  Noi hărți pentru Arena pe niveluri


  Vor exista câteva hărți unice pentru Arena pe niveluri în acest eveniment. Aceste hărți pot fi accesate printr-un portal din Baza proprie respectivă (harta X-1). Punctele pot fi obținute numai pe aceste hărți.

  Portalul apare pentru jucătorii de toate nivelurile. Dacă intri, nivelul tău va fi verificat automat și vei fi trimis pe harta aferentă din Arena pe niveluri (nivel inferior sau superior). Dacă nivelul tău este sub 8, nu vei putea participa la eveniment.

  Dacă ai avansat un nivel în timpul evenimentului, rămâi pe poziția în funcție de care ai fost sortat inițial la începutul zilei de eveniment. În acest mod, dorim să evităm confuziile, în cazul în care câștigi sau pierzi reputație în timpul ciclului evenimentului și să evităm o posibilă schimbare la un alt nivel.

  Dacă rămâi pe o hartă din Arena pe niveluri după finalul evenimentului, vei fi trimis înapoi pe harta ta de pornire.  Protecție PvP

  Toate aspectele legate de protecția PVP vor fi aceleași ca la ultimele evenimente. Protecția PVP va fi eliminată odată ce ai intrat pe hărțile din Arena pe niveluri!

  Dacă pierzi din reputație de 3 ori la rând în decurs de 60 de minute, obții protecție PVP timp de 60 de minute. Te rugăm să ai în vedere faptul că doar jucătorii aflați la nivelul 17 și mai mic pot obține o protecție PVP. Atunci când te afli sub protecție PVP, nu poți fi atacat de alți jucători decât dacă ataci tu pe cineva mai întâi sau dacă accesezi din nou o hartă din Arena pe niveluri.

  Dacă obții o protecție PVP de 60 de minute pentru că ai murit de 3 ori la rând în decurs de 60 de minute în interiorul unei hărți din Arena pe niveluri, protecția PVP va fi eliminată atunci când ieși din hartă și intri din nou. Dacă ai murit și ești regenerat pe o hartă din Arena pe niveluri, protecția PVP va continua. Este eliminată numai atunci când ieși și intri într-o altă hartă din Arena pe niveluri.

  Protecția PVP va fi eliminată dacă un jucător sub protecție PVP utilizează următoarele articole:
  - Mine precum ACM-01
  - Muniție specială precum EMP-01
  - Tech-uri precum BT-1, ECB-1, Lanț de impulsuri

  De asemenea, protecția PVP va fi scoasă dacă un jucător sub protecție PVP
  - intră în TDM, Terenul de instruire, UBA sau Zona Refracțiilor
  - trage un spaceball
  - capturează un beacon (în timpul evenimentului Capture the Beacon/Sector Control)  Sistem de reputație

  La debutul evenimentului, toți jucătorii încep cu un scor al reputației de 250. Ori de câte ori câștigi sau pierzi în bătăliile PVP, reputația ta va fi afectată. Obiectivul tău este să obții cel mai mare scor de reputație de pe serverul tău! Poziția în clasamentul Reputație va rămâne sub numele jucătorului în timpul evenimentului, pe toate hărțile (pentru jucătorii cu nivelul 8 sau mai mare).

  Trebuie să provoci cel puțin 10% din valoarea HP totală a adversarului pentru a te califica.

  Reputația poate fi crescută/scăzută numai în timpul luptelor de pe hărțile din Arena pe niveluri. Dacă un adversar trage într-un jucător și părăsește harta din Arena pe niveluri, este posibil ca adversarul să obțină reputație dacă jucătorul moare pe harta de bătălie. Există 2 lucruri importante de reținut:

  1. Fostul multiplicator de 1,5 x câștig/pierdere reputație atunci când lupți pe hărțile din Conflict galactic, va fi eliminat în acest eveniment.
  2. Protecția PVP pe care o câștigi dacă pierzi reputație de 3 ori la rând în 60 de minute (vezi explicația privind protecția PVP) nu se va aplica dacă un jucător moare pe o hartă care nu este din Arena pe niveluri!

