Eg6

Discuție în 'Probleme generale' creată de Dark*Angel*RO[JĐT™], 30 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. De ce nu merge serverul europa globala 6??? Dau star si imi spune ca , conexiunea va fi stabilita. Ce problema este cu serverul?

2. dady77-7

dady77-7 User

Aceeasi problema o am si eu ?? De ce nu ma pot conecta?? Acelasi server EG6

3. Si eu am aceeas problema :( EG6

4. Toata lumea are. E super pentru ca s-a intamplat si in prime time. Speram sa pot dezactiva baza sa ii fac mai mult timp si pentru maine, fiind Revelionul. :(

wader apreciază asta.
  5. Sunt ceva sanse sa se mai remedieze ceva in seara asta pe EG6?

6. _MR.X_

_MR.X_ User

Aceste "perturbari", in joc, sunt "halucinante" !!! Cred ca ma dureaza ceva pana se remediaza:mad:

7. Aceeasi problema am si eu , nu ma pot conecta pe pagina de joc .. :) EG6

8. Am impresia ca vom face ice meteoriti dupa restart :D

9. blinckd

blinckd User

nici la mine nu merge

10. ²alex³

²alex³ User

Nu Mere la nimeni :)

11. Draga Elena, daca o sa deschizi baza, face poc, BUM!

Gloria^Victis apreciază asta.
  12. nici mie nu merge ...

13. Ceea ce faci tu se numeste instigare, esti off-topic!

14. wader

wader User

... :))

15. Ne raspunde si noua un admin ceva ??? sa stiu si eu ce sa fac mai stau sa astept sa fie `reparat` sv.. sau gasesc alta ocupatie??...

16. Lasa-ma cu off-topic`ul tau. Oke?

17. blinckd

blinckd User

vazute toate astea :(

18. Se pare ca nici acum la 1 nu merge jocul, era ultima sansa. Vrem prelungiri la eventul cu ice si pe 1 ianuarie :D:D

Eu inteleg ca esti suparat, deoarece nu iti poti desfasura activitatea de zi cu zi si anume de a-ti face simtita prezenta pe chat intr-un mod deranjant, neplacut pentru orice om civilizat. Lasa ca revii in forta dupa restart. Spor la joc!

19. Asta e bataie de joc a aparut yce si nu merge jocul :(

20. Ai vorbit cand nu trebuia, ti se pare ca stau asa mult pe chat? Nu stau la fel de mult ca tine! Tu ai grija de noul tau prieten. Ce ai facut cu baloo, l-ai adus la disperare?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.