Extinderea magaziei de sepron

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de clauditzu97, 27 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ai dori mai mult sepron in skylab ?

1. DA

100,0%
  2. NU

0 vot(uri)
    0,0%
Sunt permise voturi multiple.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salutare ! am o intrebare pentru toti, cumva nu vi s-a intamplat vreodata sa ramne-ti fara sepron in skylab ? ba cred ca da desii foarte multi jucatori vor sa fie cat mai puternici si pentru asta au nevoie de sepron dar ce fac daca li s-a terminat in skylab, trebuie iar sa astepte sa se umple din nou si se creaza un discomfort ! ar fi o solutie la aceasta problema acea de a extinde magazia de stocare a sepronului adica din 9079 spatiu pentru sepron sa se transforme in 30000 macar , acest lucru ar rezolva total aceasta problema a jucatorilor . cu magazia actuala pentru sepron multi jucatori apeleaza la o inactivitate totala doar pentru a aduna mai mult sepron, dar daca acest lucru s-ar schimba multi nu mai apela la aceasta metoda si ar juca in continu . Eu unu presupun ca acest lucru ar fi in favoarea tuturor adica si a jucatorilor si a dezvoltatorilor deoarece jucatori nu vor mai face pauze lungi pentru a strange sepron iar penru dezvoltator ar fii in avantaj deoarece jucatori vori fii mai multi si mai activi pe joc ! .
    Avantaje jucator : vor avea la dispozitie mai mult sepron .
    Dezavantaje jucatori : nu exista .
    Avantaje dezvoltator : mult mai multa activitate pe joc si un numar mult mai mare de jucatori activi .
    Dezavantaje dezvoltator : presupun ca nu exeista .

2. DORYAN13

DORYAN13 User

De acord. Eventual se poate avea în vedere şi o multiplicare a ratei de refacere a sepromului, aceasta fiind în momentul de faţă cea mai mică/foarte mică, dacă comparăm cu celelalte resurse, fără a mai vorbi de nevoia actuală de seprom în cadrul jocului.

3. Hermes

Hermes Guest

Sondajul gresit conceput.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.