Eroare hangar

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de ™»Żѕσтyσ«™, 24 Ian 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Buna , ma confrunt cu o eroare la hangar (dau click pentru a gestiona nava si imi apare mesajul
    Set "drone_design-epic" not found!) problema persista si dupa ce am efectuat stergere cookie cache. :(

2. sunt mai multe probleme.pagina principala nu mai arata clasament,onoare,experienta,etc ,pe hangar merge foarte greu sa schimbi pe o nava ceva

3. Bismut

Bismut User

Suntem constienti de o problema care cauzeaza inghetarea hangarului tau daca ai echipate 10 drone demon sau incerci sa echipezi 10. Sa speram ca va fi fixata in curand.

Sтєρнαη și ™»Żѕσтyσ«™ apreciază asta.
  4. Cele 10 drone epic le am echipate pe "stilou".Eu joc cu diminisher ,si am havoc/hercules pe el ... in fine sper ca se va remedia cat m-ai curand fiind ca am un "ghinion teribil" in ultima vreme cu atatea pb si deconectari pe jocul asta :oops:

5. True5.1

True5.1 Guest

Multumim pt. interventie.

Intra-adevar, s-a identificat problema hangarelor si se incearca remedierea ei cat mai curand posibil !

6. problema inca persista,ciudat este ca am putut intra sa dezechipez o nava si dupa nu am mai reusit sa intru....

Modificat ultima dată: 25 Ian 2018
  7. _^MATRIX^_

_^MATRIX^_ User

Ce am observat eu, functioneaza foarte bine daca echipezi doar 1 nava fara a trece de la o nava la alta intre timp. Ex: intrii si dezechpezi 1 nava, te delogezi, intrii iarasi pe pagina pe nava pe care vrei sa o echipezi! Asa functioneaza f bine la mine. De fiecare data cand intram pe alta nava sa vad ce are si reveneam sa continui ingheta "hangarul" de trebuia sa dau restart la calculator! Ceva "program" incepea sa ruleze in background browser, de lua toate resursele calculatorului. De cand fac cea ce am scris mai sus echipez fara probleme navele. Spor

8. problema sa rezolvat... ;)

9. magontec

magontec User

problema hangar

la drone unde scrie - Efect: 10%/20% cand echipez cu hercules ar trebui sa afiseze - Efect 10%/38%
    daca echipez cu havoc - ar trebui sa afiseze 20%/20%
    mentionez ca am tot in lvl 16 [drone, scut , LF ]
    la drona apis , zeus si 1 iris am afisat 10%/
    38% cand echipez 10 hercules , dar la cele 7 drone nu se modifica nimic ...ramane tot 10%/20%
    se pare ca pe joc [ harta ] este ok , dar la hangar probabil este o eroare
    mentionez ca primesc bonusul de 20% HP la echipare complecta cu hercules
    am sters toate configuratiile la nave , curatat browser....nimic

mai are cineva aceasta problema ?

10. Cehn

Cehn User

confirm problema

magontec apreciază asta.
  11. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

toată lumea are problema asta şi ea este efectul secundar (pentru cei neavizaţi) al bug-ului de configuraţii/daune/hp/super damage/ şi dumnenezeu mai ştie ce. nu vă faceţi probleme, pentru marea majoritate a jucătorilor, chestia asta este doar "vizuală" şi dacă nu ştii nu te afectează cu nimic. dacă ştii atunci nu mai faci parte din "marea majoritate" şi pe bp nu-l interesează oricum, nici dacă dai daune de 600k !

Veneficus apreciază asta.
  12. Problema este una grafică şi este cunoscută.

Problema este una de natură tehnică, cunoscută celor de la suportul tehnic. Restul "precizărilor" făcute de dvs. doar pure aberaţii!

Modificat ultima dată: 5 Feb 2018
  13. _^MATRIX^_

_^MATRIX^_ User

Poate pentru voi cei ce sunteti deasupra tuturor sunt aberatii, pentru noi cei "farieri" sunt realitati cu care ne intalnim in fiecare zii! Si mai lasati deoparte aerul asta de superioritate!

Veneficus, *^*NEMESIS*^*RO*^*! și WΙΖΛΓΔ apreciază asta.