extra obligatii ale playerului

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Steelinger, 30 Iul 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Steelinger

Steelinger User

daca eu ca player ( spun player pentru a sublinia ca nu sunt admin si nu am alta functie in cadrul BP ) furnizez altui player o informatie/sugestie referitor la modul de joc/echipament ,sugestie care mie personal nu imi aduce nici un castig,sugestie care nu implica nici un bug,folosire de programe sau orice altceva interzis de regulament iar acel player dupa ce decide sa imi asculte sugestia se razgandeste si incepe sa zbiere ca l-am indrumat gresit ... sunt pasibil de pedeapsa?

rezumatul ar fi urmatorul,pe chat un player m-a intrebat ce tre sa faca sa ajunga "mare" mentionand ca are un iris si x flaxuri,eu i-am sugerat sa vanda irisul sa cumpere inca un flax ( lucru permis in joc/de regulament dealtfel ,cine vrea isi poate vinde irisii)zis si facut,numitul isi vinde irisul isi cumpara flax si dupa ceva minute incepe sa se planga ca l-am indrumat gresit...apare un admin si primesc ban permanent pe chat!!!

din moment ce nu am incalcat regulamentul,de fapt la cativa kilometri de a il incalca pentru ca optiunea de a vinde dronele e pusa chiar de BP ,eu/noi pentru ce am fi culpabili pentru informatiile care le dam pe chat???iar daca avem datoria de a indruma alti playeri care este remuneratia?

ps: va rog fara raspunsuri gen trebuie sa ii ajutam sa creasca pe cei mici

MOD EDIT: pentru posteritate

2. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

acuma, dacă tu ţi-ai bătut joc de un ins oarecare, de un neştiutor, ce anume te-ar îndreptăţi să vii pe forum şi să plîngi pe aici că unul cu mai mulţi muşchi decît tine te-a tratat corespunzător faptelor pe care ni le-ai relatat ? te simţi cumva abuzat !? :eek:

man... eşti de-a dreptul pur şi simplu !:(

3. Steelinger

Steelinger User

uite vezi? de aia tu nu esti pur deloc :))) daca eu nu am incalcat nici un regulament ,nimic,daca jocul permite sa iti vinzi irisul,UNDE E GRESEALA MEA??? wizara tu esti unul din aspirantii la functii lasa-ma cu prelegerila tale,te rog frumos!

4. Ensw

Ensw User

Eu in general fac misto de bot_useri si nici pe cei care ii ajuta si ii sustin nu ii prea iert, atat pe chat cat si pe forum...
    Si nu am stat sa ma plang cand am fost sanctionat.
    Te-a mancat sa-ti bati joc, acu dai cu carbid :)
    Ai scapat ieftin...

5. Steelinger

Steelinger User

!!! cititi tot ,meditati care nu intelegeti si pe urma postati!!!! cum ar fi sa vina politia sa te aresteze pentru un lucru care nu este ilegal!!!!
    romania trezeste-te!!! orice pedeapsa/sanctiun/contraventie se face pe baza un cod civil,penal regulament de ordine interioara ,termeni si conditii nu pt cineva are "muschi:"

6. 'Rasplata' corecta era ban permanent +vanzarea iris-ului gata upgradat pe care sunt sigur ca-l detii...Acum...fiindca esti plin de remuscari..poate un binevoitor iti numara si tie irisii..:)

Ensw apreciază asta.
  7. Steelinger

Steelinger User

dupa care regulament ma istetule??? unde scrie asta???

8. DORYAN13

DORYAN13 User

Poate dezvolţi ideea de a deveni "mare" înlocuind irişii cu flaxuri. Poate învăţăm ceva util. Sau la "mare" trebuie privit ambalajul şi nu conținutul.
    Presupun că respectiva "îndrumare" i-a adus doar deservicii celui îndrumat, şi nici nu se poatre încadra în categoria "faceţi ca mine". Pentru a înşela nu este nevoie să minţi. Admin-ul a simţit intenţia probabil, şi a reacţionat.
    În schimb mi-a placut partea cu remuneraţia meritată pentru "respectarea datoriei de a îndruma alţi playeri".;) Ar fi o idee.
    Cu toate că am o presimţire, precum că există deja un sistem de "remuneraţie".o_O Şi mă bucur că există.

9. mobob

mobob User

::))
    dupa regulamentul bunului simt totusi...

la genul asta de gluma proasta si bataie de joc la adresa unui incepator,inclin sa ii dau dreptate lui wizara...ai scapat ieftin doar cu ban pe chat....

10. Steelinger

Steelinger User

eu ca player nu am nici o obligatie sa iti dau tie informatii corecte,daca intrebi pe chat unde poti gasi un anihilator o sa primesti raspuns ca in 4-7,eu am sugerat unui player o chestie FOARTE legitima in joc,de aia e permis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    rog un admin sa inchida tema ca nu am cu cine discuta! de aia e romania in starea de fata iar daca cei care au raspuns sunt tineretul tarii..asta imi explica rezultatele la bac! sa fiti sanatosi dragi prieteni,spor la joc ..ne vedem pe harti :)

11. mobob

mobob User

::))
    pai cum sa iti zic,era valabil ce ziceai tu daca te sanctionau cu ban pe contul de joc...
    banul pe chat,in situatia ta, e pur si simplu un mijloc de a-i proteja pe viitor pe ceilalti jucatori de " magnificele" tale sfaturi....

12. Ensw

Ensw User

Nu te-a arestat nimeni, ti-ai luat doar tacere definitiva pe chat(foarte meritata in cazul tau), mananci ca capra varza oparitule.
    Din care an?
    MOD EDIT, fara jigniri va rog.

Modificat ultima dată de către moderator: 30 Iul 2015
  13. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

vezi cît e de frustrant cînd alţii îşi bat joc de tine ? ca să scapi din situaţia asta eşti în stare chiar să-l rogi frumos pe cel care, în opinia ta, te-a pedepsit abuziv, să te scape de belea închizînd tema. :p poate-n viitor chestia asta-ţi va servi drept învăţătură de minte !

ps: cînd eu "funcţionam" pe aici dark-ul era la fel de departe de tine precum eşti tu acum faţă de morală.

mobob, Vladut și DORYAN13 apreciază asta.
  14. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Ceea ce ai facut tu se numeste "internet trolling" adica te ascunzi in spatele unei tastaturi si iti bati joc de jucatorii noi si mai putin experimentati de pe chat si forum. Judecand dupa raspunsurile primite in aceasta tema de la ceilalti jucatori, pot doar sa ma bucur vazand ca astfel de practica de a profita de naivitatea si nestiinta jucatorilor noi doar pentru amuzamentul tau personal este condamnata de intreaga comunitate nu doar de cei din echipa de moderare. Si ce e mai placut e ca acum cand ai primit raspunsurile pe care le-ai primit ai reactionat exact cum reactioneaza un "troll de internet" atunci cand nu este nimeni care sa se ridice la nivelul lui de fiinta cu un simt al umorului bine dezvoltat: si anume cu lasitate, stergand postarile si continutul primului post.

Pedeapsa pe care ai primit-o va ramane neschimbata si orice discutie pe acest subiect in chat, forum, sau suport va si considerata spam si vei fi tratat ca atare.

Ensw, WIΖΛΓΔ, Vladut și alți 2 apreciază asta.
  15. Acum, toate postările sunt acolo unde trebuie să fie.... pt. posteritate! ;)

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.