Sugestie evenimente ?

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de destroysmoke, 16 Ian 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Ne puteti spune si noua ce evenimente noi vor aparea , adica nu cele calendaristice , ci evenimente pe durata limitata ?

2. Toate evenimentele sunt anunţate la momentul considerat oportun de către dezvoltatorul jocului, în cadrul jocului, în forum sau pe pagina oficială de Facebook a jocului.

Mai mult de atât nu avem ce anunţa. O avanpremieră a ceea ce se va întâmpla în joc se mai poate consulta aici însă fără a avea un caracter oficial.

3. Veneficus

Veneficus User

si a trecut si Ianuarie 2017...
    ziceam ceva de incredere...pierduta...

4. INVICTUS

INVICTUS User

Intradevar faza cu demaneru sa uitat ,cred ca in locul lui sa dat eventul asta (cu poarta de event 1 luna de zile).

5. domilor admini cand aveti de gand sa puneti anunturile oficiale cu toate misiunile de eventuri dinainte sa inceapa?

6. intr-un anunt/twitch facut de admini au specificat ca se vor concentra pe unirea server-elor asadar dupa terminarea acestui event este posibil sa introduca eventuri mai vechi de genul pirate hunt...dar pana la unirea server-elor nu cred ca vor mai fi eventuri noi(daca e sa ma gandesc barracus a spus asta aici https://www.twitch.tv/videos/135116337 sau la #19 )

7. Ce anume misiuni de event nu v-au fost anunţate, atunci când a fost cazul să fie anunţate?

8. Daca nu gresesc au spus in Twitch ca vor mai face pauza la eventurile mari deoarece vor sa se concetreze pe problemele jocului, cum ar i bug-urile, unirea serverelor, lag-ul,... s.a.
    Eu zic ca e un lucru destul de bun avand in considerare ca la alte evenimente au fost diverse probleme.