Anunț Event de Halloween - "Spirala Terorii"

Discuție în 'Eventuri' creată de Ícaro_, 15 Oct 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Ícaro_

  Ícaro_ S-Moderator Team Darkorbit

  Salutări piloți,

  [​IMG]

  Nyx s-a întors și crede că are o idee privind modul în care să doboare adversarii care eradică umanitatea. O călătorie care nu numai că va duce piloții în Spirala terorii, dar va și dezvălui trecutul obscur al istoricului umanității.

  Ești gata să te avânți în misiuni palpitante, să ajuți la dezvăluirea mai multor date, să te lupți în Spirala terorii pentru indicii și să distrugi amenințarea extratereștrilor? Pun pariu că ești, pilotule!

  Decolează și acumulează recompense deosebite, inclusiv rarele protocoale P.E.T. de nivel 4, articole valoroase și designuri de drone uluitoare!

  Evenimentul va fi lansat joi, 17 octombrie la 11:30 (ora locală a serverului) și se va încheia joi, 31 octombrie la 23:59 (ora locală a serverului)

  Puteți găsi mai multe informații în FAQ-ul de aici -> [LINK]
  Puteți, de asemenea, să ne oferiți feedback-ul vostru în următorul link ->[LINK]

  Echipa voastră Darkorbit.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta