EXTRA-UL

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de #FEAR, 16 Oct 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. #FEAR

#FEAR User

Buna Seara! As vrea sa stiu ce problema am! Am achizitionat nava (SPEARHEAD) la ora 1:24 spre 1:25 cand se termina licitatia, ora in joc , bineinteles, 00:24-25... Am plasat nava SPEARHEAD peste o nava PHOENIX care nu o foloseam(hangarul 1) si mi-a aparut un mesaj "nava cea veche o sa fie vanduta iar cea noua o sa fie plasata , va fi echipata cu articolele cele mai bune existente".. ceva de genul. Acum nu pot sa imi echipez extra-ul cu absolut nimic! E chiar frustrant, fiindca imi apare ca si cum ar fi gol si nu pot pune cele existente cum ar fi "rep bot 4, clo4k-xl...etc." dar daca spre exemplu achizitionez ceva nou tot nu ma lasa sa il echipez. Va rog ajutor. Este nevoie sa dau ID-ul si Numele de logare, daca da, o fac! Ca server, joc pe Europa Globala 7. Va multumesc de intelegere

La cerere, Doresc inchiderea post-ului, am rezolvat problema!

Modificat ultima dată de către moderator: 17 Oct 2015
  2. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Tema inchisa si spor la joc!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.