event demanar

Discuție în 'Probleme generale' creată de _kira_, 29 Mar 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. _kira_

_kira_ User

daca nu reusesc sa gat misiune cu demanar si o fac la anu am sanse sa mai iau hercule va rog raspuns ?

2. rattyionut

rattyionut User

nici eu nu pot s-o fac ptr ca desi trag primul in demener nu mi se pune la misiune.
    am facut si grup si tot nu mi se pune [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

3. nu stiu daca au reusit cativa sa faca demaneri pentru misiune. cred ca nu e o misiune de facut.asta chiar ca nu e pentru toata lumea asa ca lasati-va pagubasi. eu mi-am luat gandul:). trebuia bagata la inceput sa se poata face si demaneri

4. Misiunea trebuia efectuată în cele 24 ore cât Demaner a fost prezent pe hărţile de joc, chiar dacă misiunea este disponibilă 24 de ore de la acceptarea ei.

Ai avut senzaţia că ai tras primul în el! Probabil ai văzut ţinta roşie pe el datorită actualizării mai greoaie a clientului de joc, funcţie de performanţele calculatorului / conexiunii tale la internet.

...şi cum există temă de discuţii...

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.