  Reputația va fi calculată astfel:
  - Dacă jucătorul provoacă 80% daune oponentului pierzător, atunci reputația câștigată va fi numai de 80%
  - Numai primii doi jucători care au provocat daune vor primi puncte
  - Dacă vreunul dintre jucătorii care au provocat daune provoacă mai puțin de 10% din totalul daunelor, atunci jucătorul nu primește puncte.

  Cu cât este mai mică diferența de reputație dintre tine și oponentul tău, cu atât câștigi mai multă reputație! Dacă diferența de reputație este prea mare, este posibil să nu câștigi puncte.

  Câștigul de reputație depinde de asemenea de cantitatea de daune provocate asupra oponentului pierzător. Dacă mai mult de un jucător atacă oponentul pierzător, doar cei care provoacă daune în top 2 vor câștiga reputație (în funcție de daunele provocate). Dacă provoci prea puține daune este posibil să nu câștigi reputație deloc.

  De exemplu:

  • Jucătorul A are o reputație de 920, iar jucătorul B are o reputație de 900 -> diferența de reputație este de 20
  • Dacă A câștigă, A va câștiga 30 de puncte de reputație, iar B va pierde 30 de puncte de reputație.
  • Jucătorul C are o reputație de 1.000, iar jucătorul D are o reputație de 500 -> diferența de reputație este de 500
  • Dacă C câștigă, C va câștiga doar 10 puncte de reputație (mai puțină reputație în comparație cu A) și D va pierde 10 puncte de reputație.
  Reține că numerele menționate mai sus sunt doar exemple pentru a explica sistemul și nu reflectă reputația reală acordată.

  Dacă diferența de reputație este prea mare, este posibil să nu câștigi niciun punct (și îți va afecta în continuare poziția reputației per distrugere!)

  Țintirea aceluiași jucător în mod repetat reduce reputația câștigată de fiecare dată când câștigi. Numărul de câștiguri împotriva aceluiași jucător într-o zi va fi urmărit și adăugat la calculul punctelor de reputație.

  Intervalul de timp este resetat la 00:00 LST în fiecare zi.

  De exemplu:

  • Jucătorul A îl distruge în întregime pe cont propriu pe Jucătorul B într-o luptă PVP în ziua 1 (00:01)
   • Valoarea „Câștiguri consecutive ale câștigătorului” a Jucătorului A împotriva Jucătorului B este egală cu 1
   • Jucătorul A câștigă întreaga reputație câștigată prin distrugerea Jucătorului B
  • În următoarea oră, Jucătorul A îl distruge din nou pe Jucătorul B
   • Valoarea „Câștiguri consecutive ale câștigătorului” a Jucătorului A împotriva Jucătorului B este egală cu 2
   • Jucătorul A câștigă doar jumătate din reputația câștigată prin distrugerea Jucătorului B din nou
  • Jucătorul A îl distruge în întregime pe cont propriu pe Jucătorul B într-o luptă PVP în ziua 2 (00:01)
   • Valoarea „Câștiguri consecutive ale câștigătorului” a Jucătorului A împotriva Jucătorului B este resetată și este din nou egală cu 1
   • Jucătorul A câștigă întreaga reputație câștigată prin distrugerea Jucătorului B
  Rezumat: câștigând împotriva aceluiași jucător în mod repetat într-un interval scurt de timp va duce la câștiguri mai mici ale punctelor de reputație.


  Bonus reputație

  Pentru primele 10 distrugeri ale jucătorului unic dintr-o zi, reputația este crescută:
  • Acest lucru afectează doar câștigul final al jucătorului. Nu afectează suma pierderii de la adversar.
  • Lista jucătorilor unici distruși împreună cu bonusurile vor fi resetate la 00:00 LST în fiecare zi.
  • Câștigul de reputație este 1,5.

