expresii şi semnificaţii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de paria, 5 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. paria

paria User

elly cel alb, se pare că în bagajul tău de cunoştinţe lingvistice (dar şi al altora apropiaţi ţie) nu figurează decît conotaţia obscenă a cuvîntului "slobod". iată aici un link unde vei găsi multiple semnificaţii ale expresiei folosite de mine.

ps: de unde ai ştiut tu, insidios mic, ce-mi vor spune mie "domnii administratori" !?:rolleyes:
    şi ca să nu te mai doară capul, ai aici explicaţia cuvîntului insidios.:p

Modificat ultima dată: 5 Ian 2014
  2. Hermes

Hermes Guest

Teoria conspiratiei si mania persecutiei sunt , se pare, temele si temerile dumneavoastra predilecte. Fie postati constructiv si in ajutorul celor care au nevoie, acesta fiind scopul acestui forum, fie va abtineti si postati pe alte forumuri unde va sunt acceptate excesele lingvistice si frustrarile netratate la timp.

3. paria

paria User

precizarea pe care am făcut-o în paranteză se referea la prieteni, părinţi, fraţi, surori, persoane apropiate şi îndreptăţite să-l ajute întru înţelegerea mai bună a limbii materne aşa că dacă nu "întruniţi" condiţiile nu aveaţi de ce să vă simţiţi vizat.
    am postat cît se poate de constructiv şi în ajutorul utilizatorilor acestui forum care au nevoie de sfaturi şi precizări corecte nu de intervenţii "copy paste" făcute de un vînător de postări ahtiat după o funcţie pe joc sau forum. există jucători care se pot lăsa păcăliţi de tonul şi atitudinea jenantă a celui pe care îl apăraţi aici

4. Hermes

Hermes Guest

:cool:..No comment.

5. flyn7

flyn7 User

EEE MAREE RAU
    ''gradina''

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.