Eroare licitatie

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de TroubleMaker, 3 Iun 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Deci, am asteptat , sa ofer o suma pentru un generator de scut, si m-am uitat, timer-ur era de 5 min, adica peste 5 min se termina licitatia... Am dat restart, iar apoi... ce sa vad... licitatia se terminase ... cum e posibil?! 5 minute nu dureaza 5 secunde nu?!:eek:

2. Daca ai dat restart la pc in ultimile 5 minute ai avut toate sansele sa pierzi licitatia. Poate ai vrut sa spui refresh la pagina,iar un refresh la pagina dureaza in jur de 5 secunde intradevar datorita numarului mare de jucatori care sunt pe pagina cu licitatia in ultimile minute ale licitatiei.
    Sfatul meu este sa incerci sa faci o curatare a browserului tau si a flash playerului sau o reinstalare de windows.

3. Nu am dat restart la PC, ci am dat restart la pagina, sau refresh, si s-a incarcat cam 5 secunde, iar dupa 5 secunde, licitatia s-a incheiat, dar inainte scria ca mai erau 5 minute...

4. Cind esti pe pagina de licitatie si intri pe cea de joc dupa un timp cind revii pe pagina de licitatii iti arata ca a ramas in urma timpul, de ex:cind ai intrat pe pagina de licitatii iti arata ca mai sunt 3 min. si dupa ai intrat pe joc si stai 3 min si cind intri inapoi la pagina de licitatii iti va arata ca nu sa teminat dar ca mai un 1 min. sau 2 chear.Eu teas sfatui sati pui ora la pc corect ca la DO si sa te orientezi dupa ea :D

5. Hermes

Hermes Guest

Intotdeauna verifica timpul paginii de licitatie cu timpul real pe care ti-l arata calculatorul. Daca setarile sistemului sunt corecte, diferentele ar trebui sa fie de ordinul secundelor.