Eroare oferte pachete corectată

Discuție în 'FAQ Plăți' creată de ©ØrrØsivΞ, 7 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salutare Piloți Spațiali,

    Vă informăm că departamentul de plăți a putut corecta o eroare prin care pachetele ofertă erau încă afișate după cumpărarea lor. De îndată ce ați achiziționat oferta și dat click din nou pe aceasta primeați un mesaj de eroare ce menționa faptul că ați folosit oferta deja sau că aceasta nu este disponibilă în țara în care vă aflați. Aceste erori nu ar trebui să mai apară din nou de vreme ce odată acceptată și achiziționată oferta, layerul respectiv nu va mai fi afișat.

    Ne cerem scuze pentru această situație deranjantă. Ofertele noi sau încă valabile pot fi folosite așa cum este anunțat. Bineînțeles, astfel de oferte utilizate în timpul Happy Hour sau Mega Happy Hour vor beneficia de bonusul aferent. Rețineți însă că bonusul (M)HH se aplică doar ofertelor ce presupun uridium, NU și eventualelor itemuri din ofertă (de exemplu pachete Premium).

    Echipa voastră DarkOrbit
     
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.