emp cumparat

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de »яσmέσ•Bσў«ìŋ$aŋę»RO, 22 Noi 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. 22.11.2017 - 22:57[​IMG]EMP purchased: %ITEMNAME% (10) si unde sunt ?ca eu u le am primit.acum cand am nevoie de ele nu sunt probabil dimineata dupa restart vor fi in hangar,dar atunci c sa fac cu ele ,repatari bugurile astea odata ca asa se duce de rapa de tot acest joc.acum vreo luna iau rsb si la fel il primewsc a doua zi.c sa mai fac cu el daca nu il pot folosi cand am mai mare noevoie

2. Din ceea ce pot observa eu, tranzacţia de achiziţie a celor 10 x EMP-01 a fost încheiată cu succes, dumneavoastră deţinând în acest moment pe contul de joc toate cele 10 EMP-01.

Din cele testate de colegii de la suportul jocului pe contul dvs. de joc, reiese faptul că la achiziţia unui EMP-01, creditarea s-a făcut instantaneu pe contul dvs. de joc, fără vreo întârziere.

De asemenea, nu întâmpin problema reclamată de dvs. la achiziţia vreunui articol din secţiunea SHOP.

Încercaţi să efectuaţi astfel de achiziţii utilizând un alt calculator / furnizor de servicii internet pt. a verifica dacă nu cumva problema dvs. este determinată de calitatea conexiunii / schimbului de date dintre calculatorul dvs. şi server-ul de joc.