Eventuri

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de ##Ðüмץтяα§[*RO*], 4 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Buna ziua de ce nu se mai posteaza pe forum la eventuri cind va fi ice crazy cubikon si alte deaste ? si azi 04.01.2014 a fost un pic ice si gata cei asta ??? :confused:
   
 2. Apophis

  Apophis Guest


  Daca te uiti pe pagina principala a jocului (Home), in partea dreapta, o sa vezi ca iti arata urmatoarele eventuri ce o sa ruleze live pe server-ele de joc si chiar si intervalul de timp in care vor rula.
   
 3. Dar acolo nu arata daca o sa fie ice meteorid crazy cubikon si altele ... Si de ce a fost azi un pic ice meteorid si dupa nu au mai aparut?
   
 4. Programul evenimentelor aşa zise clasice DO, gen Spaceball, Capture the Beacon, Scoremageddon etc. îl vei regăsi întotdeauna în partea dreapta a paginii Home, a contului tău de joc.

  Faptul că anumite evenimente, gen Ice Meteoroid nu apar în acel program, este o problemă cunoscută suportului tehnic, urmând ca aceasta să fie remediată...cândva. Tocmai de aceea, programul unor astfel de evenimente a continuat a fi publicat în cadrul forumului.

  Ultimul eveniment Ice Meteoroid a fost însă un eveniment inopinat chiar şi pentru noi, cei din echipa de administrare, iar faptul că a fost "un pic" nu este ieşit din comun.
   

Distribuie pagina asta