Estetic Damage 2

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de ◣_◢™PĄBŁO™◣_◢, 23 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti implementarea Estetic Damage 2

Sondaj închis pe 2 Ian 2014.
  1. Da

24 vot(uri)
    70,6%
  2. Nu

10 vot(uri)
    29,4%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut.Ideea mea dupa cum spune si titlul subiectului este pur estetica.Ea suna cam asa:Culorile laserelor sa fie diferite intre un jucator full lf4 si un jucator full lf3.Sa fie de asemenea o culoare standard pentru jucatorii care nu sunt nici full lf4 nici full lf3.Uitati cateva exemple(puteti lasa si voi cateva sugestii)..JUCATOR full LF4:X1-ROSU,X2-orange,x3-roz deschis,x4-galben,rsb-ca si pana acum..JUCATOR full lf3:x1-albastru,x2-albastru turcoaz,x3-verde,x4-alb..Jucatorii standard(non full)x1,x2,x3,x4-mov.

Avantaje Jucator:O mai mare diversitate pe harti.
    Dezavantaje Jucator:Nu exista..
    Avantaje BP: Probabil jucatorii mici vor dori sa traga si ei cu culorile jucatorilor full lf4.Astfel vor trebuii sa joace mai mult si probabil vor investi si ceva bani.
    Dezavantaje Bp:Nimic deosebit poate doar implementarea. E bine acum Mr.Avatar?

Modificat ultima dată: 23 Dec 2013
  2. o idee foarte buna dar culoarea sa fie diferita de culoarea actuala de la lf3 .

3. daniel_BC

daniel_BC User

a mai fost o idee de genu acesta cu ceva timp in urma pt munitia x2 sa aiba alta culoare , si eu cred ca ar incarca grafica , deci lag si mai mare...
    parerea mea este ca nu as dorii sa se schimbe culorile .

4. Drakaar

Drakaar User

Nu vad de ce ar incarca grafica, pana la urma si sa ti le arate la fel ca la x1 foloseste resurse.
    Este o schimbare estetica intr-adevar dar care ar aduce putina diversitate.

5. Sunt de acord cu schimbarea culorilor, doar ca nu cu cele precizate de tine, un jucator full lf-4 sa aibe x1 rosu, x2 albastru, x3 verde, x4 alb, unul full lf-3 sa aibe x1 negru, x2 negru, x3 negru, x4 alb, iar un jucator care nu are nici full lf-4 nici full lf-3 sa aibe galben x1,x2,x3, x4 alb.

6. Bai voi nu vedeti ca si asa cu toate resursele la setrai date la minim merge greu jocul acu voi vreti sa merga si mai greu si la ce te-ar ajuta sa vezi tu niste culori.

7. Ideea e buna, dar nu cred ca ar trebui sa imbunatateasca prea mult grafica, unii au pc-uri mai vechi, si cum zice si √ΛĿŶ~feat~ΛĿŶЙ[KMZ™] si asa jocul merge greu.

8. Deoarece in ultima vreme jocul merge din ce in ce mai "prost" nu vad ca fiind o idee buna sa apara atarea shimbari in grafica jocului, iar despre culorile laserelor, atunci cand te bati ce folos ai sa stii ce are inamicul tau pe nava?

9. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Conform pct.8 din regulamentul acestei sectiuni...

Idee respinsa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.