  Febră

  Profită de diferitele efecte ale Febrei în timpul intervalelor orare selectate în fiecare zi! Bucură-te de amplificatoarele pentru nave și reparațiile gratuite la baza ta sau la poarta cea mai apropiată dacă nava ta este distrusă pe hărțile din Arena pe niveluri.

  „Febra” are loc la următoarele ore (toate LST):
  - Perioada Febrei de dimineață: între 10:00 am și 12:00 pm (2 ore)
  - Perioada Febrei de seară: între 10:00 pm și 12:00 am (2 ore)

  Dacă nava este distrusă pe hărțile din Arena pe niveluri, aceasta poate fi reparată gratuit în Baza proprie sau la cea mai apropiată poartă.

  În timpul fiecărui interval de timp de Febră, tipurilor de nave selectate li se vor aplica impulsuri speciale:


  Set 1: vineri, 25 martie 2022
  Nave afectateEfecte
  Diminisher
  Zephyr
  Spectrum
  Sentinel
  Berserker
  Mimesis
  Orcus
  Solace
  Solace Plus
  +25 % eschivare
  +20 % HP
  -25 % timp de încărcare abilități

  Set 2: luni, 28 martie 2022

  Nave afectateEfecte
  Goliath
  Goliath-X
  Goliath Plus
  Berserker
  V-Lightning
  Tartarus
  Retiarus
  Solaris
  Solaris Plus
  Centurion
  +25 % daune
  +10% viteză
  -25 % timp de încărcare abilități

  Set 3: miercuri, 30 martie 2022

  Nave afectateEfecte
  Vengeance
  V-Lightning
  V-Avenger
  V-Revenge
  V-Adept
  V-Corsair
  Pusat
  Zephyr
  Mimesis
  Citadel
  Citadel Plus
  +20 % daune
  +10% scut
  -25 % timp de încărcare abilități


  Recompense de clasament


  Recompensele pentru clasamentul Reputație vor fi acordate primilor 100 de jucători, în funcție de scorul lor de reputație pentru acea zi.

  Recompense pentru clasamentul Reputație


  Acestea se bazează pe reputația ta de la finalul evenimentului.
  PozițieRecompensă
  1.250 x Diametrion
  50.000 x uridium
  5.000 x Seprom
  15.000 x UCB-100
  1.500 x RSB-75
  700 x IDB-125
  2.200 x Diametrion
  45.000 Uridium
  4,000 x seprom
  13.000 x UCB-100
  1.300 x RSB-75
  600 x IDB-125
  3.150 x Diametrion
  40.000 x Uridium
  3,000 x seprom
  12.000 x UCB-100
  1.200 x RSB-75
  500 x IDB-125
  4. – 5.100 x Diametrion
  20.000 x Uridium
  2,000 x seprom
  7.500 x UCB-100
  700 x RSB-75
  250 x IDB-125
  6. – 10.50 x Diametrion
  10.000 x Uridium
  1,500 x seprom
  6.000 x UCB-100
  600 x RSB-75
  150 x IDB-125
  11. – 25.40 x Diametrion
  7.500 x Uridium
  1,000 x Seprom
  4.000 x UCB-100
  400 x RSB-75
  100 x IDB-125
  26. – 50.30 x Diametrion
  5.000 x uridium
  900 x seprom
  3.000 x UCB-100
  300 x RSB-75
  75 x IDB-125
  51.-100.25 x Diametrion
  2.500 x Uridium
  750 x seprom
  2.500 x UCB-100
  150 x RSB-75
  50 IDB-125
  Recompense de participare

  Aceste recompense vor fi acordate jucătorilor care au participat, dar care nu au reușit să se claseze între primii 100. Reține că trebuie să atingi o valoare minimă a reputației pentru a fi eligibil pentru recompensa de participare. Această valoare minimă este de 300 de puncte de reputație.

  Recompensa de participare1.000 x uridium
  250 Seprom
  1.000 x UCB-100
  50 x RSB-75
  20 x IDB-125
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.